עבור לתוכן

ממשלת ארה"ב נגד התועבה המתקראת iTunes

Featured Replies

פורסם

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html

היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל :kiss: לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה :cwm4:

בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל.

כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר.

מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס, ימחה מבין מחשבי כל העולם לעולמי עד. ואמרו אמן. :character0009:

פורסם

קודם כל,כבר הרבה זמן שאין לי אייפון ,או כל מוצר של אפל ,אבל לא דיי עם השנאה המטומטמת הזאת ? אנשים בני 25-30 פה מתנהגים כמו ילדים בני עשר ..

אם תקרא את מה שכתוב שם .. תבין שהם לא הולכים אחרי התוכנה,אלה אחרי החנות עצמה של אפל .. צעד מטומטם לגמרי .. מה שמעניין הוא שאני לא מוצא הזכר למה שהם אומרים שם,חזרתי ליותר משבוע ב9to5mac ולא מצאתי שום הזכר,אם זה היה רציני כמו שהם ציינו אז זה היה בכל אתר אפשרי .

אגב..אם תתעדכן קצת ,תראה שלממשלה שם אין שום בעיה עם אפל, רק לפני כמה ימים אובמה החליט בבקשת אפל כמובן, להוריד את הבאן על הiPhone 4 והiPad 2 כתוצאה מהתביעה של אפל .

נערך על-ידי David_K

פורסם

אייטונס תוכנה מצוינת , שם זאת לא הבעיה.

הבעיה היא שאפל מגבילים את הגישה למכשיר בצורה נוספת , כמו דיסק און קי.

לשימוש הזה יש יתרון ויש חסרון , אבל החסרון הוא בעיקר עניין של הרגל , ולא ממש בעיה (במיוחד אם התכנים שלך הורדו בתשלום...) , ואפשר לעקוף את ההגבלה דיי בקלות.

העניין עם מכירת הספרים הוא בעייתי , ומגיע להם עונש כלכלי על כך , אבל הם ישרדו.

שבארץ יענישו חברות ויהיו קצת יותר שקופים , כי זה ברור לכל אחד שהוא לא תמים במיוחד שיש בארץ תיאום מחירים ובעיות רגולטוריות.

דני דנקנר פוטר מתפקיד היו"ר של בנק הפועלים אחרי עבירות פליליות קשות , אז לך תדע מה הולך שם , ומדובר בבנק הכי גדול בישראל.

המדינה מושחתת מהיסוד , ושולטים במדינה יותר מדיי אנשי צבא , שחושבים כנראה שכל החיים זה מלחמה והכל כוחניות.

פורסם
  • מחבר

אייטיונס תוכנה נוראית, ואת זה אני אומר לך כבעלים של מקבוק. תוכנה מעצבנת ומגבילה, אשר משווקת בכוח למשתמשי מערכת ההפעלה של אפל, או כל מכשיר נייד שלה, ועיקר מטרתה היא לדחוף למשתמש תכנים בתשלום (לאפל) שהוא אינו חפץ בהם.

בשביל לנגן קטע אודיו או וידיאו אני ממש לא זקוק לאייטיונס, יש נגנים מוצלחים בהרבה; אפילו נגן הקוויקטיים שמותקן שם במקביל לאייטיונס עושה את העבודה בצורה נוחה, ובממשק נקי ולא עמוס בשטויות.

פלייליסטים? אני לא צריך כזו תוכנה כבדה בשביל השטות הזו, מה גם שזה לא הכי נוח שם.

אז איזו עוד סיבה יש לי להשתמש בזה, חוץ מלנפח את הכיס שלהם?

אם משביתים להם את החנות, התוכנה מתה. תוכנת נזק כזו שגם לא מכניסה כסף לאפל, היא חסרת זכות קיום משום כיוון.

ובערת הרע מקרבך.

שים לב לדוגמה הראשונה בערך הנ"ל. זה לא בהכרח אומר שמדובר בתוכנה גרועה כמובן, אבל יש לזה משמעות: http://en.wikipedia.org/wiki/Software_bloat#Examples

בכל מקרה, צר לי לשמוע שלא דווח על כך בשום מקום אחר. אולי עוד ברווז עיתונאי :(

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב..אם תתעדכן קצת ,תראה שלממשלה שם אין שום בעיה עם אפל, רק לפני כמה ימים אובמה החליט בבקשת אפל כמובן, להוריד את הבאן על הiPhone 4 והiPad 2 כתוצאה מהתביעה של אפל .

אגב... אם תקרא את מה שכתבתי, תראה שאני טוען שמעדיפים את אפל רק על פני חברות זרות. למשל, האייפון 4 נאסר למכירה בעקבות תביעה של סמסונג הקוריאנית, ולכן הממשל היטיב עימם. נגד אמזון ו-B&N...

פורסם

אני לא מדבר על התוכנה כתוכנה לניגון תכנים , אלא כתוכנה לניהול מכשיר נייד , המקבילה של kies , וככזאת היא עושה עבודה טובה.

פורסם

אייטונס לדעתי תוכנה גרועה לניהול המכשיר, יותר מדי פעמים האפליקציה נתקעת על ווינדוס וזה לא רק אצלי (באמצע העברת אפליקציה שגודלה 1GB זה יכול לחרפן אם זה קורה כמה פעמים)

פורסם
  • מחבר

אייטיונס היא גם תוכנה גרועה לניהול מכשיר.

קיבלתי פעם במתנה אייפוד שאפל, האלה בלי המסך. המכשיר היה חמוד להפליא וגם מעוצב למשעי, אבל העברת תוכן דרך האייטיונס הייתה כל-כך מייגעת ומרגיזה, שפשוט לא השתמשתי בו כמעט, כי לא היה לי כוח ועצבים להעביר אליו שירים.

קיז, אגב, נחשבת גרועה אפילו יותר, אבל זה כי בסמסונג לא יודעים לתכנת.

פורסם

ולי היה אייפון , ואני העברתי עם התוכנה הזאת את כל הקבצים שלי למכשיר.

התקנת האפליקציות נוחה מאד , גיבוי המכשיר ועוד.

התוכנה בחיים לא נתקעה לי...

גם אחרי שפרצתי את המכשיר והוספתי את האפשרות להעביר שירים בגרירה , עדיין המשכתי להשתמש בה.

אבל אם הניסיון שלך איתה הוא רע , אז זאת זכותך לא להשתמש בה , ואפל פשוט צריכים להוסיף באופן מובנה את האפשרות להעביר תוכן למכשיר בגרירה כמו דיסק און קי. (מה שקיים כשפורצים את המכשיר).

פורסם

יש לי היום איפוד טאץ 4 וגלקסי נוט 1

להעביר קבצים לאיפוד מאוד מעצבן ,אני צריך אותו כמכשיר גיבוי לעבודה הנוספת

וזה פשוט מעצבן שצריך את התוכנה הזאת ,במקום שיהיה כמו באנדרואיד ,שזה כמו DOK ,עם אתה לא רוצה להתקין תוכנה של היצרנית

יש אומנם יתרונות לאיטונס ,לדוגמה הסינכרון למי שצריך את הפיצר הזה

אבל להרבה מכשירים אחרים יש אפשרות סינכרון היום ,עם זה מה שהמשתמש צריך

אני אישית לא צריך

בגדול למוצרי אפל יש חסרונות ויתרונות עמו חברות אחרות ,מבחינתי חיוב לשימוש בתוכנה כזאת ,זה מאוד מעצבן

זה לא משהו "שובר עסקה " ,אני חושב שהמחיר הבטריה הלא נשלפת וחוסר בחריץ SD הרבה יותר משפעים אלי

אבל זה כן מעצבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים