עבור לתוכן

Mirror Finish בעשרים שניות

Featured Replies

פורסם

אתמול ניקיתי את אחד הסינקים שלי בחומצה (אל תשאלו מה עבר עליו) ולא הצלחתי להוריד את הלכלוך עם שום דבר רגיל אז אמא שלי הביאה לי איזה סקוטש שנקרע בקלות והתחלתי לשייף את הלכלוך שהיה על בסיסו של הסינק. לתדהמתי, כשהוצאתי את הסינק מהמים וייבשתי אותו היה לו mirror finish!

אז לקחתי עוד כמה סינקים ושייפתי אותם עם הסקוטש אחרי שהרטבתי אותו במים ועכשיו אני שמח! כל החדר מבריק!

אני מקווה שזה לא ישן לכולם או משהו אבל whatever

פורסם

המירור פיניש לא מה שעוזר להיטסינק לקרר ביעילות אלה היושר של ההיטסינק ככל שהוא ישר יותר ככה יש לו מגע טוב יותר עם המעבד.

המירור פיניש יכול להוריד בלחץ מעלה אחת.

פורסם

הממצאים מראים שכשפני השטח מחוספסים בניר ליטוש 600 הקירור עם משחה תרמית יעיל יותר מאשר חספוס עדין יותר (מעל 600)

פורסם

נכון, אבל ככל שהמשטח חלק יותר, כך גם צריך לשים פחות משחה טרמית על ההיטסינק.

פורסם

המשך לIDO-K ... כי המגע יהיה רב יותר.

פורסם

שוב המגע לא יהיה רב יותר אם ההיטסינק לא ישר לא יעזור בגרוש הליטוש למראה.

נכון, אבל ככל שהמשטח חלק יותר, כך גם צריך לשים פחות משחה טרמית על ההיטסינק.

מי אמר?, אולי ככל שהמשטח ישר יותר וחלק יותר מטבע הדברים שיצא החוצה יותר משחה טרמית כאשר מפעילים לחץ על ההיטסינק בשביל לחבר אותו על המעבד\ליבה\ W.E .

אני זוכר שאפילו קראתי פעם מאמר על אחד שרצה ליבדוק אם באמת גימור המראה להיטסינק מביא שיפור מבחינת הקירור ונדמה לי שאפילו עלו המעלות... זה היה איפשהו באתר http://www.overclockers.com/ .

פורסם

זה מה שהוא אמר.. שלא יהיה צריך להישתמש בהרבה משחה בגלל שהבסיס יהיה יותר חלק וישר.

אצלי אני שם נקודה קטנה של משחה והיא מספיקה.. (לא שאני מתקמצן אבל הכל יתפרץ מסביב לליבה כיופעל לחץ בעת ההרכבה של הגוף קירור..)

ד"א היום קיבלתי NT2 BLUE חדש :)

פורסם

דווקא אם השטח מספיק מחוספס, אזי ישנו שטח פנים יותר גדול, והמשחה הרבה יותר יעילה... ;D

פורסם

אבל אני לא רוצה משחה יעילה, אני רוצה מעבר חום יעיל, ז"א עם כמה שפחות שלבים במעבר.

כמה שיש פחות משחה ככה החום עובר יותר מהר. אם היה אפשר ההיט סינק היה מורכב ישר למעבד.

פורסם

דווקא אם השטח מספיק מחוספס, אזי ישנו שטח פנים יותר גדול, והמשחה הרבה יותר יעילה... ;D

אבל אם הוא יותר חלק, לא צריך את תוספת היעילות של המשחה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים