עבור לתוכן

gtx700 או amd 9000?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם לחכות עוד 3-4 חודשים בשביל הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של amd?

השיקולים שלי:

למה כן:1)amd וdice התקרבו מאוד וזה אומר שהכרטיסים של amd כנראה יקבלו תמיכה יותר טובה לbattlfield 4, משחק שאני מתכנן לשחק בו בעיקר.

2)כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1300-1400 שקל ואני מתכנן לקנות gtx760 ואני רוצה high end ולא medium end (ואני מקווה שבסדרה החדשה יהיה כרטיס high end במחיר הזה..)

3)עם הזמן המחיר של המעבדים ורכיבים אחרים במחשב ייזלו אז זה ייתן לי יותר תקציב לכרטיס מסך (זה קשור יותר ללמה לחכות בכללי)

למה לא לחכות:

1)יש לי מחשב כבר 4 שנים שנקנה בערך באלף שקל )e5400 2.7ghz 2gbram geforce 210...) (ונמאס כבר לחכות xD)

2)אולי לא יהיה שווה בכלל לחכות.

אתם מוזמנים להפריך את השיקולים שלי ואולי גם לתת שיקולים חדשים כי בתכלס אין לי מושג מה כדאי לי לעשות.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אם אתה קונה מחשב, תקנה כרטיס מסך.

מה יקרה בדיוק אם תחכה? המחירים ירדו? אולי. אולי לא. הם גם ירדו עוד שנה. אז תחכה עוד שנה?

1) אולי. אולי לא.

2) סבבה. מה הקשר?

3) אין טעם לחכות. המחירים עכשיו סבירים. הדולר מאוד נמוך גם.

1) צודק.

2) צודק.

פורסם

אם יש לך משחקים שאתה רוצה לשחק עכשיו ולא יכול אז תקנה עכשיו.

אם חשוב לך רק BF4 אז חכה שהוא ייצא ותקנה אז.

כשיוצאים כרטיסים חדשים משחררים בהתחלה רק את הדגמים היקרים ביותר ככה שלא תראה מתחרה ל - GTX 760 בהשקה של סדרת כרטיסים חדשה.

כמו בהשקה הקודמת של AMD כשה - HD7970 הושק ראשון, חודש אחריו ה - HD7950 ורק 3 חודשים (אחרי ה - HD7970) הגיעו ה - HD7850/70 המשתלמים יותר.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

אני כן קונה מחשב חדש עם הכרטיס מסך כמובן.

חשבתי שבסדרה החדשה של הכרטיסי מסך אולי יהיה כרטיס מסך יותר טוב בגלל שזו ארכיטקטורה חדשה ויש לי תחושה שמהדור הזה והלאה amd יעקפו את nvidia.

סבבה (אני גם לא רק לא יכול לשחק משחקים טובים, גם מיינקראפט נתקע לי ולעיתים רחוקות אני עובר את ה40 fps (על המרחק ראייה low וכל הגדרות הגרפיות הכי נמוכות...) אז אני אצתרך מחשב חדש אפילו בשביל המשחקים הפשוטים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים