עבור לתוכן

יש טעם בשדרוג מעבד??

Featured Replies

פורסם

שלום. בבקשה יעוץ.

מערכת שיש לי עכשיו:

MSI P45D3 NEO MB

E8400 CPU

8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3

HEC-COUGAR-750W PSU

GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB

מארז של IVORY :(

HDD sata-2 250gB

זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים.

אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן.

יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים?

כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב.

רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד.

תודה מראש

פורסם

Q9300 אינו מעבד EXTREME. בכל מקרה לשימושים שתיארת ה-E8400 מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

חשדתי כך.. רק רציתי לשמוע את זה ממישהו נוסף :) תודה!

פורסם

המחשב הזה הוא אוברקיל רציני מאוד למחשב יוטיוב ואינטרנט. כרטיס המסך שבפנים גם חזק יותר ממה שהוריך ידרשו ממנו אי פעם, וגם צורך בוודאי המון חשמל. אם תוכל לשנמך אותו למשהו פשוט יותר זה יספק להוריך אמינות ובטחון רב יותר בשימוש במחשב, כמו גם יותר שקט... כנ"ל הספק, שאפשר בכיף לשנמך למשהו של 300 וואט אם אתה משמנמך הכ"מ.

המעבד, דרך אגב, ממש סבבה לשימושים הנ"ל.

פורסם

בתור אחד שעבד החודש עם שתי מערכות שכללו את המעבד הנ"ל אין לך מה לדאוג....יו טיוב,גלישה,ויישומי אופיס הוא אוכל בלי מלח....תהנה =]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, העצה על שנמוך כ.מסך נשמעת ממש טוב. תכלס הוא באמת זולל חשמל ושומעים אותו.

אתם יכולים להציע כ.מסך יותר יעיל למטרות הנ"ל?

תודה מראש וסליחה שלא בפורום הנכון אני שואל.

פורסם

תנסה להשיג משהו חלש בגרושים. חדש יעלה כ-150-200 ש"ח

פורסם

לשימושים כאלה אתה יכול להעיף את הכרטיס מסך ולהשתמש אם המובנה

פורסם

לך ליד שניה וקנה ב-30 שקל או משהו את הכרטיס הכי חלש ופשוט, עם קירור פסיבי, שתוכל למצוא. חשוב שיהיה בחיבור PCI-E כמובן.

פורסם

מי מוכר ביד-שניה משהו ב 30 שקלים? עדיף לתת עוד חצי שעה בעבודה וזהו.

פורסם

מדי פעם אתה רואה כל מיני 6600GT או X550 למיניהם שהבעלים מוכר בעבור סכומים זעומים.

פורסם

לא בטוח שזה בכלל כלכלי לקנות כרטיס מסך נוסף, אפילו אחד זול ב 150 שח.

אם הפרש צריכת החשמל בעבודה בשולחן העבודה הוא 100 וואט שעה בין הכרטיס הנוכחי לכרטיס זול וחסכוני, אז רק לאחר 2400 שעות תחזיר את ההשקעה על הכרטיס.

אך אם תמכור את ה 4850x2 ביד 2, זה כנראה ישתלם.

נ.ב. לפי זה נראה שמדובר אפילו בפחות מ 100 וואט הפרש בין הכרטיסים

פורסם

כרטיסים כפולי שבבים הם חמים, בזבזניים ולא אמינים. פשוט לא כדאי לשים את זה במחשב אינטרנט.

פורסם

בסדר. אבל זה כבר קיים אצלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים