עבור לתוכן

נקסוס 4 בן חודש נשבר לרסיסים

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

קיבלתי את הנקסוס שלי בדיוק לפני חודש מאתמול - והלילה הוא נפל לי (בפעם השלישית בחודש הזה) מגובה הבטן וזכוכית המסך הקדמי שלו נשברה לרסיסים. התצוגה עובדת מצוין והמכשיר נדלק אך הטאץ' לא (למעט נקודה ספציפית במסך) והוא מלא רסיסים ושברים.

יש עליו אחריות מגוגל פליי (נקנה בארה"ב) - האם האחריות תופסת על זה - ואם כן - ניתן לנצל אותה בארץ?

אם לא - כמה עולה תיקון של דבר כזה לזכוכית (אני מניח שלא צריך להחליך את כל המסך, הוא עובד סך הכל) ?

תודה רבה רבה

פורסם

אין אחריות על שברים. אין לי מושג על העלויות.

פורסם
  • מחבר

כמה דקות נסיעה ממני יש מעבדת תיקון, הם דורשים 600 שקל על החלפה למסך מקורי של הנקסוס 4

סביר?

פורסם

הם מחליפים לך רק את המסך או גם את הDigitizer (אחראי על המגע)?

פורסם
  • מחבר

הוא אומר שכל זה בא ביחד (המסך, הזכוכית, הטאץ') אז אני מניח שכן

פורסם

אז זה לא נשמע יקר

פורסם

אם יש לך את הביצים והזמן לתקן לבד, תוכל לתקן לעצמך בצורה זולה יותר, אני מניח. תברר כמה עולים רכיבים באתרים שונים.

פורסם
  • מחבר

עולה משהו כמו 450 שקל מהחיפושים שהרצתי (על המקורי), ההפרש לא שווה את הטרחה והזמן שיקח לזה להגיע

פורסם
  • מחבר

חבל..?

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה,

מסתבר שהXPERIA ZR זמין סוף סוף גם באמזון.קום

יש לי הזדמנות להזמין אותו עם משפחה בשבועיים הקרובים

זה בעצם נקסוס 4 מינוס העדכונים של גוגל פלוס חסינות מלאה למים ואבק

את הלקח שלי למדתי. ותמות נפשי עם פלשתים לפני שאלך עם מגנים.

השאלה אם להביא אותו איתם ב1850 ש"ח או לחכות לנקוס 5 שיוצא עוד חודשיים אבל לכו תדעו כמה עמיד הוא יהיה

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-zr/

פורסם

הנקסוס 5 כרגע זו רק שמועה, אף אחד לא יודע אם הוא באמת יצא באוקטובר וכמה מוצלח הוא יהיה.

פורסם
  • מחבר

עד כמה מוצלחת המצלמה של הXPERIA Z לעומת הנקסוס 4? אני מניח שהחיישן של הZR זהה לשל הZ

למרות שאנשים לא התלהבו מהמצלמה של הנקסוס, אני דווקא אהבתי מאוד את התמונות שהפקתי דרך HDR. ואני רגיל למצלמות SLR ודיגיטליות HIGH-END.

את הZR מצאתי באמזון ב495 דולר, את הנקסוס 4 אני יכול להזמין שוב ב350/380 דולר מהגוגל פליי (לאחר מס ומשלוח, הפעם עם המגן שלהם שנראה יפה מאוד)

אני מטייל המון המון בעולם והאופי שלי מטבעו היפרקטיבי, לוקח סיכונים ושכחן, לכן אני לא בטוח שהנקסוס 4 יתאים לי שוב - אלא אם הבאמפר יעיל מאוד.

פורסם

יש קייסים מעולים, שאומנם משמינים את המכשיר, אך מגנים עליו ב 99% מהמקרים.

אם אתה טיפוס כזה, אז אתה חייב לשים משהו טוב, ולא משנה אם תתקן את הנקסוס או תקנה אחר חדש.

3 נפילות בחודש זה הרבה. שלי נפל 3-4 פעמים בשנתיים והוא עם מגן TPU GEL סטנדרטי.

תיקנת את המקורי אגב ?

פורסם

כשקיבלתי את הסמארטפון מחו"ל ידעתי שאסור בשום אופן שהמכשיר יהרס.

השקעתי מחשבה וזהירות בכל פעם שהוצאתי השתמשתי והנחתי את המכשיר כאילו אני נוהג במטוס נוסעים מלא תינוקות רכים.

כשהנחתי אותו על שולחן הרצתי סימולציות של מה יקרה אם מישהו ישב וזיז משהו על השולחן.

ואם היה חשש סביר מצאתי לו מקום יותר בטוח.

פעם אחת המכשיר כמעט נפל לי כשהרמתי אותו בזמן שהיה מחובר לכבל.

מאז הקפדתי לא להרים את המכשיר מהר מדי, ולבדוק תמיד אם הוא מחובר לכבל תוך כדי הרמה.

היום רק מכוח ההרגל המכשיר שלי מוגן.

אבל לא כל אדם מסוגל להיות כל כך מחושב וקפדן.

גם לא בטוח שזה לגמרי בריא להקפיד עד כדי כך.

איך אומרים: "פרפקציוניזם זה סוג של מחלה".

לא עדיף לקנות מגן ולהרגיש חופשי ומוגן?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא תיקנתי את המקורי.. הם רוצים על זה 600 שקל פה בארץ, אז פשוט שמתי אותו למכירה באיביי ב300 דולר וכבר יש כמה מתעניינים

הנה וידאו נהדר (בבריכה) של הXPERIA ZR למי שלא מכיר:

http://www.youtube.com/watch?v=2_1I7eacsFs

אני מתעב קייסים, הבאמפר של גוגל נקסוס המקורי נראה נהדר אבל כל השאר פחות או יותר זוועתיים

נראה כי הXPERIA יעמוד בכל דבר שאציב בפניו, השאלה אם הוא גם SHOCKPROOF בנוסף לWATERPROOF וDUSTPROOF

למישהו יש נסיון עם הZ ויכול להעיד לגבי העמידות/מצלמה שלו וכו'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים