עבור לתוכן

הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב...

Featured Replies

פורסם

הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...

פורסם

כותרת משעשעת...

תגיד, מישהו נראה לך יכול להבין משהו ממה שרשמת?

בלי קשר לזה שזה אחד הלוחות המגעילים והעירומים שראיתי, לוח צריך להתאים לדרישות.

מהן הדרישות?, למה המערכת מיועדת? מה התקציב? מה שאר רכיבי המערכת שלך? אתה מבין שאפילו יציאת DVI או HDMI אין בו.

ובכלל, זהו פורום מפרטי מחשב.

http://hwzone.co.il/community/forums/26-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

פורסם
  • מחבר
כותרת משעשעת...

תגיד, מישהו נראה לך יכול להבין משהו ממה שרשמת?

בלי קשר לזה שזה אחד הלוחות המגעילים והעירומים שראיתי, לוח צריך להתאים לדרישות.

מהן הדרישות?, למה המערכת מיועדת? מה התקציב? מה שאר רכיבי המערכת שלך? אתה מבין שאפילו יציאת DVI או HDMI אין בו.

ובכלל, זהו פורום מפרטי מחשב.

http://hwzone.co.il/community/forums/26-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

מיועד לגימינג...

תקציב 300 - 400

שאר רכיבי המערכת :

GTX 570 ASUS

I7 2600

זה מספיק טוב ?

פורסם

אתה קונה את החלקים האלה עכשיו?

כי זו מערכת לא מאוזנת, מאוד אל מאוזנת.

I7 מיותר.

הלוח הזה ממש לא מומלץ, הוא מסוג הדברים שאייבורי ידחפו ל"מחשב גיימרים רצחני" עם "כרטיס מפואר" (GT210)...

לוח כמו ה- GA-B75M-D3H יהיה בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר
אתה קונה את החלקים האלה עכשיו?

כי זו מערכת לא מאוזנת, מאוד אל מאוזנת.

I7 מיותר.

הלוח הזה ממש לא מומלץ, הוא מסוג הדברים שאייבורי ידחפו ל"מחשב גיימרים רצחני" עם "כרטיס מפואר" (GT210)...

לוח כמו ה- GA-B75M-D3H יהיה בחירה טובה.

קיבלתי אותו כאשר קניתי את המחשב...

בכל מקרה קניתי כרטיס מסך וכל זה

וחשבתי לקנות גם לוח אם חדש...

נערך על-ידי CptNoRi

פורסם

הבנתי.

אבל אתה לא תקבל שום תוספת ביצועית, אז, בשביל מה?

אמנם זה לא לוח טוב במיוחד, אבל אם הוא לא מגביל אותך מבחינת היציאות \ כניסות שלו, אין סיבה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר
הבנתי.

אבל אתה לא תקבל שום תוספת ביצועית, אז, בשביל מה?

אמנם זה לא לוח טוב במיוחד, אבל אם הוא לא מגביל אותך מבחינת היציאות \ כניסות שלו, אין סיבה להחליף אותו.

בטוח ?

כי חשבתי קצת לחדש את המפרט הישן שלי ^_^

פורסם

הוא ממש לא ישן.

יש לך מעבד חדש יחסית, הוא לא מגביל אותך בשום מקום, לי יש i5 2500K ואין תוכניות להחליף אותו.

לוחות אם, היום, לא נבדלים זה מזה ביצועית.

קח לוח כמו שלך (שלא נעים להודות, אבל הוא דיי זול) ותשים אותו ליד לוח אסוס ב-2000 ש"ח. ביצועים יהיו זהים. (במשחקים, וחישובים). אבל ללוח האסוס ב-2000 ש"ח יהיו המון פיצ'רים ואפשרויות הרחבה וכל מיני דברים מיותרים ומיותרים פחות וקמצוץ קטן שימושי באמת.

אם תרצה לעשות אוברקלוק (שזה בלתי אפשרי כבר בלי מעבד K) אז כבר לוחות מתבדלים. אתה צריך ערכת שבבים מסויימת ולוח שבנוי טוב ויכול להחזיק עומסים כבדים.

פורסם
  • מחבר
הוא ממש לא ישן.

יש לך מעבד חדש יחסית, הוא לא מגביל אותך בשום מקום, לי יש i5 2500K ואין תוכניות להחליף אותו.

לוחות אם, היום, לא נבדלים זה מזה ביצועית.

קח לוח כמו שלך (שלא נעים להודות, אבל הוא דיי זול) ותשים אותו ליד לוח אסוס ב-2000 ש"ח. ביצועים יהיו זהים. (במשחקים, וחישובים). אבל ללוח האסוס ב-2000 ש"ח יהיו המון פיצ'רים ואפשרויות הרחבה וכל מיני דברים מיותרים ומיותרים פחות וקמצוץ קטן שימושי באמת.

אם תרצה לעשות אוברקלוק (שזה בלתי אפשרי כבר בלי מעבד K) אז כבר לוחות מתבדלים. אתה צריך ערכת שבבים מסויימת ולוח שבנוי טוב ויכול להחזיק עומסים כבדים.

לא אמרתי שהוא לא זול :smiley1:

בכל מקרה תודה עזרת לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים