עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את המחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם.

מעבד I7 -860

לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156

זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון

כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220

שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה

צורב DVD סמסונג.

ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט.

מארז של digital stylist pc

אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר.

אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.

פורסם

מה התקציב שלך אחי ובמפרט שלך הייתי משדרג רק תכרטיס מסך וגם תמארז ומוסיף לך SSD כפי שרצית

פורסם

אני מניח שאתה רוצה לשפר את ביצועי המערכת בגיימינג, כמו שנאמר זה לא ממש יהיה קשה

מאחר והכרטיס מסך שלך הוא החוליה החלשה בשרשרת. מצד שני אתה מדבר על SSD כשידרוג ראשוני

אז בוא תרחיב מעט לגבי זה. (SSD לא ישפר את ביצועי הגיימינג).

מציע שתציין בכל זאת את דגם הספק שברשותך (הדגם המדוייק), וחשוב לא פחות את רזולוצית המסך שברשותך.

ומן הסתם תקציב.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא גיימינג, אני יותר גולש ורואה יוטיוב ומידי פעם קצת משחקים. המסך הוא מסך של סמסונג 2490HD 1920/1080, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך גם . אשמח לשמוע עצות , התקציב שלי הוא עד 900 ₪, לגבי הכונן SSD אני לפני רכישה של 128 גיגה של קינגסטון ב350 ₪(זה דרך חבר,חדש).

פורסם

900 ש"ח כולל SSD?

פורסם
  • מחבר

יאפ. אני מסביר שוב... SSD אני כנראה קונה מחר ב350 ככה שנשאר עוד 550 לכרטיס מסך....אשמח לשמוע על הצעות לכרטיסים עד המחיר הזה שיתאימו ללוח ושבאמת ישדרגו אותי מהכרטיס הקיים.

פורסם

יש לך את HD 7770 שחרוג באיזה 65 ש"ח

ואם יש לך אפשרות לחרוג במאה ועשר ש"ח ישלך את HD 7790

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=51fd4b1805e71

כמובן כל אחד מחיר לחוד אחי אל תתיחס למחיר הכולל שלא יטעה אותך..

טבלת השוואה אם תרצהL) http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7870_Devil/26.html

ישלך גם ת gtx 650 ti http://www.tms.co.il/product/12077 בחריגה של פחות ממאה ש"ח

פורסם

האמת שאני הייתי בדילמה כמו שלך לגבי כרטיס מסך ואני החלטתי לקנות כרטיס מיד שניה כי הלוח שלי הוא ישן ואין לו PCI 3 ולכן לא ראיתי סיבה לקנות חדש...

קניתי את ה6850 מיד שניה ואני ממש מרוצה ממנו (עם אחריות לשנתיים) ואני עם מעבד E8400, אם יש לך כוח להתעסק עם יד שניה עד 550 ש"ח אתה יכול לקבל כרטיסים חזקים בתוך התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להתעסק עם יד שנייה אבל האם כל כרטיס יעבוד עם הלוח אם שלי? (הכוונה מהכרטיסים שהוצעו לי פה וקצת מעל עקב יד שנייה), האם הספק של שלמן 500 וואט גם יעמוד בעומס?

פורסם

יעמוד אחי יעמוד :) לגבי כרטיס מסך יד שנייה אני חושב שעדיף לך כבר יד ראשונה עם אחריות לשלוש שנים

:)

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס מסך הזה? Palit Geforce GTX 650 2GB GDDR5 (PCI-E 3

פורסם
  • מחבר

Asus GTX 650 1GB איך הכרטיס הנ"ל?

פורסם

תלוי במחיר, אם אתה מדבר על זה שב-KSP אז ממש לא שיש לך את ה-7770 שנמכר ב-100 שקלים פחות.

יש גרסאות של 650 1GB שזולות מ-500 שקלים.

בתקציב כזה דווקא חיפוש דיל משתלם במדורי יד שניה יכול לתת תמורה גדולה יותר לכסף.

באיזור ה-550~650 אתה יכול למצוא HD7850\GTX570\HD6970, אם תחפש בסבלנות יש סבירות טובה שגם

תמצא כרטיס שעדיין באחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים