עבור לתוכן

מפרט גיימינג ב3K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500.

2. מה שימושי המחשב משחקים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור פתח תקוה, תל אביב המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא מבין מה זה אומר :S

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא משהו שמתוכנן כרגע אבל אני מאמין שאני אשדרג מספר פעמים לפנה שאחליף אותו לחלוטין.

פורסם

אתה מרוצה מהמסך שברשותך? מכוון שלא מדובר ברזולוציה גבוהה אין צורך בכרטיס מסך עוצמתי מידי

ואפשר לחסוך פה כמה מאות שקלים מהתקציב המירבי.

מאחר והמארז אינו כולל יציאת USB3 קידמית אפשר גם ללכת על לוח בסיסי שלא כולל אחת שיעשה את העבודה

המידה אם הולכים על התושבת החדשה של אינטל.

במידה ושידרוג המסך לטובת אחד גדול יותר ובעל רזולוציית FHD מה שיביא לחווית גיימינג עדיפה בהרבה לטעמי בא

בחשבון, אפשר באיזור ה-3.7K לבנות מערכת גיימינג חזקה שתכלול בנוסף מסך איכותי מאוד. (ללא צורב)

פורסם

אם כן ב3700 כולל מסך http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=51fb809c4456b

אה ותוסיף קירור למעבד 33 ש"ח שכחתי ותתמקח במחיר יעשו לך ב3700

יש אפשרות בליד SSD וכרטיס מסך יותר חזק http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=51fb833d3b404

רועי טי תקן אותי לגבי המסך אם הוא טוב:)

פורסם

SSD בנפח כזה לא מומלץ לדעתי ובכלל בתקציב דחוק נוגס במאות שקלים שיכולים לבוא לטובת רכיבים חשובים יותר.

בכל מקרה שאמרתי 3.7K התכוונתי למסך איכותי יותר ובעקבות הרזולוציה שגבוהה יותר כרטיס מסך חזק יותר גם כן:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪783

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

ספק כוח:

FSP RAIDER 450W 80Plus Silver 36A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪276

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

כמות: 1 - מחיר: ₪324

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים

כמות: 1 - מחיר: ₪1079

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪849

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3593

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3522 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2tfzbnms

המעבד האמנם תדר מעט נמוך יותר ולכן מעט חלש יותר, אך כרטיס מהמסך חזק יותר ויהיה הגורם לביצועים עדיפים יותר.

450W מספק איכותי כמו הריידר זה די והותר גם ל-XT וגם ל-GTX660.

זו לא מערכת שלמה ולכן יתכן שיאלץ לשלם את המפרש במחיר ברכיבים שבדילים ברכישת מחשב חדש בלבד, מה יביא אותו בערך ל-3.7K.

זה משהו שצריך לבדוק מול החנות בכל מקרה.

פורסם

ולגבי המסך של LG לא טוב? וגם אני שמתי כרטיס מסך כמוך תראה ערכתי שמה ממזמן...:) ולגבי הספק אולי הוא ישדרג מתישהו..

פורסם

ראיתי עכשיו.

זה לא שהמסך לא טוב אלא שהוא הרבה פחות טוב מהדל. לדל פאנל IPS איכותי שעדיף במספר מונים מפאנל TN פשוט.

בנוסף גם גדול יותר ויהווה שידרוג ניכר יותר מ-19'', יש עוד פיצ'רים שהוא מכיל אבל אלו פחות קריטיים בדר"כ. כמובן שהוא גם יקר

יותר אבל מסך זה לא משהו שמחליפים בתדירות גבוהה לכן שווה להשקיע את האקסטרה שקלים בעבורו. בכל מקרה מחירו אטרקטיבי מאוד.

הספק הזה יחזיק את מרבית הכרטיסים בשוק.

בכל מקרה אני לא יודע אם פותח הדיון כלל שוקל את שידרוג המסך לכן זה לא ממש רלוונטי לכרגע עד שיעדכן את הת'רד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההענות יש לי גם ספק כוח של enermax דגם liberty500w

מספיק טוב?

פורסם

בכללי הוא בהחלט אמור להספיק, אבל אם הוא נמצא הרבה שנים אצלך יכול להיות שהגיל החליש אותו טיפה.

פורסם
  • מחבר

טוב מצטער לחרפן אותכם אבל אם תוכלו לבנות לי עוד מפרט הפעם בלי ספק הארד דיסק ומארז, תודה :)

פורסם

אתה יודע להרכיב את המערכת? ביקשת הרכבה בחנות וזה לא בדיוק אפשרי בלי הרכיבים הללו, מה שאומר

שתאלץ להגיע פיזית לחנות ולתת את הרכיבים הללו. מה גם שמדובר במערכת שגם לא כוללת ספק ואני בספק

רב אם תקבל את ההנחה על רכיבים ברכישת מחשב חדש בלבד. ותאלץ גם להוסיף את עלות ההרכבה.

בכל מקרה תוכל לקחת את המפרט למעלה ולהוריד את הספק, עם ההפרש במחירים ללא הדילים המוזלים, הרכבה

ובמידה ואתה צריך צורב תגיע בערך לאיזור התקציב המירבי שלך.

אם אתה רוצה היצע זהה ומחירים זהים יש את וולקום בחולון שזה קרוב לת"א.

http://wellcom.co.il/catalog/

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להגיע למקום ולהביא את החלקים והכוונה שעדיין אני רוצה שהעלות תגיע ל3.5K ככה שההרכבה חינם מה שאני מנסה להשיג בזה שאני מוריד חלקים זה שאפשר להעלות את המחירים של שאר החלקים וככה לשפר את המפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים