עבור לתוכן

חיבור הארד דיסק נייד לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

כשחיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי לטלויזיה כדי לראות סרטים בצורה ישירה הטלויזיה קלטה את ההארד דיסק ולא היתה בעיה (חיבור USB)

אני צריך שבאופן קבוע ההארד דיסק יהיה קצת רחוק מהטלויזיה ולכן קניתי כבל מאריך לUSB של 3 מטר

ודרך הכבל מאריך הטלויזיה לא מזהה את ההארד דיסק

כשחזרתי לחנות (חשבתי שהכבל לא תקין) נאמר לי שבגלל איבוד מתח אין מצב לחבר הארד דיסק נייד דרך כבל מאריך

האם זה נכון?

איך אני יכול בכל זאת לחבר אותו דרך כבל מאריך? (אני צריך הארכה של 2-3 מטר)

פורסם

אתה צריך מאריך עם חיבור חשמל או לחילופין מפצל עם חיבור חשמל נוסף.

משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/7-Port-High-Speed-USB-1-1-2-0-Hub-AC-Power-Adapter-US-UK-EU-Plug-for-PC-Laptop-/200786349257?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ebfcc8cc9

אבל תמתין לעוד תגובות, אולי יש פתרונות אחרים אם כי לדעתי זה צריך לפתור את הבעיה.

יתכן והטלויזיה אכן לא רגילה לחיבור התקנים מרוחקים כי לרוב זה DOK או כמו שרשמת חיבור דיסק קשיח מקרוב יחסית עם כבל של עד 1 מ'.

באיזה דיסק קשיח נייד מדובר? לדיסק קשיח אין חיבור חשמל עצמאי?

כמו כן אולי ניתן לקנות כבל USB שמתפצל ל-2 ואז את אחד מהם לחבר למקור מתח (כמו מטען USB כזה).

יש דיסקים קשיחים ניידים שמגיעים מראש עם כבל כזה ובעצם "תופסים" 2 חיבורי USB בגלל הסיבה שהם צריכים יותר כדי לעבוד.

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אתה צריך HUB עם כניסת מתח (אדפטר)

הדיסק יכול לעבוד עם כבל באורך מקסימלי של 60 סמ

פורסם

אצלי כבל USB3 שמחובר בחיבור USB 2 ואין שום בעיה למרחק 3 מטר

תלוי בכונן שלך וצורת החיבור שלו

פורסם

!!!

כדאי מאוד להמנע מאספקת מתח מטלויזיה לדיסק קשיח.

דיסק קשיח הוא זללן זרם לא קטן והדבר יכול לגרום נזק לטלויזיה (אם לא בטווח הקצר בטווח הארוך)

חלק מהיצרנים מציינים מה גבול הזרם המותר להתקן חיצוני - כדאי מאוד לבדוק שלא תשאר עם שוקת שבורה.

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים