עבור לתוכן

האם הספק שלי יסחוב MSI GeForce GTX 760 2GB

Featured Replies

פורסם

יחזיק כמו גדול, אין לך מה לדאוג.

פורסם

תלוי, בן כמה הספק?

פורסם
  • מחבר

שנתיים ככה

פורסם
  • מחבר

טוב כבר פעמיים המחשב נתקע והתצוגה כבתה (לא המסך) יכול להיות שהספק לא סוחב את הכרטיס?

פורסם

לסדרה הזאת מומלץ ספק 500 ומעלה.אני בעצמי מתכנן לקנות כרטיס מהסדרה הזאת רק דגם טיפה שונה. [h=1]EVGA Nvidia GeForce GTX760 SC 2GB GDDR5[/h]הכרטיס לדעתי צורך בסביבות 170 אם אני לא טועה..

פורסם

^אתה סותר את עצמך, אם רשמת שהכרטיס צורך בסביבות 170W אז איך אתה רושם שלסדרה הזו מומלץ ספק של 500W?

המערכת בלחץ תיקח בסביבות 100W, הכרטיס הזה לוקח עוד בסביבות 170-200w תלוי בדגם.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

בעיקרון מה שוקרה זה שהתצוגה קופאת, המחשב עדין עובד, המאוורים של המעבד והכרטיס עדיין פועלים, רק התצוגה קפואה. מה דעתכם?

פורסם

קפיאה של התצוגה לעיתים קרובות מעידה על OC לא יציב לכרטיס מסך.

האם בוצע לו OC נוסף?

כמו כן נסה לבטל OC לכרטיס או לעשות לו downclock(הורדת תדרים).

פורסם
  • מחבר

לא בוצע OC נוסף. הדגם מגיע עם OC של MSI, בעזרת מה אני עושה downclock?

פורסם

כנס לתוכנה MSI AB ונסה להוריד תדרים לתדרי סטוק.

פורסם
  • מחבר

ה AB נראה לי קצת מסובך מהתהוננות של 5 ד . עשיתי התקנה מחדש של הדריברים בעזרת המדריך שלך, היה שם איזה דריבר של AUDIO של NVIDIA שלא היה קשור ובתך יצר התנגשות עם הדריבר של האודיו מהלוח אם, העפתי אותו , ניתן כמה ימים נראה עם הבעיה חוזרת

פורסם

זה לא אמור להיות קשור, הדרייבר הזה כנראה אחראי להוציא קול דרך יציאות הכרטיס

יש לך במדריך הזה פירוט והסבר לגבי התוכנה, במקום להעלות תדר תוריד אותו מעט:

http://hwzone.co.il/community/threads/526907-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-AMD-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-MSI-Afterburner

תברר לפני כן מה תדרי הסטוק של GTX760 ותגיע לשם.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

כשבדקתי את התדרי סטוק באתר של נווידיה, ראיתי שהספק המינימלי שהם ממליצים הוא 500W, ולכרטיס שלי עוד עשו קצת OC ב MSI

פורסם

הם מגזימים שם למען כיסוי תחת מאנשים שירכיבו את הכרטיס על ספק ג׳נרי שלא מסוגל לספק את המוצהר עליו.

הספק שלך אמור להחזיק גם כרטיס חזק יותר, כל זה במידה ולא שחקת אותו במשך השנתיים.

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים