עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת כ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני לאט לאט מרכיב לעצמי מחשב, כבר יש לי לוח, מעבד, SSD וזכרונות.

זקוק להמלצה לכ.מסך.

בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין GTX-650 Ti boost, GTX-660, HD-7850 2gb and HD-7870 2gb.

כל אחד מאלה מתאים מעל ומעבר לדרישות שלי מבחינת ביצועים. אני לא מצליח להבין איזה מהם יותר טוב מבחינת חימום.

ראיתי טבלאות, הם כולם צורכים בערך אותה כמות חשמל גם במנוחה וגם בעומס מלא, אני רק לא מבין האם כל האנרגיה שלהם מומרת לחום?

אני רוצה פשוט מארז שיהיה לו במאווררים פילטר שאפשר יהיה לשטוף אותו ואני לא אצטרך לנקות את המחשב כל שלושה חודשים.

אז בבקשה תמליצו מי מהם מייצר פחות חום ומי יותר, ואם אפשר אז גם בכמה.

המסך שלי זה DELL שמומלץ פה בפורום.

1920x1080

בינתיים החלקים שיש לי זה:

מעבד I7-4770

לוח DH87RL

זכרונות 2X4GB 1600MHZ 2.5V

ו SSD של אינטל.

הדרישה מכ.מסך היא שיריץ World Of Tanks and Star Treck Online

גם GTX650 היה מספיק לי לזה, אך אני ממש רוצה לשמור לעצמי אופציה לשחק בעתיד במשחקים כמו BF3 לפחות בהגדרות בינוניות, ולדעתי זה יגרום לכרטיסים יותר פשוטים לעבוד קשה יותר ולייצר יותר חום שהמארז לא יוכל להוציא בקלות החוצה.

אז תודה מראש על העצות.

פורסם

היי

יש לך פלטפורמה חזקה ולכן אני ממליץ לך על כרטיס מסך שתוכל גם BF4 להפעיל טוב , תקנה את הGTX770 או את הHD7970 , מארז F4 נהדר ומרווח מספיק עם פילטרים קידמיים .

פורסם

אין לך מה לדאוג מחום עד כדי כך שזה הופך לשיקול מרכזי בבחירת כרטיס מסך, פשוט תבחר מארז עם אוורור טוב.

גם עם פילטרים תצטרך לנקות את המחשב.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

אז שאלת המשך :)

בחרתי GTX-660, מבחינת צריכת חשמל יש הבדל בין חברות או שזה פרמטר שתלוי בערכת שבבים בעיקר?

קראתי פה הרבה על קירור משופר של GB ושל MSI. במידה והכרטיס לא ינוצל עד קצה היכולת שלו, יש סיבה לשלם 100-150 שקל יותר עבור מותג?

תודה מראש.

פורסם

אין ממש סיבה.

מה שכן אפשר לקנות את הכרטיס של GB ב - 1000 ש"ח שזה בין המחירים הזולים ביותר לכרטיס הזה ככה שלא משלמים כמעט אקסטרה על הקירור המשופר.

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי את המבצע הזה.

מחר אני יעשה משא ומתן מול TMS, שיחשיבו קניית חלקים כאילו זה מחשב חדש ויתנו הנחה על ה SPARKLE שלהם. זה 160 שקל נוספים שהפשר לנתב למארז כפיצוי :)

דניס, תודה רבה על התשובות המהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים