עבור לתוכן

מחשב "כללי" ב5.5

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה .

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אולי לכרטיס מסך בקטנה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה חוקית..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אף פעם לא יזיק..

הערות:

1.חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק גם בשימוש היום יומי וגם בשימוש היותר מאסיבי.

2.אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.

3.מסך, האם הוא עדיין שולט בשוק במחיר הזה?יש אלטרנטיבה אחרת?

4.אשמח לחוות דעת כוללת על המפרט שבניתי ואם יש אלטרנטיבות אחרות או עדיפות אשמח לשמוע.

זהו נראה לי, אם יהיה משהו נוסף אני אוסיף כשאזכר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪936

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪484

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

קירור למארז:

Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 1850rpm

כמות: 1 - מחיר: ₪77

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1829

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪849

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5438

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5330 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gn7bfh4s

פורסם

ב-5.5K מוציאים בקלות מחשב פצצה למשחקים (כמו שאתה הוצאת).

אם אתה באמת "כללי" - אני לא חושב שכדאי לך להוציא כל כך הרבה. כרטיסי מסך חלשים בהרבה יעשו את העבודה בשבילך.

לגבי המפרט שלך:

1) המסך שבחרת עדיין שולט בשוק :)

2) לא לוקחים סטיק של 8GB אלא 2 של 4GB.

3) לוח אם סביר.. אני אחליף אותו. (לא קריטי לך מאוד אבל שיהיה)

4) כרטיס מסך לא משתלם בכלל. יש גרסא חדשה של nVidia שמשתלמת הרבה יותר.

5) למה הוספת מאווררים? אמרנו שאין OC..

אני בונה לך מחשב לגיימינג, כי בתקציב כזה זה ממש קל.. אם תחליט שזה מוגזם לך אני חושב שכדאי להפחית בתקציב ולקחת כרטיס באיזור ה-1,000+-

מעבד:

קירור למעבד:

Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan

כמות: 1 - מחיר: ₪96

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪527

מארז:

באנדל מארז TMS S1 וספק כח Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪545

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1970

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪98

מסך:

סה"כ: ₪5643

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5531 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/qjsmln9x

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר
ב-5.5K מוציאים בקלות מחשב פצצה למשחקים (כמו שאתה הוצאת).

אם אתה באמת "כללי" - אני לא חושב שכדאי לך להוציא כל כך הרבה. כרטיסי מסך חלשים בהרבה יעשו את העבודה בשבילך.

לגבי המפרט שלך:

1) המסך שבחרת עדיין שולט בשוק :)

2) לא לוקחים סטיק של 8GB אלא 2 של 4GB.

3) לוח אם סביר.. אני אחליף אותו. (לא קריטי לך מאוד אבל שיהיה)

4) כרטיס מסך לא משתלם בכלל. יש גרסא חדשה של nVidia שמשתלמת הרבה יותר.

5) למה הוספת מאווררים? אמרנו שאין OC..

אני בונה לך מחשב לגיימינג, כי בתקציב כזה זה ממש קל.. אם תחליט שזה מוגזם לך אני חושב שכדאי להפחית בתקציב ולקחת כרטיס באיזור ה-1,000+-

בהצלחה :)

תודה אחי!

כשאמרתי "כללי" התכוונתי לקצת מכל דבר ולאו דווקא עבודה משרדית.

בקשר לזיכרון, במקרה אחר שהיה סטיק זיכרון של 4GB ב100 שקל בערך, באמת הייתי לוקח שני סטיקים אבל עכשיו כשההבדלים הוא שני שקל הבדל בין אם שני סטיקים או אחד אז חשבתי כבר לקחת אחד גדול וכך בעתיד אוכל לשדרג יוצר זיכרון אבל אם עדיף שניים בכל זאת אז סבבה.

בקשר ללוח אם מה היתרון של הלוח שאתה הצעת מאשר הלוח אם שאני הכנסתי במפרט?הכוונה היא מה היתרון המשמעותי בו שכדאי להשקיע בו עוד 100 שקל..

כרטיס מסך - סבבה לגמרי, אתה פה המומחה.

הוספתי מאוורר אחד כי יש במארז רק שניים אז חשבתי שאולי עדיף להוסיף לא?

המארז והספק טוב?יש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר הזה?

בלוח אם יש כרטיס רשת שיוכל לקלוט רשתות אלחוטיות או שיש צורך בכרטיס חיצוני?

שוב תודה.

פורסם

- אתה לא עושה OC, אז האמת שזה לא כזה משנה לך. גם אם תיקח את לוח האם הזול יותר לא יהיה שום הבדל.

והאמת שבמחשבה חוזרת אולי עדיף לך את הזול.

- שוב, אין OC אז מבחינת איוורור אתה מסודר לגמרי.

- יש את זה שהוא נהדר:

http://www.tms.co.il/product/12426

יש לו אחלה קירור והוא נראה מגניב.. אבל (אני מרגיש פה דפוס.. :P) מכיוון שאין OC זה לא אמור להדאיג אותך.

ה-R4 בנוי טוב יותר (לא פלסטיקה), יש לו אחלה קירור (תמיד אפשר להוסיף עוד מאווררים.. לא חסר מקום), הוא ממש אטום לאבק - מניסיון.

אני הייתי הולך עליו, אבל שיקולך לגמרי..

ולוח האם לא תומך ב-WiFi כברירת מחדל. אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי, כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/8023

(סתם משהו ששלפתי.. זה לא שאני ממליץ עליו ספציפית)

פורסם
  • מחבר
- אתה לא עושה OC, אז האמת שזה לא כזה משנה לך. גם אם תיקח את לוח האם הזול יותר לא יהיה שום הבדל.

והאמת שבמחשבה חוזרת אולי עדיף לך את הזול.

- שוב, אין OC אז מבחינת איוורור אתה מסודר לגמרי.

- יש את זה שהוא נהדר:

http://www.tms.co.il/product/12426

יש לו אחלה קירור והוא נראה מגניב.. אבל (אני מרגיש פה דפוס.. :P) מכיוון שאין OC זה לא אמור להדאיג אותך.

ה-R4 בנוי טוב יותר (לא פלסטיקה), יש לו אחלה קירור (תמיד אפשר להוסיף עוד מאווררים.. לא חסר מקום), הוא ממש אטום לאבק - מניסיון.

אני הייתי הולך עליו, אבל שיקולך לגמרי..

ולוח האם לא תומך ב-WiFi כברירת מחדל. אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי, כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/8023

(סתם משהו ששלפתי.. זה לא שאני ממליץ עליו ספציפית)

בקשר ללוח אם אז היתרון היחידי זה בגלל האוברקלוק או שיש סיבה נוספת שכדאי בכל זאת להשקיע בו?

המארזים שהצעת באמת נראים טוב וסבבה אבל הם יקרים מידי..איך המארז הזה לדוגמא?

http://www.tms.co.il/product/11576

הוא נראה מארז יפה כמובן שאני אקח בצבע לבן אם יש במלאי..

הבעיה שהוא גם די יקר אבל אם הוא טוב ומרווח אז כדאי להשקיע ולא להשקיע שוב אחר כך כשהמארז הזול יהרס.

תודה:)

נ.ב

בגלל שאני לא קונה מערכת הפעלה מהחנות אז הם יביאו לי דיסק עם כל הדרייברים או שלא?

נערך על-ידי IDan2013

פורסם

אין טעם להשקיע יותר בלוח ללא סיבה, למעשה אפשר לשקול גם לוח זול יותר מהמקורי כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/12628

וללכת על סטיק זכרון בודד של 8GB שכן הדואל צ'אנל יספק תוספת ביצועים אפסית. כך גם ישאר סלוט פנוי להוספת

זכרון עתידית.

נתת דוגמאות למשחקים שיכולים לדעתי לרוץ על המובנה, מצד שני שמת כרטיס מסך עוצמתי לגיימרים רודפי

ביצועים. גם כרטיס זול במאות שקלים, שיהיה חלש בממוצע ב-20% מאלו ומה שאומר שמרבית המשחקים

עדיין ירוצו על רמת ההגדרות המקסימלית ובבודדים שלא תאלץ "להתפשר" על הגדרות גבוהות+, מה שגם ככה

עובר את הדרישות שהצבת.

אני אישית בדעה שגם אם אתה גיימר תדיר והמערכת מיועדת כולה לטובת העניין, ברזולוציה הזו כל כרטיס

מעבר ל-GTX760 די מיותר וההפרש הגדול במחיר יכול לבוא לטובת שידרוג הכרטיס בעתיד.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
אין טעם להשקיע יותר בלוח ללא סיבה, למעשה אפשר לשקול גם לוח זול יותר מהמקורי כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/12628

וללכת על סטיק זכרון בודד של 8GB שכן הדואל צ'אנל יספק תוספת ביצועים אפסית. כך גם ישאר סלוט פנוי להוספת

זכרון עתידית.

נתת דוגמאות למשחקים שיכולים לדעתי לרוץ על המובנה, מצד שני שמת כרטיס מסך עוצמתי לגיימרים רודפי

ביצועים. גם כרטיס זול במאות שקלים, שיהיה חלש בממוצע ב-20% מאלו ומה שאומר שמרבית המשחקים

עדיין ירוצו על רמת ההגדרות המקסימלית ובבודדים שלא תאלץ "להתפשר" על הגדרות גבוהות+, מה שגם ככה

עובר את הדרישות שהצבת.

אני אישית בדעה שגם אם אתה גיימר תדיר והמערכת מיועדת כולה לטובת העניין, ברזולוציה הזו כל כרטיס

מעבר ל-GTX760 די מיותר וההפרש הגדול במחיר יכול לבוא לטובת שידרוג הכרטיס בעתיד.

אני בספק אם אני אשדרג עוד בעתיד את הכרטיס מסך כי אני כבר לא ילד בן 12 שרק מתחיל את החיים שיש לו זמן פשוט להיות כל היום על המחשב, אז ככה שאולי עדיף להשקיע בכרטיס מסך קצת יותר יקר והרבה יותר טוב מאשר בעוד כשנה פתאום יהיה בא לי לשחק במשחק שדורש קצת יותר ואז אני אתקע, עוד סיבה שאני כנראה ולא אשדרג את המחשב בשנים הקרוב כי פשוט אצלינו במשפחה עד שכל דבר זז לוקח המון זמן ואין לי כח לזה אז תן להנות בזמן הקרוב שיש לי בא נגיד ככה עוד קצת זמן וזהו.

אני מקווה שהצלחת להבין מה שאמרתי כי זה די מסובך.

ודרך אגב לגבי המשחקים, אף פעם לא היה לי מחשב טוב שבאמת יכל להריץ משחקים ברמה, כך שאני לא באמת מכיר משחקים ואף פעם לא שיחקתי במשחקים כאלה אז כנראה שיבוא המחשב החדש בעזרת ה', אני כן ארצה לנסות משחקים שדורשים קצת יותר ואולי זה כן ימצא חן בעייני.

אני מקווה שהבנת אותי כי המצב אצלי קצת מסורבל חח.

נ.ב

שנה הבאה אני מתחיל מגמת מחשבים ושם אני אלמד תכנות c# האם יש לזה צרכים מיוחדים חוץ מזיכרון אולי שזה דבר בסיסי?אולי יכולות עיבוד גבוהות?אנא עארף..

פורסם

מה זה קשור ילד או לא ילד, אם אתה אוהב את זה אתה תמצא זמן בשביל זה.

ואם כבר אין לך הרבה זמן אז ההפך הוא הנכון ולא שווה להשקיע יותר מידי בעבור שימוש מועט יחסית.

אתה כנראה לא יודע מהן היכולות של כרטיס כמו GTX760, אלא מסתכל יותר על המחיר. ה-760 כרטיס שבשוק

מעט מאוד זמן, המקביל שלו בביצועים הוא ה-GTX670 שעלה באיזור ה-2000 שקלים וגם היום לא רחוק

מזה, 1800 שקלים לגרסת הוינדפורס 3X כמו זה שב-760 או 1700 לגרסת הוינדפורס 2X, ושים לב שמדובר

בדיל מוזל שמותנה בקניית מחשב חדש בלבד.

זה לא ממש משנה מתי תשדרג ואם בכלל, ההפרש הביצועי קיים אך לא מדובר בהבדל של שמיים וארץ, ככה

שגם אם ניתייחס להערה הלא הגיונית בעליל של "משחק שיתקע אותו בעוד שנה", אז גם ה-7970 לא בדיוק

יאפשר משחקיות נאותה באותו המשחק. תבין דבר פשוט, ההבדלים בין הכרטיסים הם עודף פריימים

במשחקים הקלים יותר, ומעט פחות פשרות בכבדים יותר. לא שאחד יחזיק שנה, והשני שנתיים.

שזה לא יסחוב או יסבול מחוסר תמיכה עתידי, האחר לא יהיה רחוק ממנו.

אתה רוצה לסחוט את התקציב? יש עוד דרכים לקבל תמורה טובה, כמו לשלב SSD מהיר למערכת ההפעלה,

באנדל איכותי ושקט יותר של מארז\ספק, שידרג לקשיח משתלם יותר שנותן תמורה עדיפה לכסף בנפח כפול.

ברזולוציה הזו, ביצועים יהיו בשפע. למעשה זה יותר מברור שזו מערכת שנותנת יותר (אולי הרבה יותר) ממה

שאתה צריך. ואם אין לך ניסיון עם מערכות חזקות ואף פעם לא הייתה לך כזו, אני מבטיח לך

שמערכת שמורכבת ממעבד מרובע ליבות חזק ועדכני וכרטיס כמו ה-760 זו מערכת חזקה בהרבה ממה

שאתה חושב.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר
מה זה קשור ילד או לא ילד, אם אתה אוהב את זה אתה תמצא זמן בשביל זה.

ואם כבר אין לך הרבה זמן אז ההפך הוא הנכון ולא שווה להשקיע יותר מידי בעבור שימוש מועט יחסית.

אתה כנראה לא יודע מהן היכולות של כרטיס כמו GTX760, אלא מסתכל יותר על המחיר. ה-760 כרטיס שבשוק

מעט מאוד זמן, המקביל שלו בביצועים הוא ה-GTX670 שעלה באיזור ה-2000 שקלים וגם היום לא רחוק

מזה, 1800 שקלים לגרסת הוינדפורס 3X כמו זה שב-760 או 1700 לגרסת הוינדפורס 2X, ושים לב שמדובר

בדיל מוזל שמותנה בקניית מחשב חדש בלבד.

זה לא ממש משנה מתי תשדרג ואם בכלל, ההפרש הביצועי קיים אך לא מדובר בהבדל של שמיים וארץ, ככה

שגם אם ניתייחס להערה הלא הגיונית בעליל של "משחק שיתקע אותו בעוד שנה", אז גם ה-7970 לא בדיוק

יאפשר משחקיות נאותה באותו המשחק. תבין דבר פשוט, ההבדלים בין הכרטיסים הם עודף פריימים

במשחקים הקלים יותר, ומעט פחות פשרות בכבדים יותר. לא שאחד יחזיק שנה, והשני שנתיים.

שזה לא יסחוב או יסבול מחוסר תמיכה עתידי, האחר לא יהיה רחוק ממנו.

אתה רוצה לסחוט את התקציב? יש עוד דרכים לקבל תמורה טובה, כמו לשלב SSD מהיר למערכת ההפעלה,

באנדל איכותי ושקט יותר של מארז\ספק, שידרג לקשיח משתלם יותר שנותן תמורה עדיפה לכסף בנפח כפול.

ברזולוציה הזו, ביצועים יהיו בשפע. למעשה זה יותר מברור שזו מערכת שנותנת יותר (אולי הרבה יותר) ממה

שאתה צריך. ואם אין לך ניסיון עם מערכות חזקות ואף פעם לא הייתה לך כזו, אני מבטיח לך

שמערכת שמורכבת ממעבד מרובע ליבות חזק ועדכני וכרטיס כמו ה-760 זו מערכת חזקה בהרבה ממה

שאתה חושב.

אני ממש מבולבל..

אפשר לדעת באחוזיםעל כמה עומד הפער בין ה760 ל770?

אני משער בערך כ20%-25% לא?זה די משמעותי וכמו שאמרתי, אני לא באמת יודע "להיות גיימר" כי אף פעם לא הייתה לי את האפשרות הזאת כי עם המחשב שהיה לי העדפתי לא להדליק אותו בכלל, אז יכול להיות כשיגיע המחשב אני כן אתחיל לשחק בתדירות יותר גבוה וכן אצטרך יותר את החווית משחק עכשיו ובעוד שנתיים שלוש.

שוב, בגלל שאני לא חושב שאני אשדרג את המחשב בשנים הקרובות, לא כדאי להשקיע לטווח הארוך שיספק אותי במשך חמש שנים קדימה עם הגדרות נמוכות מאשר ללכת על הזול יותר ואז ילך לעזאזל אחרי שלוש שנים?

אני לא יודע אם השנים שהערכתי פה הם הנכונות אבל אני חושב שזה ככה בערך.

אני ממש מבולבל.

תודה!

פורסם

לדעתי אין לך צורך ב770 כמו שנאמר כאן , 760 מוצע במחיר מאוד משתלם והיכולות שלו יענו על הצרכים שלך בקלות. ואפילו אם פתאום תהפוך לגיימר מטורף הכרטיס הזה ממש לא יגביל אותך , לדעתי כדאי לך לבנות מפרט איכותי ומאוזן שתהנה ממנו .

מעבד:

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪426

מארז:

באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪675

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪457

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪488

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

מסך:

סה"כ: ₪5578

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5467 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/unqlb7hr

פורסם

1+

פורסם

ציטטת את מה שרשמתי, אך כנראה שלא קראת את הנאמר.

אם אתה חושב שה-770 יתן לך פור של שנתיים בהרצת משחקים על פני ה-760, תחשוב שנית.

תעשה מה שאתה רואה לנכון, אף אחד שאוהב גיימינג עדכני ברמת ביצועים טובה בונה על כרטיס ל-5 שנים.

כמו שציינתי ההפרש הגדול במחיר יכול לבוא לטובת שידרוג עתידי של הכרטיס מסך, כך שתקבל כרטיס עדכני יותר ותוספת

ביצועים גדולה בהרבה. אם דברים זזים, או לא זזים אצלך במשפחה זה עניין שלך. השורה התחתונה לא משתנה.

אם הייתי בונה מפרט במיצוי כל התקציב הייתי בונה אותו בדיוק כמו זה שנבנה מעליי, הייתי רק מציין שאפשר ללכת על

באנדל זול יותר אם תעדיף ולחסוך כ-150 שקלים.

פורסם
  • מחבר
ציטטת את מה שרשמתי, אך כנראה שלא קראת את הנאמר.

אם אתה חושב שה-770 יתן לך פור של שנתיים בהרצת משחקים על פני ה-760, תחשוב שנית.

תעשה מה שאתה רואה לנכון, אף אחד שאוהב גיימינג עדכני ברמת ביצועים טובה בונה על כרטיס ל-5 שנים.

כמו שציינתי ההפרש הגדול במחיר יכול לבוא לטובת שידרוג עתידי של הכרטיס מסך, כך שתקבל כרטיס עדכני יותר ותוספת

ביצועים גדולה בהרבה. אם דברים זזים, או לא זזים אצלך במשפחה זה עניין שלך. השורה התחתונה לא משתנה.

אם הייתי בונה מפרט במיצוי כל התקציב הייתי בונה אותו בדיוק כמו זה שנבנה מעליי, הייתי רק מציין שאפשר ללכת על

באנדל זול יותר אם תעדיף ולחסוך כ-150 שקלים.

קראתי את מה שציטטתי וגם הבנתי את הנאמר.

אני ממש לא חושב שה770 יספיק לי לחמש שנים וגם ציינתי שההערכה של השנים עלולה להיות גם לא נכונה.

לדעתי זה ממש לא שווה ולא נכון לשדרג את המחשב כל שנתיים לדוגמא, כי אחר נוצר פער תמידי אחרי שידרוג של רכיב מסויים לדוגמא אם אני אשדרג בא נגיד ככה עוד שנתיים-שלוש את הכרטיס מסך (760), יצאו דברים הרבה יותר טובים וחדשים שיגבילו לי את השידרוג בגלל המעבד מחשש שלא יווצר צוואר בקבוק.

אז אני חושב שעדיף להשקיע עוד קצת גם אם זה יצליח להסתדר על הגדרות מינימום-בינוניות עוד שנה מאשר שהכרטיס יהפוך לגרוטאה מהר מאוד, אז בא נגיד לא גרוטאה אבל כן גוסס (אני מדבר פה על אחרי שנתיים שלוש של שימוש).

ואז באמת ואני אחליט לשדרג אני כבר אשדרג את חלק מהמערכת התלויה בדברים אחרים.

בקשר למפרט שהציעו לי:

את המארז אני לא ממש אהבתי ואני חושב שיש אלטרנטיבות יותר טובות בסביבות המחיר שלו.

איך זה לדוגמא:

http://www.tms.co.il/product/11576

גם נראה טוב וגם ספק טוב ואיכותי השאלה איך המארז?

SSD, אני לא בטוח שאני מוכן לשלם עוד 500 שקל בשביל תוספת קטנה במהירות ובשביל שהמחשב יעלה בכמה שניות פחות, זה שינוי קטן בשביל מחירים בשחקים.

אין לי צורך ב2TB כי זה המון אבל אם עדיף להוסיף את ה100ש"ח לטווח הארוך אני אוסיף כי זה לא משהו שמחליפים כל יום.

כונן אופטי, יש אחד יותר טוב בטווח המחירים האלה?משהו פשוט העיקר שיהיה טוב..

אם יש הערות נוספות אשמח לשמוע , בזמן הקרוב אני אבנה כנראה מפרט סופי ואפרסם פה.

תודה על כל העזרה וסליחה על החפירות:)

פורסם

לגבי הSSD , זה ממש לא תוספת קטנה - אני לא רוצה להיסחף אבל זה עולם אחר. אך כמובן שאני לא אתערב זה הכסף שלך :)

לגבי ה2TB אתה צודק , זה פשוט מאוד בשתלם ביחס לעלות.

לגבי הכונן זה הכי טוב במחיר , כולם אותו דבר פשוט שמתי אחד של LG שהיא חברה מאוד אמינה.

לגבי המארז , אני בזמנו מאוד רציתי לקנות את מה שהצעתי לך , קראתי עליו וכל הביקורות פשוט מעולות , מארז מאוד קריר עם 5 מאווררים , פיטלרים נשפים ופשוט מלא פיצ'רים קטנים ונחמדים . הספק שבא איתו גם אמין וטוב . מה שאתה הצעת ? אני קצת פחות 'תופס' מהחברה הזאת בתחום המארזים אבל נחכה לעוד חבר'ה מהפורום.

לגבי החפירות , אין פה שום חפירות ! לא כל יום עושים כזאת קנייה , תמשיך לשאול עד שתיהיה בטוח ב100% בכל רכיב ורכיב ;)

פורסם

העובדות מדברות בעד עצמן, והן מוכיחות שגם בין דור ה-CORE I השני ועד הרביעי ההבדלים זניחים למדי, ז"א גם מי שקנה

מעבד מרובע ליבות לפני מספר שנים בכלל לא צריך לחשוב על שידרוג. וזה לא משהו שהולך להשתנות בזמן הקרוב מאחר ודור

ההסאוול שוחרר לא מזמן. כרטיס המסך מצד שני תופס תפקיד עיקרי יותר בגיימינג ויכול להיות מוגבל ממספר גורמים שונים ולכן גם

שידרוגו המהיר יותר לרוב הוא בלתי נמנע.

אני אומר שוב ובפעם השלישית והאחרונה, ההבדל בין ה-770 ל-760 הוא שה-770 מהיר יותר באיזור ה-20%, משחק

שיגביל את ה-760 לצורך העניין בכמות הזכרון הנדרשת בעוד שנתיים\שלוש\ארבע\חמש שנים, יגביל גם את ה-770,

שה-760 יסבול מחוסר תמיכה במשחקים עתידיים גם ה-770 יסבול מאותה הבעיה. שה-760 יקרטע במשחקים ה-770

לא יהיה רחוק ממנו. לא קונים כרטיס יקר במאות שקלים רבות רק בשביל שיחזיק יותר זמן. זה לא עובד ככה.

כדאי שכבר תפנים את זה. השיקול היחידי שלך צריך להיות האם אתה מוכן לשלם עוד 50% במחיר בשביל

לקבל בממוצע 20% תוספת ביצועים כיום, אם כן, בבקשה. לטעמי ברזולוציה הזו אין דיל משתלם יותר מה-760.

מעבר לזה, SSD בהחלט מוסיף לחווית השימוש הכללי של המערכת, אך זה לא משהו מחייב, מדובר בסופו של דבר

בשיקול אישי. סביר להניח שמיד לאחר שהייתי משלם כמה מאות שקלים בעבור מארז ריידמקס, הייתי מתעורר משנתי..

בגדול אם אין דרישות מיוחדות כל מארז יעבוד והבחירה היא שלך, אבל לדעתי ישנם באנדלים עדיפים בהרבה ביותר

מ-600 שקלים. או זולים יותר שיעשו את העבודה גם כן.

שידרוג לכונן 2TB בתוספת 100 ומשהו שקלים זו תוספת מומלצת בהחלט שנותנת תמורה עדיפה לכסף.

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים