עבור לתוכן

שאלה לגבי איתור חומרה בשרת של IBM

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי שרת פיצה של חברת IBM שאני רוצה לדעת האם יש לי דרך לדעת כמה מקומות פנויים נשארו לי להוסיף זכרונות על הלוח וזאת מבלי לפתוח את השרת... ניסיתי תוכנות כמו CPUZ אבל הן לא מראות לי כמה סלוטים פנויים יש לי...

אין איזה ממשק ניהול של IBM אולי שאפשר לראות את הנתון הזה? נראה לי די מפגר לפתוח שרת בכדי לדעת אם אפשר להוסיף לו זיכרון.

ודרך אגב אשמח לדעת אם יש גם סוג של תוכנה כזאת לשרתי HP שעוזרת לי לדעת בדיוק כמה סלוטים מנוצלים בלוח.

תודה מראש...

פורסם

ברח לי השם של התוכנת ניהול של IBM בטח מישהו פה יכתוב לך(אני חושב ibm system director) , אבל יש לך אחלה תוכנה שנקראת total network inventory היא אומנם בתשלום אבל יש 30 או 60 יום שאפשר להשתמש בה היא נותנת לך את כל הנתונים שאתה רוצה על השרת שלך(כולל כמה סלוטים פנויים יש) , ובינתיים לפי מה שראיתי (שרתי DELL וHP) היא לא טעתה לגבי הכמות , תנסה ותראה .

בגדול אתה יכול גם לפנות לIBM עצמם לפי הסידורי והמקט של השרת הם יוכלו לאמר לך

פורסם

Balarc Advisior

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מעוניין לדעת מהו דיסק הניהול של IBM. כמו שיש לHP את SMARTSTART...מה של IBM??

פורסם

פתרונות דיי הזוייים הביאו פה.... כאילו שאף פעם לא עבדתם באמת עם שרתים, אבל חייבים להגיב.

יש לך בשרתי IBM רכיב BMC כמו בשאר המותגים (המקרה שלך זה יהיה כנראה RSA II). תשמש בו כדי לקבל תמונה על מצב החומרה שלך.

פורסם

יש עוד שרתים בעולם , אני מכיר בעיקר את DELL וHP ואף פעם לא שמעתי על רכיב BMC גם בשרתי IBM שעבדתי עליהם :)

אני משער שאתה מדבר על משהו שדומה לILO בDELL , אבל צריך רישיון לILO אז אני משער שגם לBMC ואם כבר יש מערכת הפעלה אז עדיף להתקין openmanage וכדומה :]

פורסם

או האופציה היותר סבירה לבדוק מה הדגם של לוח אם, לבדוק בכמה סטיקים מותקן הזכרון ולעשות פעולת חיסור, כמובן שבהנחה ומדובר על שרת, שניים

ושאלה בקשר לרכיב BMC, הוא דורש יציאת תקשורת נוספת נכון (לפחות בIBM)?

פורסם

המידע זמין גם דרך WMI ללא כל צורך בשום כלי

פורסם

BMC הוא BMC אצל כל ייצרן. ILO זה מותג שעבר בירושה לHP אחרי המיזוג עם Compaq.

http://en.wikipedia.org/wiki/Intelligent_Platform_Management_Interface#Baseboard_management_controller

בשביל להתחבר לBMC צריך בסה"כ לחבר את הפורט שלו למתג ולהגדיר לו כתובת IP. אחרי זה תנהל את זה איך שנוח לך בDNS שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים