פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים היי, לקרוב משפחה שלי יש בעיה מוזרה: המחשב מזהה התקני USB מתי שבא לו... יש מספר התקנים שונים שמתחברים למחשב: 2 מדפסות, מצלמת אינטרנט, טלפון נייד, מצלמה דיגיטלית וכו'. אני מפעיל את המחשב, וחלק מההתקנים מזוהים, וחלק לא. אז יתחיל משחק מוזר - אני אנתק חלק מהם, אחזיר בחזרה, אוציא את כולם, אכניס להאבים שונים ומתישהו, המחשב יזהה את ההתקן - יכול להיות שבהאב המקורי שבוא הוא היה לפני כן, רק שהפעם הכל יעבוד חלק...לפעמים כלום לא יעבוד עד שאעשה ריסטרט, ואז הכל יעבוד כמו שצריך....מה הולך פה...? למישהו יש רעיון במה מדובר? זה לא שיש האבים דפוקים לגמרי, לפעמים הם עובדים כמו שצריך, עד שהם מקבלים ג'ננה..... מפרט המחשב: Dual Core 6700 Windows XP Pro SP2 2GB Ram HD WD 320GB (MSI G31M (MS-7379 תודה רבה! נערך 2013 באוגוסט 1112 שנים על-ידי rancohen
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים נסה לחבר 4 מכשירים כל פעם ותראה אם עובד בצורה תקינה, תחזור על זה כמה פעמים בצירופים שוניםולרשום G31 לא מספיק.. דגם מלא נערך 2013 באוגוסט 412 שנים על-ידי ralman
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר נסה לחבר 4 מכשירים כל פעם ותראה אם עובד בצורה תקינה, תחזור על זה כמה פעמים בצירופים שוניםולרשום G31 לא מספיק.. דגם מלאניסיתי כבר, לפעמים זה עובד ולפעמים לא - לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי...יכול להיות שהתקן מסוים "ייקלט" ע"י מערכת ההפעלה, ואחרי ניתוק וחיבור מחדש הוא לא ייקלט, גם אם יתר ההתקנים נותרו במקומם.אבדוק לגבי הדגם המלא של לוח האם ואעדכן, תודה!
פורסם 2013 באוגוסט 1112 שנים מחבר עדכנתי את המפרט, הלוח הוא של MSI G31 ולא של ג'יגהבייט כמו שציינתי.אודה לעזרתכם!
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים לעדכן דרייברים של לוח אם מאתר היצרןישנה אופציה שיש תקלה עם הבקר USB שעל הלוחישנה אופציה שאחד המכשירים מעמיס יתר על המידה את הבקר מה שמשבש לחלוטין את פעולת כל היציאותיש בימינו אפשרות לקנות כרטיס שנכנס ל- PCI ומספק יציאות USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.