עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים...

Featured Replies

פורסם

חלק ממכם כנראה זוכרים את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/529448-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%91%D7%90?

לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב (נסיעות, טיולים וכו'), ובזמן שעבר חשבתי לשים עוד קצת כסף ולשדרג את המעבד למעבד חזק יותר....

המפרט עצמו מצויין, כרטיס מסך מספיק חזק, 8 ג'יגה ראם, ודיסק קשיח SSD (הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc)

אשמח להמלצות למעבד ספציפי (של 3.8Ghz נשמע מספיק חזק), כי אין לי שמץ של ידע בנושא, וכמובן האם צריך קירור יותר טוב למעבד הנ''ל, או שהקירור במפרט מספיק...

עדיף מעבד של i5..

פורסם

יכולת להמשיך את הדיון המקורי.

אתה רוצה 3.8Ghz לך על ה-4670. אני אישית לא מבין את הבקשה המוזרה הזו לתדר ספציפי. הביצועים

בגיימינג זהים ואף אחד מהמעבדים לא יגביל בדבר. לכן ה-4570 משתלם יותר.

לשאלתך הקירור יספיק.

לא הבנתי מהי רזולוצית המסך בסופו של דבר, רשמת "נגיד 1920X1080", אם זו אכן הרזולוציה אישית הייתי הולך על ה-GTX760

שיספק ביצועים מהשורה הראשונה בין הגדרות משחק גבוהות למקסימליות. אם אתה מעוניין להשקיע בכל זאת יותר זה שיקול שלך.

אם מדובר ברזולוציה נמוכה יותר אז הריי שמדובר בזריקת כסף לפח.

פורסם
  • מחבר

אז אוליי אני אלך על ה GTX760 כדי שזה יפנה לי כסף למעבד חזק בהרבה (באופן משמעותי מה4670??)

או שאני אשאר עם אותו כרטיס מסך (ישנה כמובן אפשרות שאני אשחק על רזולוציות גבוהות יותר), ואשנה רק ל 4670? (ההבדל במחירים בין ה4570 ל 4670 הוא דיי זניח 100+ ש''ח)...

בכל מקרה אני מבין שהמפרט המקורי הוא מצויין, רק רציתי לבדוק האם ישנה אפשרות לשים מעבד טוב יותר, בלי לחרוג בהרבה מהתקציב.. (זאת המטרה העיקרית של האשכול הזה).

פורסם

במחשקים הכרטיס מסך הוא מה שמשנה לא המעבד. אם תקח מעבד חזק יותר וכרטיס חלש יותר הביצועים במשחקים ירדו.

פורסם
  • מחבר
במחשקים הכרטיס מסך הוא מה שמשנה לא המעבד. אם תקח מעבד חזק יותר וכרטיס חלש יותר הביצועים במשחקים ירדו.

אז כנראה שאני רק אשים את ה4670 כי ההבדל במחירים הוא באמת זניח...פשוט הייתי רוצה מעבד חזק שיחזיק מעמד ליותר זמן (כי כרטיס מסך תמיד אפשר להחליף ליותר טוב אבל לא משתלם כמובן לעשות אתזה למעבד..)...

והכרטיס מסך במפרט ממש לא חלש לפי מה שהבנתי..

גם אני מניח שהלוח אם במפרט תומך בטורבו של ה 4670, ככה שאני רק משדרג את המפרט בעוד 100-200 ש''ח בערך...

פורסם

100 שקל זה גם כסף ואם לא תקבל שיפור ביצועים עם שני המעבדים אז למה להוסיף אותם?

אין יותר חזק מזה, ה-200Mhz הבדל לא ישנו מאומה בגיימינג ברגע שהמעבדים הללו יחלו להגביל בצורה ניכרת.

ומעבר ל-4670 זה מעבד ה-I7 שכולל HT שלא מועיל בגיימינג ולא משתלם במרבית השימושים

(וגם לא ממש יתן אורך חיים עתידי נוסף).

אין לך מה להיות פרנואיד, ה-4570 הוא אחד ממעבדי המרובעי ליבות החזקים בשוק.

אם תיהיה חכם (לדעתי) ותלך על כרטיס שנותן תמורה טובה יותר בגיימינג ברזולוציה הזו כמו ה-GTX760, תוכל

לשמור את ההפרש של מאות השקלים לטובת שידרוג הכרטיס מסך בעוד שנה שנתיים וזה גם רק במידה ותרצה

לשמור על רמת ביצועים גבוה כמו שתקבל כיום.

פורסם
  • מחבר

סבבה...

אז כנראה שאני אשאר עם המפרט הקיים (ה4570..)

תודה רבה על העזרה והיעוץ :)

(כנראה שאת כרטיס המסך אני בכל זאת אשאיר, כי יכול מאוד להיות שאני אשחק על רזולוציות גבוהות יותר)...

פורסם

אם מדובר על רזולוציות גבוהות מ-1080P בהתאם לרמת הביצועים המתבקשת יתכן וזה כבר סיפור שונה.

(למרות שעדיין תקבל ביצועים טובים).

חוץ משיקול הזה המערכת בנויה היטב אתה יכול להיות רגוע. תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים