עבור לתוכן

אל פסק המסוגל לבצע כיבוי מסודר ללא התערבות אדם

Featured Replies

פורסם

אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו.

האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אל פסק עם חיבור usb ותוכנה יעודית.

פורסם

יש כרטיסים שאתה מוסיף לאל פסק מקצועיים אשר מדברים מול agent שאתה מתקין בתחנות/שרתים, ומכבים אותם כאשר אחוז הסוללה מגיע לרמה מסויימת שאתה מגדיר.

האם אתה מחפש פתרון של אל פסק ענק מקצועי, או קטנים למחשב בודד ?

גם חלק מהקטנים (ה online שבניהם) תומכים בזאת דרך ממשק סראלי/USB בדר"כ.

דוגמה: http://www.telyacom.co.il/document/67970,7492,176.aspx

פורסם

יש סיבה למה אתם משאירים מחשבים משרדיים לעבוד בלילה ?

פורסם
  • מחבר

אנחנו רוצים לתרום כמה שיותר להתחממות הגלובלית :)

וברצינות - אתה צודק, אני אגדיר גם במחשבים כיבוי אוטומוטי לאחר שעה מאוחרת.

עם זאת, עדיין יהיה לנו צורך באל פסק בודד בעל היכולות שתיארתי בשביל העמדה שמשמשת כעמדת הגיבויים.

פורסם

אם זה מחשב משרדי רגיל ללא צריכת חשמל גבוהה כל UPS של 1000VA יתאים. אם רוצים UPS אמין יותר (ולא משהוא בסיסי) יש UPSים מתאימים לזה אבל הם גם יקרים יותר כמו סדרת SUA של APC

גם מחשב הגיבוים - כמה זמן לוקח לו להשלים גיבוי ? אחריי שהוא מסיים ניתן לכבות אותו

פורסם

לגבי כיבוי אוטומטי. אפשר לעשות את זה דרך GPO

פורסם
  • מחבר

א. מבחינת יכולות "חשמליות" אני יודע שהוא לא צריך להיות חזק במיוחד. אני מתכוון ליכולות ה...מעבר. כפי שציינתי, אני מכיר נכון להיום אל-פסק שמה שהם עושים זה נותנים שהות מסויימת מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שיהיה אפשר לכבות את המחשב באופן בטוח. כיוון שהפסקות החשמל שהתרחשו עד עכשיו התרחשו לאחר שעות העבודה, אני מעוניין באל פסק שברגע שיקלוט הפרעה באספקת החשמל יוכל לכבות את המחשב באופן בטוח, או להתריע על כך ולאפשר כיבוי מרחוק או משהו. לא יודע מה.

ב. כן אני יודע, אבל אין AD כי זה וורקגרופ פשוט לדעתי. על העמדות אני אגדיר פוליסי פנימי של כיבוי בשעות הלילה - אבל במחשב גיבוי אני לא רוצה לעשות זאת כיוון שזו לא עמדה רגילה ואין מי שידליק אותה בבוקר וכד'.

פורסם

דיי כל UPS היום מגיע אם חיבור USB שנותן את זה

מה שכןמשנה כמה זמן מקס' יכול לקחת הכיבוי המסודר ? (אם יש כאן דרישה חריגה לזמן ארוך תצתרך לקחת UPS "ענקי" גם כשהמחשב לא צורך הרבה פשוט כדיי שהסוללה הגדולה יותר תספיק ליותר זמן)

אתה יכול להגדיר wke on RTC ב BIOS בעמדת הגיבוי, או wake on LAN ובכל אחת מתחנות העבודה לשים ב startup סקריפט ששולח הדלקה לעמדת הגיבוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים