עבור לתוכן

לוח אם ומעבד זול וחזק

Featured Replies

פורסם

הלך לי לוח אם של סוקט 1156 המעבד בסדר אבל אין עוד לוחות אם כאלה אז אם יש למשהו עצה מה לעשות אני אשמח לעזרה.

במידה ואין אני מעוניין בלוח ומעבד חדש הכי זול וחזק היה לי מעבד I7 860 אז אולי לא אותו כוח אבל שאני לא ארגיש את הירידה חזק אני אשמח גם למידע על מעבדים של AMD והלוח שיהיה זבלללללל העיקר זול היה GIGABIT והלך לא מאמין לחברות טובות!!!!!!.

פורסם

אין כבר למכירה לוחות 1156 חדשים

תחפש באיביי או בלוחות יד שניה

סדרה מומלצת היא סדרת הP7P55D של אסוס

פורסם
  • מחבר

אני יודע לכן שאלתי ולגבי חדש מה ממליצים?

פורסם
  • מחבר

ולגבי חדש של AMD מה יש טוב ? דרך אגב זה יקר ולא בטוח שיש במלאי אני בדקתי ב IQPC שהיה באתר ואמרו שאין!! אני נואש וצריך עזרה בדחיפות!!!!!!!!!

פורסם

מה התקציב ? מה השימושים ?

פורסם

והכי חשוב, מה הספק...

פורסם
  • מחבר

ספק בסדר COGER 700W של HEC . המחשב היה עם מעבד I7 860 התקציב נמוך מאוד לכן רציתי שימליצו לי על הכי זול והכי חזק שמכירים לדעת אם יש תקציב לתקן!! המחשב מיועד בעיקר לרוב השימושים וגם משחקים כבדים אך מאחר שאני לא כול כך משחק בו כבר רצוי רק שיפעיל ולא יעשה בעיות (ושלא יהיה צוואר בקבוק ל 460GTX). סליחה על הטירחה אני פשוט לא כל כך מבין בשל AMD והם הכי זולים לדעתי!

פורסם

מה זה חזק בשבילך ? איזו רמת ביצועים תספק אותך ?

מה זה AMD הכי זולים לדעתך ? מאיפה אתה ממציא את זה ? לשתי החברות יש מעבדים זולים יותר ופחות.

תנסה לכתוב ברור יותר (מצד אחד אתה רושם שלמשחקים ומצד שני שאתה כבר לא משחק יותר) ותתן תקציב מפורש.

למה שלא תקנה לוח וזהו ? אם בחנויות שקישרתי אליהן אין אותו אז מיד שניה.

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=657bfb970886d28b03079075eacd28e5c9e&SalesCatID=6&Code=933ae5142c07d2cbf536744feb1a484a

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26569/cat/22 (זה אותו אחד)

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

בתקציב 500 לערך ומשחק קצת אין צורך להיכנס בי אני מבין שלא נתתי פרטים מדוייקים כי אמרתי תלוי במחירים שאראה האם לתקן או להתייאש! ולגבי AMD יש מבחר לשוק הבניים יותר טוב וזול מאשר לINTEL עד לא מזמן גם אני הייתי בעסק אבל לא יותר! ויד שניה מחר נדפק תודה רבה!!!!!!!! שלא תבין לא נכון אני שמח שאתם עוזרים לי אבל אני לא מוכן להשקיע הרבה בשביל זה לכן רציתי הצעת מחיר, לגבי משחקים: CALL OF DUTY האחרון SPLIT SECNT CRISIS2 ואם אפשר 3 גם STAR CRAFT 2 ההרחבה וכולי וכולי ! אני משחק כול דבר (היום קצת פחות) העיקר גרפיקה טובה ממוצעת ולא מטושטש עם גרפיקה נחמדה.

פורסם

500 ש"ח זה למעבד או לשילוב של לוח+מעבד ? אם זה השני אז זה לא מספיק לשום דבר סביר.

לא מסכים לגבי מה שרשמת על AMD, אין להם מבחר טוב יותר לשוק הביניים (בקושי יש להם מעבדים שאפשר להמליץ עליהם בכלל, וגם זה לשימושים ספציפיים למדי).

ואתה ממשיך לכתוב לא ברור. קצת פיסוק, פחות סימני קריאה ושגיאות כתיב/ניסוח היה הופך את המשפטים שלך למובנים יותר.

פורסם
  • מחבר

הסכום הוא לשניהם לצערי

פורסם

אז עדיף כבר לקנות לוח.

ב - 500 ש"ח לא תשיג כלום.

פורסם

תנסה להשיג לוח יד שניה. גם ככה יתרון המחיר של אמ"ד פשוט לא קיים בארצנו הקטנטונת.

פורסם
  • מחבר

אם כבר יד שניה אני מעדיף לקנות משהו יותר מתקדם שאני לא ידפק שוב יש לוח של 1155 מKSP ב 240 ראיתי, איזה מעבד יש שייתן ביצועים טובים גם במשחקים כבדים? ואני מעוניין לקנות מיד 2 מעבד פחות נדפקים עם מעבד! איך I3 נותן ביצועים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים