עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-8.5K למשחקים ומדיה סנטר

Featured Replies

פורסם

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TR=bgcolor: White]

[TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%]

[TR]

[TD=width: 100%]תקציב - בערך 8500, אפשר להתגמש עד 500 למעלה.

שימושים - משחקים הכי חדישים שיש כיום, כאלו שאוכל להפעיל על הרזולוציה הכי גבוהה שלא יהיו תקיעות וכו', עבודה משרדית ואינטרנט, עבודות לאוניברסיטה, סרטים HD 1080

OverClock - לא צריך

חומרה - צריך מחשב קומפלט עם כל מה שנגזר מזה, כמה דגשים: צורב וכונן DVD, אם זה אותו כונן זה מעולה, דיסק קשיח לפחות 2TB, זיכרון, שיספיק לי למשחקים הכי חדישים שיש כיום ואם אפשר גם לעתיד הקרוב (3-4 שנים קדימה אם זה אפשרי), כל השאר לשיקולכם...

ציוד היקפי - עכבר ומקלדת אלחוטיים, משהו גם ברמה, מסך לא צריך.

חנות מועדפת - אין חנות מועדפת

הערות נוספות - אם אפשר להוסיף משהו לקירור המחשב, כי עד עכשיו כל המחשבים שהיו לי בשלב מסויים היו מתחממים ממש, אז הבנתי שיש קירור מים וכו'...

תודה רבה!

ובנוסף אשמח להמלצה על מחשב נייד

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TR]

[TR=bgcolor: White]

[TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%]

[TR]

[TD=width: 100%]תקציב - תקציב עד 5000, התגמשות של עד 1000 שקל.

שימושים - המחשב ישמש למטרות אקדמאיות סטדנרטיות, סרטים ב HD ואולי משחקים שהם פחות כבדים ממה שציינתי למעלה, זיכרון גדול שלא יתקע לי אחרי יומיים וחצי,שאצטרך לפרמט אותו...

יצרן מועדף- אין משהו מועדף

גודל מועדף- 15"

תוספות- מקלדת מלאה.

תודה רבה רבה!!![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

קירורי מים למעבד ללא OC זה אבסורד, ולפי הדרישות שהצגת זו תיהיה תוספת כסף מיותרת לגמרי.

עד כמה אתה להוט לנצל את כל התקציב? 8.5K~9K זה תקציב של שני מערכות גיימינג חזקות מאוד.

אלא אם תשדרג את המסך לאחד בסגנון 27' עם רזולוציה גבוהה במיוחד מה שיצדיק כרטיס מסך עוצמתי יותר

אין טעם להגיע לסכומים כאלו.

ממליץ לך לחלק את הסכום לשניים, 4.5K גג 5K עם הציוד ההקפי, את החצי השני פשוט שים בצד לעוד מספר שנים

ותרכוש מערכת חדשה.

בנוגע לנייד, ישנו פורום למחשבים ניידים מתחת לפורום מפרטי מחשב שם תוכל לקבל המלצות בנושא.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מקבל מה שאתה אומר לגבי קירור מים, אבל לגבי התקציב, אני רוצה לנצל בסביבות 8 אלף עם חריגה כמה שצריך מקסימום עד 9 אלף, וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה עוצמתי ועם זיכרון, לעשות 2 מערכות אין לי עניין... תודה!

פורסם

לא הבנת - אתה יכול לקבל מחשב גיימינג מעולה וישארלך מספיק כסף למחשב נוסף.

הכוונה אינה שתקנה שני מחשבים אלא שתוכל לקנות מחשב חדש אחרי שזה הנוכחי כבר יפגר טכנולוגית.

כך תקבל מחשב חזק למשך זמן ארוך. לא משנה כמה כסף תשקיע על מחשב היום, תוך 3-4 שנים הוא יתקשה בהרצת משחקים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אחי, 3 שנים קדימה זה מספיק טוב בשבילי, בגלל זה אני רוצה למצות את המיטב מהסכום הזה.

פורסם

לאיזה מסך ורמקולים הוא הולך להיות מחובר?

יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי, רמקולים אני עדיין לא יודע אבל משהו איכותי זה יהיה, והמחשב יהיה מחובר גם לפלזמה HD וגם למסך מחשב סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע... אשמח אם אתה תייעץ לי על משהו חזק

פורסם
  • מחבר

1920x1080

פורסם
  • מחבר

Up

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים