עבור לתוכן

נקסוס 4 בן חודש נשבר לרסיסים

Featured Replies

פורסם

ה-ZR הוא בפירוש *לא* SHOCKPROOF, הוא "בסך הכל" אטום נגד מים. הוא לא חסין ממכות בשום צורה.

יחד עם זאת מדובר במכשיר מעולה ולדעתי נכון להיום זה המכשיר הכי מומלץ בשוק. אתה יכול להריץ עליו חיפוש בפורום - פשוט חפש Xperia ZR ואני מניח שתמצא כל מיני דיונים עליו.

הבעיה איתו היא שהוא לא הולך להיות משווק בישראל לעולם לפי מה שהבנתי מהיבואן, וגם ב-clove.co.uk משום מה הוא לא זמין. כנראה שהוא מיועד רק לארה"ב מבחינה שיווקית של סוני.

אם היתה לי אפשרות לקנות אותו ישירות בחו"ל - אני לא הייתי מהסס.

ביקורת שמסתכמת במילים: "it's really one of the easiest smartphones to recommend."

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zr-review-959.php

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

בכמה מקומות היה רשום שהZ היה shockproof, אז הסקתי..

בכל אופן, אין צורך במגן איתו, כן? אני בפוסט-טראומה מהנקסוס

יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב בשבועיים הקרובים

העניין:

הZR עולה לי 495 דולר מאמזון כולל משלוח

הנקסוס 4 + כולל באמפר בתקווה שהוא יעיל (כולל המשלוח והמיסים) עולה לי 380 דולר ל16GB ו350 דולר ל8GB (שאני חושב שמספיק לי, ב16ג'יגה שהיה לי השתמשתי רק בג'יגה אחד. אני לא צופה בסרטים או משחקים והשירים שאני שומע כולם מיוטיוב)

בהנחה שאני לוקח את ה8GB - מדובר ב30% פחות. לא יודע לאיזה מביניהם יש מצלמה טובה יותר, אבל אני לא יודע אם שווה להוציא 30% יותר על חסינות. אל תשכח את העדכונים והאנדרואיד הנקי של הנקסוס.

נערך על-ידי Black_Citadel

פורסם

הוא מתלהב מהגורילה גלאס שלו, אבל הוא חי בסרט אם נראה לו ש-"you can't break it"....

סתם איש מכירות מושפע בקיצור :)

המצלמה של ה-ZR טובה מהנקסוס 4 משמעותית. הוא מעולה לעומת הנקסוס שלפי מה שאני יודע המצלמה שלו ממוצעת מינוס.

תקרא את הביקורת על ה-ZR ב-gsmarena.

ההחלטה אם "שווה להוציא יותר" היא החלטה סובייקטיבית.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

Dragontail*

קראתי את הביקורת שם..

"The final two devices that might give the Xperia ZR a run for its money are the LG Optimus G and its Googlified Nexus 4 version. Packing the same chipset as the Sony and offering 4.7" screens of the same resolution, those two lack both water protection and memory expansion options. They do have the advantage of being significantly cheaper though, so they might attract bargain-hunters."

המכשירים דומים עד זהים, הנקסוס:

עיצוב יפה יותר (לטעמי)

זול ב30%

מקבל עדכונים מגוגל

הZR עמיד הרבה יותר ובעל מצלמה טובה יותר אתה אומר.

אם המחיר שווה את זה.. זו שאלה אחרת

what do you guys think

פורסם

עמיד יותר זה סימן שאלה.(חוץ ממים) באותה מידה יכול להיות שגם ה ZR יתנפץ לך בנפילה ראשונה.

אם אתה לא יודע לא להפיל מכשירים, אז אתה חייב קייס בכל מקרה. אין שום מכשיר מודרני שיתן לך הגנה נגד נפילות.

לדעתי נקסוס.

פורסם

אני בעד הנקסוס... אין סיבה שהאקספיריה ישרוד יותר, אלא אם כן אתה נוטה להפיל את הטלפונים שלך בעיקר למים.

פורסם

יש אנשים שמפילים מדי פעם לאורך השנים את הסלולרי לאסלה בשירותים.

אין לי מושג איך הם מצליחים לעשות זאת בפעם הראשונה, כל שכן שוב ושוב.

פורסם
  • מחבר
אני בעד הנקסוס... אין סיבה שהאקספיריה ישרוד יותר, אלא אם כן אתה נוטה להפיל את הטלפונים שלך בעיקר למים.

הנקסוס 4 עדין הרבה יותר מהממוצע, לא סתם יש לך כל כך הרבה סיפורי זוועה מסתובבים ברשת סביבו. גוגל עשו עבודה נהדרת איתו עד הנושא של העמידות. הנפילה של הXPERIA Z בוידאו שצירפתי קודם לכן... אני שם כסף שאם תשליך 100 פיסות XPERIA Z ככה לעומת 100 פיסות NEXUS 4 - אחוזי ההרס אצל הנקסוס יהיו משמעותית גבוהים יותר.

יש אנשים שמפילים מדי פעם לאורך השנים את הסלולרי לאסלה בשירותים. אין לי מושג איך הם מצליחים לעשות זאת בפעם הראשונה, כל שכן שוב ושוב.

ADHD

פורסם

אם תחפש סיפורי זוועה, אתה תמצא על כל מכשיר פופולרי ללא יוצא מהכלל. חיפשת על הנקסוס ולכן מצאת על הנקסוס.

אתה שם כסף לפי מה? אני לא. ראית סרטון אחד ברשת, שגם אם הכל אמת שם וזה לא מבוים, (כמה מכשירים הם זרקו קודם אתה יודע?) עדיין זה לא אומר דבר, כי שום נפילה לא דומה לאחרת.

פורסם

למה לא לתקן את הנקסוס או לפחות למכור אותו במחיר יד 2 מינוס עלות התיקון?

אגב אני הייתי נשאר עם הנקסוס.

נערך על-ידי BeBest

פורסם

נדיר למצוא סמארטפון שעמיד לנפילות

אנשים חושבים שזכוכית מדגם גורילה גראס ,או גורילה גראס 2 תגן אליהם

אבל זאת הגנה חלקית ביותר

ויש חלקים אחרים שיכולים לידפק

גם לא ליתבלבל -הגנה מאבק ומיים ,לא מגנה מפני נפילות רגילות

הסמארטפונים שמוגנים מנפילות ,נוטים להיות שמנים יותר ,כאילו יש להם מגן

אני לא מזלזל בכלל בהגנה נגד מיים ,אבל עדין צריך הגנה מנפילות ,נכון זה עושה את הסמארטפון שמן יותר

אבל מבחינתי כל עוד הסמארטפון שיש לי עולה חדש מעל 1000 שקל ,יש לו מגן

ככה ההפסד הגדול ביותר יהיה 1000 שקל ,עם ימות לפני הזמן ,ובדרך כלל גם ככה זה הזמן שאני מתחיל לחשוב על סמארטפון חדש

פורסם

גם אני שנאתי כיסויים ולא שמתי כאלה עד היום כולל בגלקסי נקסוס שהיה לי לפני

אבל בנקסוס 4 אני שם ושמח עם זה יחסית - כי הטלפון ממש ממש דק, והוא גם שטוח לגמריי, ככה שכל כיסוי נראה עליו כאילו זה הטלפון עצמו ולא סתם תוספת מכוערת שמנסה בכוח להיות בצורה של המכשיר. פשוט כי "אין לו צורה", זה מתלבש עליו ממש בקלות...

קניתי לי כיסוי חלק לגמריי בצבע ירוק זרחני שמגנה עליו מכל הכיוונים חוץ מהמסך כמובן, נראה מצויין. אפילו יותר טוב, כי כל כמה חודשים יש לי עיצוב אחר, בהתחלה היה לבן אחרכך שקוף אחרכך המקורי של גוגל (יש באיביי בהרבה יותר זול, ולא כתוב שזה המקורי אבל זה בול אותו הדבר, כנראה OEM) ועכשיו הירוק שאיתו אני כבר דיי הרבה זמן.

בקיצור - לפי דעתי תקן את המכשיר שלך ותקנה כיסוי פשוט ויפה, לא משהו בומבסטי מלא גומיות להגנה, ולא מהמכוערים האלה שאין להם הגנה בלמעלה והלמטה, סתם כיסוי חלק ורגיל. אתה תחשוב כאילו קנית מכשיר חדש רק טיפה יותר עבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים