עבור לתוכן

יש הבדל בין radeon HD 7790 לבין sapphire HD 7790

Featured Replies

פורסם

שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם.

תודה לעוזרים!

פורסם

אותו הדבר. רדאון זה שם המותג של מעבדים גרפיים של חברת AMD. סאפייר זה שם של חברה לכרטיסי מסך - החברה שקונה את המעבד הגרפי מאמ"ד או נוידיה ומרכיבה אותו בלוח מתאים ליצירת כרטיס מסך. השם המלא של הכרטיס צריך להיות sapphire radeon HD 7790.

פורסם
  • מחבר
אותו הדבר. רדאון זה שם המותג של מעבדים גרפיים של חברת AMD. סאפייר זה שם של חברה לכרטיסי מסך - החברה שקונה את המעבד הגרפי מאמ"ד או נוידיה ומרכיבה אותו בלוח מתאים ליצירת כרטיס מסך. השם המלא של הכרטיס צריך להיות sapphire radeon HD 7790.

ואיך ה-GIGABYTE GEFORCE GTX650 TI 1GB נצא לעומתו?

פורסם

ככל שאני יודע, הם די אותו הדבר, אולי עדיפות קלה לרדאון. אילו משחקים אתה משחק? באיזו רזולוציה? מהו שאר המפרט שלך? מהו התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר
ככל שאני יודע, הם די אותו הדבר, אולי עדיפות קלה לרדאון. אילו משחקים אתה משחק? באיזו רזולוציה? מהו שאר המפרט שלך? מהו התקציב שלך?

אני משחק ב-BIOSHOCK,TEAM FORTREST 2, CALL OF DUTY,PORTAL,GTA

רזולוציה-1680 על 1050

שאר המפרט-מעבד Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

זיכרון Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11

לוח-אםMSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

פורסם

המעבד שלך ממש אוברקיל לרוב המשחקים שאתה משחק... אבל זה לא ממש משנה כעת. אגב, איזה קול אוף דיוטי? ואיזה GTA?

אוכל להמליץ לך על כרטיס טוב לצרכיך אם אדע הדברים הללו.

פורסם
  • מחבר
המעבד שלך ממש אוברקיל לרוב המשחקים שאתה משחק... אבל זה לא ממש משנה כעת. אגב, איזה קול אוף דיוטי? ואיזה GTA?

אוכל להמליץ לך על כרטיס טוב לצרכיך אם אדע הדברים הללו.

דרך אגב תודה רבה על העזרה אני נורא מעריך את זה!

בקשר לשאלה קול אוף דיוטי בלאק אופס 2 ו GTA IV/V

פורסם

אני לא חושב שכרטיס כמו שאתה מחפש יוכל להחזיק את gta החדש... לא על הגדרות גבוהות על כל פנים. באיזה כרטיס השתמשת עד כה? המובנה של המעבד?

בשביל פורטל, ביושוק (המקורי. אם אתה משחק בחדש זה סיפור אחר), ו-TF2 כרטיס דוגמאת GTX 650Ti או HD 7770 יהיה מעל ומעבר. אבל BO2 ו-GTA החדש אני לא יודע אם יוכל לסחוב יפה... כמה אתה מוכן להוציא על כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

אחי לא חשוב לי לשחק על ההגדרות הכי חזקות, בקשר לביוקשוק אני רוצה לשחק בכולם,וביינתים היה לי כרטיס מובנה בלוח אם.אני מוכן להוציא עד 700 ש'ח אבל אני צריך שהחנות תיהיה TMS כי משם אני קונה את המחשב החדש שאת המפרט שלו הראתי לך

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לא חושב שכרטיס כמו שאתה מחפש יוכל להחזיק את gta החדש... לא על הגדרות גבוהות על כל פנים. באיזה כרטיס השתמשת עד כה? המובנה של המעבד?

בשביל פורטל, ביושוק (המקורי. אם אתה משחק בחדש זה סיפור אחר), ו-TF2 כרטיס דוגמאת GTX 650Ti או HD 7770 יהיה מעל ומעבר. אבל BO2 ו-GTA החדש אני לא יודע אם יוכל לסחוב יפה... כמה אתה מוכן להוציא על כרטיס מסך?

אחי לא חשוב לי לשחק על ההגדרות הכי חזקות, בקשר לביוקשוק אני רוצה לשחק בכולם,וביינתים היה לי כרטיס מובנה בלוח אם.אני מוכן להוציא עד 700 ש'ח אבל אני צריך שהחנות תיהיה TMS כי משם אני קונה את המחשב החדש שאת המפרט שלו הראתי לך

פורסם

אתה משחק בשביל העלילה, ופחות בשביל הגראפיקה, הא? אתה זן נכחד של גיימרים. וזה מחמאה :)

בכל מקרה, אני מאוד מציע לך לשקול קניית כרטיס מסך יד שנייה. ניתן היום למצוא כרטיסים חזקים ביד שניה, במחירים נמוכים מאוד. שווה לך לבדוק פה במדור היד השניה של האתר, יש לפעמים דברים נפלאים.

למשל: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26596/cat/34

שאני לא בטוח שהוא דיל מאוד משתלם דווקא, אבל הכרטיס בטוח חזק משמעותית מה-7770, ובנוסף, אתה יכול לנסות להוריד את המוכר נמוך יותר במחיר. אפשרות המיקוח פתוחה בפניך רק ביד שניה :)

אם אתה מתעקש על כרטיס חדש, הייתי הולך על ה-GTX 650Ti הזול ביותר שתמצא.

רגע רגע רגע... עוד לא קנית את המחשב? אני חושב שניתן יהיה להרכיב לך פה מפרט משתלם יותר ממה שרשמת שם. אם תבנה מפרט יותר מאוזן תוכל להוציא יותר ביצועים באותו המחיר, וזה הרי תמיד מומלץ.

מה התקציב שלך לכל המחשב, והאם יש חלקים שכבר יש לך בבית? אני בטוח שאפשר להרכיב לך מפרט עדיף במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

חחחח תודה. בקשר לתקציב כולל מערכת הפעלה 3150 וזה גם כולל חריגה מהתקציב המקורי.

אתה משחק בשביל העלילה, ופחות בשביל הגראפיקה, הא? אתה זן נכחד של גיימרים. וזה מחמאה :)

בכל מקרה, אני מאוד מציע לך לשקול קניית כרטיס מסך יד שנייה. ניתן היום למצוא כרטיסים חזקים ביד שניה, במחירים נמוכים מאוד. שווה לך לבדוק פה במדור היד השניה של האתר, יש לפעמים דברים נפלאים.

למשל: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26596/cat/34

שאני לא בטוח שהוא דיל מאוד משתלם דווקא, אבל הכרטיס בטוח חזק משמעותית מה-7770, ובנוסף, אתה יכול לנסות להוריד את המוכר נמוך יותר במחיר. אפשרות המיקוח פתוחה בפניך רק ביד שניה :)

אם אתה מתעקש על כרטיס חדש, הייתי הולך על ה-GTX 650Ti הזול ביותר שתמצא.

רגע רגע רגע... עוד לא קנית את המחשב? אני חושב שניתן יהיה להרכיב לך פה מפרט משתלם יותר ממה שרשמת שם. אם תבנה מפרט יותר מאוזן תוכל להוציא יותר ביצועים באותו המחיר, וזה הרי תמיד מומלץ.

מה התקציב שלך לכל המחשב, והאם יש חלקים שכבר יש לך בבית? אני בטוח שאפשר להרכיב לך מפרט עדיף במחיר הזה.

פורסם

אני ממליץ לך לפתוח ת'רד חדש בפורום מפרטים, שם ימליצו לך על המערכת המשתלמת ביותר במסגרת התקציב.

פורסם

אין צורך בדיון חדש, יש באמתחתי ההמלצה שלי למפרט.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪544

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪312

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪98

תוכנות:

Microsoft Windows 8 Home Premium ENGLISH 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪362

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2284

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2239 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/yjghz67f

זה עם מערכת הפעלה, וללא כרטיס מסך. מפרט מאוזן יותר, כשאני אפילו חושב שתוכל לחסוך עוד כמה אגורות על באנדל ספק+מארז עדיף. באמת שאין טעם ב-i5 במצב הנוכחי.

עכשיו נשאלת השאלה, כמה אתה מוכן להוציא על כרטיס המפרט הנוכחי?

פורסם

שים לו צורב של LG.

מעבר לזה נראה מצוין.

פורסם

אפשר לעשות את זה כך, עם צורב אמין יותר, מארז וספק מספיקים וטובים, כרטיס מעולה במחיר טוב:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪562

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪964

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪312

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

תוכנות:

Microsoft Windows 8 Home Premium ENGLISH 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪362

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3187

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3124 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/rw4b5mv8

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים