עבור לתוכן

מארז של nzxt hu001

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין למכור את המארז הנ"ל ורציתי לדעת כמה הוא שווה לפני שאני מפרסם אותו למכירה.

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

חדש עולה 460 אם הוא במצב טוב , אפשר לבקש בערך 300.

פורסם

איזה 300..

אפשר למצוא אותו גם בפחות מ-400 שקלים. למרות שסביר שבתכלס אין כבר לאף אחד אותו במלאי.

מעבר לזה שהוא אמור להיות שקט למדי מדובר במארז מיושן ולא נוח, סביר גם שלאחר מספר שנות שימוש הוא גם לא במצב הכי טוב

ביחוד שהוא די מלא בחלקי פלסטיק. באיזור ה-350 שקלים יש המון אופציות טובות (חדש). ככה שאם הוא רוצה למכור (אם בכלל יצליח) הוא צריך

לכוון נמוך בהרבה לדעתי. בכלל במדורי היד שניה יש באיזור ה-300 (לפני מיקוח) מארזים עדיפים בהרבה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל המארז שמור ונקי לגמרי,הוא היה שנה וחצי בשימוש ולא מספר שנות שימוש. לגבי לא נוח... מה לא נוח בו? הוא מרווח ונוח מאוד יחסית למחיר שלו. אני לא רואה הבדל גדול בנו לבין מארז חדש היום שעולה 500-600 ₪ ובטח שמבחינת שקט אין שני לו.

פורסם

בסדר, אך עדיין מדובר במארז שקיים כבר חמש שנים לפחות.

אני לא אומר את זה כי אני רוצה לדפוק אותך. זו דעתי. אתה לא חייב לקבל אותה. אתה זה ששאלת..

אין הרבה אנשים שקונים מארזים יד שניה ומראש וקשה למכור, ולמכור מארז מיושן ומשומש שהספק שלו ממוקם

למעלה, אין לו אפשרויות נוחה לניהול כבלים, לא צבוע מבפנים, אין אפשרות להוספת מאווררים, עיצוב קידמי

לא סטנדרטי עם הרבה פלסטיק גלוסי שאני אישית מאוד לא אוהב ויש הרבה כמוני. כאמור היתרון היחידי שלו

הוא שהוא שקט למדי ואם כי זה נתון חשוב, אני לא רואה איך אתה מצליח למכור אותו ב-100 שקלים פחות

ממחירו המוצהר כיום.

אם ניתייחס למחיר הצפציפי הזה והייתי לדוגמה זקוק למארז שקט אך תקציבי שלא יעבור את ה-300 שקלים הייתי

פשוט הולך על ה-450 CM Silencio חדש מהניילון שבנוי בצורה הרבה יותר עדכנית וגם כולל יציאת USB3 קידמית.

אם השקט אינו חשוב אז בכלל אני לא רואה איך למארז שלך יש הרבה סיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים