עבור לתוכן

מה קרה לשירות שיחה חונה 41* של בזק? (נפתר)

Featured Replies

פורסם

נוכחתי לשים לב לכך, שאינני יכול להפעיל יותר את שירות שיחה חונה כוכבית 41 של בזק משום מקום שיש בו טלפון של בזק. כל פעם שאני מתקשר למישהו ויש שיחה ממתינה, ואני מפעיל כוכבית 41, יש שקט לכמה שניות על הקו ואז צליל "תפוס".

מישהו נתקל בזה? למה זה קורה?

פורסם

תתקשר לשירות הטכני של בזק (166) ותברר. יכול להיות שזו הגדרה פשוטה במחשב שצריך לשנות.

פורסם
  • מחבר

הבעייה קורית בכל מקום שממנו הפעלתי את השירות. הן בבית אימי בחיפה, והן איפה שאני גר בקריית אתא (בשני המקרים, הטלפונים הם של בזק ולא של ספק טלפוניה קווית אחר), שזה אומר שזאת לא בעייה ספיציפית.

פורסם

שאלתי לאיזה מספר אתה מתקשר, לא מ​איזה מספר.

פורסם
  • מחבר

בשימוש בשירות, כל המספרים שאני מתקשר אליהם הם של בזק (מספר הטלפון של אימא מאיפה שאני גר, או מספר הטלפון של איפה שאני גר (הוסטל של א.ד.נ.ם), מאיפה שאימא שלי גרה, שניהם מספרים של בזק). בין כה וכה אם השירות היה עובד בכלל, אזי בהתקשרות למספר שהשירות לא עובד עליו, הייתי אמור לשמוע הודעה בנוסח "לא ניתן להפעיל את השירות על היעד המבוקש, אנא חייגו ישירות, תודה" (כפי שהיה בעבר) ולא סתם ציפצוף של תפוס.

פורסם

מה אמרו ב166?

פורסם
  • מחבר

עוד לא התקשרתי לשם. מכיוון שהבעייה קורית לי בכמה מקומות במקביל, אני לא חושב שזו בעייה נקודתית, כך שיש אפשרות שגם גולשים אחרים שיש להם תשתית טלפון קווי של בזק חווים אותה.

עדכון: התקשרתי ל-*166, והסברתי לנציג את הבעייה, והוא לא רואה סיבה להתרחשותה, כיוון שאין בעיות בקווי הטלפון שמהם ביצעתי *41.

עדכון: הנציג טוען שבאחד משני המספרים (ככל הנראה במספר שלי), השירות הזה בכלל לא קיים, ומכאן שלא הצלחתי להפעילו מאף אחד מהמספרים אחד לשני. ככל הנראה ביטלו אותו במספר שלי, מסיבות שאני לא רוצה לפרסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים