עבור לתוכן

שילוש משרדי בסיסי - האם לקחת מהמפרטים המומלצים

Featured Replies

פורסם

משרד עורכי דין ורואי חשבון, רוצים לשדרג מחשב ישן נושן. לא נראה לי שיש צורך במשהו יותר מהבסיס של הבסיס - השימושים הם גלישה, אופיס ותוכנות מזעזעות שקשורות במקצוע("ריווחית" אם מישהו כאן מכיר).

הלכתי למדור המפרטים המומלצים, ומצאתי את זה:

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99

יש מניעה כלשהי פשוט לקחת את השילוש המוצג במפרט הזה? ואם לא, מה עדיף לקחת במקום? עד 800 ש"ח

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

שילוש מעט עדכני יותר:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪261

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪297

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪179

סה"כ: ₪780

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 765 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/jxka7pr2

אם אין צורך ביותר מלוח בסיסי ביותר שמעט מיושן יותר ללא SATA3\USB3 אפשר ללכת על אותו

צ'יפסט H61 שמופיע במדור המומלצים ולחסוך כמה עשרות שקלים.

מה עם שאר רכיבי המערכת? שאתה אומר ישן נושן למה אתה בדיוק מתכוון?

פורסם
  • מחבר

שאני אומר ישן נושן אני לא מתכוון למשהו מזעזע לחלוטין. המארז לחלוטין מספק ואף נמצא במצב תחזוקתי טוב, וגם ההארד דיסק במצב טוב והוא אף די גדול(בטח יחסית לצרכים). לא נראה לי ששכחתי משהו...?

פורסם

אם הקשיח לא מיושן מאוד מה שיכול להיות גורם מעצבן לאיטיות לא אמורה להיות בעיה.

למרות שצריכת המערכת הזו מזערית למדי רצוי שגם הספק יהיה בגדר הסביר על מנת לחסוך תקלות מיותרות בהווה ובעתיד,

TIME IS MONEY כמו שאומרים.. (הכוונה היא לספק ג'נרי ישן וחלש)

פורסם
  • מחבר

רוי - מה דעתך - אם יש שם(מחרתיים אני אדע בדיוק) ספק כח סביר של 300W+ זה אמור להספיק, לא? כאמור חוץ מהשילוש הזה יש עוד הארד דיסק אחד ותו לא.

פורסם

ספק כח סביר 300W יהיה יותר בערך כפליים ממה שצריך עם מרווח ביטחון.

אפילו ספק כח ג'נרי חלש יחסית לא אמור להתקשות להחזיק מערכת כזו, הבעיה עם ספקים ג'נרים לא

רק שלא אמינים ויכולים להתפגר בכל שלב בלי סיבה, חלקם גם לא מכילים הגנות בסיסיות כמו בספקים פשוטים אך מבית טוב

מה שאומר שברגע שהם מתפגרים הם יכולים לקחת איתם רכיבים נוספים.

בגדול אי אפשר לדעת, יכול להיות שספק ג'נרי כלשהוא יחזיק את המערכת שנים רבות, ויכול להיות שבכל זמן נתון יתפגר.

אם תקלות מסוג זה יכולות לגרום לאיבוד זמן עבודה יקר אז ההיגיון אומר להשקיע כ-120-+ שקלים בספק בסיסי ואמין יחסית.

מאחר וגם בספקים ג'נרים יש זבל, יש פחות זבל ויש סביר, לאחר שתדע באיזה ספק מדובר תעדכן. אולי באותה הזדמנות

שווה לעדכן איזה קשיח יש במערכת גם כן.

פורסם
  • מחבר

הנה הפושע

*קובץ מצורף*

פורסם

מסתבר שיש גם סופר זבל..

כמו שאמרתי, זו רולטה רוסית. המערכת הזו צורכת האמנם 100W וקצת, אבל זה לא אומר שביום בהיר שהספק הזה לא יעלה בלהבות.

יכול להיות רשום גם 1000W, בתכלס הספק הזה נותן 22A שהם 264W, וגם זה במצב אידיאלי. (פחות מה-FSP 350W שנותן 28A).

אתה עוד מדבר על זה שהוא פורק ממחשב ישן, הבלאי מהשנים שחלפו, האבק והחום בטוח שלא עשו לו טוב ככה שאל תצפה לקבל גם את זה.

אם אתה רוצה אמינות יחסית וראש שקט יותר:

http://www.tms.co.il/product/6845

אתה יכול גם למצוא ספקי יד שניה שלא היו שנים רבות בשימוש באיזור ה-100 שקלים שאמינים בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים