עבור לתוכן

GTX 770 נגד HD 7870 XT CrossfireX

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לי?

אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W

ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד.

שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש...

אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש,

בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום.

זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK

מה אתם אומרים?

פורסם

ספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W

מה אתם אומרים?

למה אתה צריך ספק כזה?

פורסם

הספק עם נצילות טובה אבל יש ספקים טובים ממנו באותו מחיר.

ולמה לא GTX 760 SLI אם כבר ? עדיף על שתי האופציות שהזכרת.

חוץ מזה אם אתה לא הולך על מסך עם רזולוציה 256X1440 או ריבוי מסכים אז אין צורך במערך כרטיסים לדעתי.

פורסם
  • מחבר
למה אתה צריך ספק כזה?

זה לא עיקר הדיון שלי, למה להתייחס למה שתפל?

בכל מקרה, זה באנדל של Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W ב-900 ש"ח ב-TMS :

http://www.tms.co.il/product/12424

ואני חושב שזה המינימום למערכת עם מערך כרטיסים.

משתלם, לא?

ודניס, GTX 760 SLI זה מעבר לתקציב שלי, ב-TMS ה-7870 XT עולה 1000 ש"ח ומקבלים עם זה חבילת משחקים בקנייה של מחשב חדש.

אז מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיישאר אצלי לאורך זמן ויחזיק לי יותר מכרטיס בודד.

ותודה אנשים.

פורסם

הייתי הולך על GTX770 בודד ולוקח באנדל זול יותר עם סיסוניק 520W..

השאלה איזה מסך יש לך? יכול להיות שגם GTX760 יספק אותך.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

הייתי הולך על GTX 760 בודד, הכי משתלם (מצד שני יש שם HD 7950 ב - 1220 ש"ח שזה אפילו יותר משתלם).

GTX 770 לא משתלם בכלל לדעתי (50% יותר מחיר בשביל עוד 20% ביצועים).

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

אבל זה מחשב שאמור לשרת אותי לכמה שנים, ובגלל זה אני משקיע בו 5 אלף שקל. ובגלל זה אני מעדיף מערך שיהיה הרבה יותר חזק מכרטיס מסך יחיד (ע"ע 7870 CF)

אני יודע שעוד שנתיים וחצי GTX 760 לא ישרוד ממש לעומת שני 7870

פורסם

אם כבר עדיף שני GTX760, פחות פליטת חום, יותר תוספת כח ומשתלמים יותר מאשר שני7870XT, במיוחד במעמד הקנייה המחיר משתלם יותר ל760.

פורסם
אבל זה מחשב שאמור לשרת אותי לכמה שנים, ובגלל זה אני משקיע בו 5 אלף שקל. ובגלל זה אני מעדיף מערך שיהיה הרבה יותר חזק מכרטיס מסך יחיד (ע"ע 7870 CF) אני יודע שעוד שנתיים וחצי GTX 760 לא ישרוד ממש לעומת שני 7870

בשביל מה להשקיע כפול עכשיו אם זה לא לא ינוצל ?

עדיף להשקיע פחות בהתאם לשימוש ואחר כך לשדרג במקרה הצורך, גם נחסכים ממך החום וצריכת החשמל המוגברים (ועלות של לוח אם תואם).

עדיין לא ענית איזה מסך יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים