פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול.אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGXמה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבורוגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה?ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם?הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..)התקציב הוא בסביבות ה- 200תודה לעוזרים.
פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים יש אפשרות של compare באתר שלהם. מציג לך את זה בטבלה מאוד מסודרת.לגבי שאר הדברים אתה יכול להוריד את המדריך של המוצרים ולקרוא שם על כל הפרטים.
פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים מחבר אין שום סיבה לקנות כרטיס קול עם רמקולים כאלה.. חבל על הכסף.אני דווקא הבנתי שאלו רמקולים ממש טובים.או שאתה מתכוון שאם קונים כרטיס קול זה כבר למערכות ממש יקרות ואין טעם להשקיע בכרטיס קול על רמקולים כאלו (?)
פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים פשוט אין צורך בכרטיס קול, המשולב בלוח יותר ממספיק עבור רמקולים בסדר גודל כזה.לא שמעתי את הרמקולים האלו אז אין לי מושג איך הם, אבל הביקורות טובות אז נראה לי שתהיה מרוצה.
פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים הם רמקולים טובים מאוד זה כן, אם הם מחייבים כרטיס קול ייעודי - ממש לא בטוחכמובן שזה תלוי באיכות של האונבורד שלך, תנסה בהתחלה להשתמש בו, רוב הסיכויים שזה יהיה יותר ממספיקאם לא תהיה מרוצה תמיד אפשר ללכת ולקנות כרטיס קול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.