פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלהלהתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים?ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7?תודה לעוזרים נערך 2013 באוגוסט 612 שנים על-ידי eliyaex
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים ממש לא מצחיק....ואחרי שתשנה את כותרת הדיון.תתקין את המערכת החדשה ואחרי זה פשוט תחבר את הדיסק הקשיח הישן ותעתיק משם את מה שצריך. נערך 2013 באוגוסט 612 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים מחבר (סתם שאלה איך אני משנה תכותרת<?)אוקי אני מקוה שהבנתי1.אני מגבה באמצעות התוכנה של וינדוס תקבצים למחשב(וזה לא מגבה לי גם תמערכת הפעלה נכון?)2.אני מחבר תהארד דיסק החדש ומתקין עליו תוינדוס 7(שבשביל זה אני צריך דיסק התקנה שמאפשר התקנה מהבוט?)3.אני מעביר תקבצים מהכונן חיצוני לכונן החדש שמותקן עליו כבר וינדוס 7 וזה יעביר רק את הקבצים בלי המערכת אקספי(?)מצטער על החפירה אני פשוט רוצה לדעת שאני מבין בבירור איך אני עושה את זה שלא יהיה בעיות
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים אתה לא צריך לעשות שום גיבוי מיוחד.תתקין Windows 7 ואחרי זה תעתיק את כל החומר הישן שאתה צריך ומהדיסק הקשיח הישן.
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים מחבר ומה אני פשוט משאיר תדיסק הישן מחובר מגדיר בביוס אותו כSECONDERY וזהו זה לא יעשה בעיות עם זה שיש על כל אחד מערכת הפעלה אחרת?
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים אתה לא צריך שום primary או secondary (או מה שלא יהיה). אם בביוס מוגדר לעלות מהדיסק החדש (ויש בו bootloader) , אז המערכת ההפעלה שמותקנת עליו תטען.תחשוב על זה כמו חיבור disk on key למחשב.
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים מחבר אתה לא צריך שום primary או secondary (או מה שלא יהיה). אם בביוס מוגדר לעלות מהדיסק החדש (ויש בו bootloader) , אז המערכת ההפעלה שמותקנת עליו תטען.תחשוב על זה כמו חיבור disk on key למחשב. אה יופי תודה על העזרה רק שאלה זה יהיה משנה אם הוא מחובר בסאטה או IDE?
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים מחבר וזה לא יעשה התנגשות בין שתי המערכות הפעלה?וחוץ מלחבר אותו אני לא צריך להגדיר כלום?(אז איך המחשב ידע עם מי מהם לעלות?)והתוכנות שמותקנות לו בישן יעבהדו או שהוא יתקין מחדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.