פורסם 2013 ביולי 3012 שנים בתור אחד שמתעסק עם סטורג' על בסיס יומי,מעניין אותי לשמוע מאנשים פה שמתעסקים עם סטורג'ים באירגון שלהם על בסיס יומי, איזה סטורג' יש לכם באירגון, ואם זה היה תלוי בכם, איזה סטורג' אתם הייתם קונים ?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים ממש לא תלוי בי... וEMC שקר כלשהוא...אני לא בדיוק מתעסק איתו אלה יותר בהקשר של סיסטם. רק אם יש אולי LB אז זה מצריך קונפיגורציה מיוחדת של אותו LUN לכמה שרתים, או LUN RDM, לא מעבר.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים יש זוג של IBM Storwize V7000 וגם שלושה CLARiiON CX4 של EMC.חבל שלא ציינת חומרה של Sun Microsystems (שכבר כמה שנים נמכרת ע"י Oracle) פה גם. יש לנו מערכת שעובדת עם 2500-2M ושרתי M5 מבוססי SPARC שמריצים יישומים דיי כבדים ב Solaris.הייתי ממשיך להשקיע בIBM, במיוחד משפחת XIV שלהם. פשוט תענוג מבחינת ממשק עבודה.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים יש כבר למישהו ניסיון עם ה3PAR של HP?איזה מידע אתה מחפש?יצא לי לעשות פרוייקט ללקוח ממשלתי בעבודה הקודמת עם החומרה הזאת.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר האמת שאני אינטגרטור של IBM אז ככה שיוצא לי לעבוד רק עם ציוד של IBM, שזה לטוב ולרע.
פורסם 2013 באוגוסט 1112 שנים ראיתם את זה ? http://www.anandtech.com/print/7170/impact-disruptive-technologies-professional-storage-marketבגדול הוא כותב כאן על הפיגור היחסי של מובילי השוק מבחינת ביצועים בעידן ה SSD. ועל פתרונות בעלות מזערית יחסית של Nutanix ו Fusion-IO. (האחרון הוספת caching למערכת קיימת)מה אתם חושבים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.