פורסם 2013 ביולי 3112 שנים המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד...זה התחיל לקרות בזמן האחרון...יש סיבה לכך ?
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים מחבר איזה מחשב ? מפרט ? על איזה טמפ מדובר ?GTX 570 ASUSI7 2600ואין לי מושג איך לבדוק את הטמפ...
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים תחזור עם המעלות אחרי משחק (תשאיר את התוכנה פועלת ברקע בזמן המשחק, ואחרי שסיימת לשחק צלם את המסך.).
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר תחזור עם המעלות אחרי משחק (תשאיר את התוכנה פועלת ברקע בזמן המשחק, ואחרי שסיימת לשחק צלם את המסך.). תחזור עם המעלות אחרי משחק (תשאיר את התוכנה פועלת ברקע בזמן המשחק, ואחרי שסיימת לשחק צלם את המסך.). hwmonitor בגוגל ..תחזור עם המעלות [ זה אחרי רבע שעה של משחק
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים לא נראה לי שזו התחממות בעייתית ..בכל אופן , צריך יותר זמן . תפעיל את hwmonitor , ותשחק לפחות שעה ..המחשב קרס לך בזמן משחק ? (או : קיבלת מסך כחול ?) נערך 2013 באוגוסט 112 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר לא נראה לי שזו התחממות בעייתית ..בכל אופן , צריך יותר זמן . תפעיל את hwmonitor , ותשחק לפחות שעה .. המחשב קרס לך בזמן משחק ? (או : קיבלת מסך כחול ?) לא לא קרה לי כלום אבל המחשב היה ממש רותח בכל מקרה אני ישחק שעה
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים איך הגעת למסקנה שהמחשב רותח?במקרה הוא חנוק ככה כמו בתמונה? http://www.idanelgani.co.il/web/8888/nsf/web/1131/144215ImageFile2.jpg
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים ^ זה לא טמפ חריגות .(נראה לי)זכור לי שראיתי שהכרטיס הזה יכול להגיע ל 80 מעלות צלזיוס (?)
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים מחבר איך הגעת למסקנה שהמחשב רותח?במקרה הוא חנוק ככה כמו בתמונה? http://www.idanelgani.co.il/web/8888/nsf/web/1131/144215ImageFile2.jpg לא נראה לי שזו התחממות בעייתית ..בכל אופן , צריך יותר זמן . תפעיל את hwmonitor , ותשחק לפחות שעה .. המחשב קרס לך בזמן משחק ? (או : קיבלת מסך כחול ?) תחזור עם המעלות אחרי משחק (תשאיר את התוכנה פועלת ברקע בזמן המשחק, ואחרי שסיימת לשחק צלם את המסך.). זה אחרי שעה בערך
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים למה פתחת דיון בפורום תמיכה טכניתיש בעיה כלשהי או שסתם אתה מתפלא שהמחשב שלך מתחמם במאמץ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.