עבור לתוכן

התייעצות לקניית מעבד חדש

Featured Replies

פורסם

אם תוכל לענות על השאלון הזה ותפתח דיון במפרטי מחשב אנשים ירכיבו לך את המפרט הכי טוב עבורך

פורסם

ואם הוא רוצה לפתוח דיון רק על המעבד? למה כל דיון בפורום הזה חייב להוביל להרכבת מפרט?

המטרה של הפורומים הוא לא להרכיב מפרטים לאנשים - אם מישהו פתח דיון על מעבד, אפשר להשאיר את הדיון על המעבד.

Macroman, ההבדלים יכולים להיות זניחים ויכולים להיות קצת פחות זניחים, זה תלוי בשימוש. גם ההבדלים במחיר הם לא ממש זניחים (הבדל של איזה 30 - 50 אחוזים).

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

האם ישנו מאמר המתאר הבדלים?

קשה לי להגדיר שימוש סופי

אני מצד אחד מצשתמש במחשב לבניית אתרים, קידום וכח מה שמסביב ורוצה מהירות מטורפת בשימוש בדפדפן )בלי קשר למהירות החיבור(

מצד שני אני כן מעוניין להריץ סרטים באיכות טובה ומדי פעם להריץ משחקים (לאו דווקא זה קורה הרבה כי לרוב אני מעדיף לעבוד על המחשב)

תודה על התגובות

בגלל זה חשבתי ללכת על הטופ (אבל שכנכתם אותי שאין צורך ועכשיו מדובר בi5) איזה מהם אני צריך

וזתם שאלה אחרונה איפה גן מרגישים את המהירות של המעבד? באיזה סוג של פעולות?

חשוב לציין שיהיה כונן ssd וגם לפחות 8gb זיכרון DDr3 1600

פורסם

שום דבר שציינת לא ידגדג I5.

בשביל המון טאבים בדפדפן ומולטיטסקינג, קנה הרבה זיכרון. בשביל תגובתיות ותחושת מהירות, קנה כונן SSD.

ההמלצה להגיע לפורום מפרטי מחשב היא לאנשים ששואלים על מעבד אבל מסתתרים מאחורי קניית מחשב שלם ותוך כדי הדיון מבינים שפותח הדיון לא באמת יודע מה הוא צריך.

למשל - באיזה ספק בחרת ולמה? האם אתה יודע אילו כונני SSD הם המשתלמים ביותר?

פורסם
  • מחבר

נכון אני באמת לא יודע מה אני צריך באמת ובשביל זה אני שואל פה.

ספק כוח אני אבחר בסוף כנראה, כמובן לא ג'נרי והכל בהתאם למה שהמערכת תצרוך.

לא יודע מה הם הכוננים המשתלמים ביותר, בפורום כוננים קשיחים הציעו לי ללכת על KINGSTONE או על 250GB של סמסונג.

שוב, אני מקווה שחלק מהאנשים פה לא כועסים על השאלות, אני בסה"כ מנסה ללמוד.

פורסם

אף אחד לא כועס, רק רוצים לעזור, ו ido.G מה אתה רוצה בסופו דבר הוא צריך מחשב שלם ועזרה אז למה לא לפתוח דיון במפרטי מחשב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני ממליץ לך לפתוח דיון חדש ב"מפרטי מחשב".

שם תקבל את המענה שאתה מחפש כי סך הכל את קונה מערכת שלמה.

ברגע שאתה פותח בכל פורום ופורום דיון העוסק ברכיב שהינך מחפש המפרט עלול לצאת לא משתלם ולא מאוזן כי בסך הכל אמרת שאתה לא בידיוק מבין בתחום ואתה עוד רוצה ללמוד, ולפעמים יכולת ההערכה של המחיר לכל רכיב עלולה להיות שגויה וחסרת איזון לשאר המפרט.

לילה טוב:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים