עבור לתוכן

מחפש המלצה לאבקת חלבון מ-Vitacost

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון.

יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון?

איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם?

איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs

דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?

פורסם

מבחינת חברות ומותגים אני אישית מסתכל על Optimum nutrition ו-Dymatize

היה לי כבר 3-4 טעמים שונים של כל אחד מהם

מבחינת המוצר הספציפי אז של ON זה מה ששלחת

של Dymatize זה ה-elite whey protein (לא כל ה-Fusion 7, XT והמוזרים האחרים)

טעמים: ON -

הבננה(Banana Cream) מצוין, טעם קצת של גלידה, טעים גם עם מים וגם עם חלב ומתערבב מצוין, איך שפתחתי את החבילה פעם ראשונה הריח שעולה פשוט נהדר ועושה חשק לנסות

עוד טעם שהזמנתי כבר פעמיים או 3 כי הוא פשוט וטעים זה ה-Double Rich Chocolate, לדעתי מהטעמים שאי אפשר ליפול איתם..גם מאוד טעים עם מים(ממש טעם של שוקו) וכמובן גם עם חלב

לא מזמן פתחתי את ה-Chocolate Malt, טעם טוב..עוד לא ניסיתי מספיק בשביל לגבש דעה עליו אבל סה"כ עושה רושם ממש טוב, טעם של שוקולד בלגי כזה

של Dymatize:

ה-Smooth Banana נחמד..בערבוב היה טיפה קצף ועם מים יש טיפה טעם לוואי, אחרי שקניתי את הבננה של ON מבין שאין טעם לחזור לזה כי הוא פשוט פחות טוב מכמה בחינות(טעם, ערבוב, ריח)

Cafe Mocha - טעם נדיר, אני לא שותה קפה בד"כ אבל הטעם הזה פשוט נהדר ויש עליו הרבה ביקורות טובות, שוב גם עם מים וגם עם חלב פשוט טעם אדיר

Rich Chocolate - עוד טעם שוקולד שרציתי לנסות, סה"כ ממש טעים ומתערבב חלק, יש מצב שלא נופל ברמה מה-Double Rich Chocolate של ON

וכמובן אל תשכח - הכל עניין של טעם בסופו של דבר :)

לגבי הזמנות - מעולם לא קרה לי שלא קיבלתי את המוצר(אחרי 7-8 הזמנות)..קרה לי פעם אחת שהזמנתי מוצר שביר שהגיע שבור וקיבלתי זיכוי

נערך על-ידי OutRaGe

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת!

כמה שאלות נוספות:

1. עם איזה תאריך תפוגה בד"כ מגיעה האבקה?

2. איך האבקות של CHAMPION? באתר של ISRAEL BODY מהללים אותה ואומרים שהיא הכי נמכרת בארץ.

3. האם האבקה מגיעה כבר עם הכף?

4. מאיפה אני יכול לקנות שייקר טוב בזול?

פורסם
תודה על התשובה המפורטת!

כמה שאלות נוספות:

1. עם איזה תאריך תפוגה בד"כ מגיעה האבקה?

2. איך האבקות של CHAMPION? באתר של ISRAEL BODY מהללים אותה ואומרים שהיא הכי נמכרת בארץ.

3. האם האבקה מגיעה כבר עם הכף?

4. מאיפה אני יכול לקנות שייקר טוב בזול?

בד"כ סדר גודל של שנה-שנתיים

לא ניסיתי צ'מפיון

מגיעות עם כף אבל אני מזהיר :D בד"כ אחרי משלוח היא קבורה עמוק עמוק, מה שאני עושה זה שומר את הכפות מהאבקות הקודמות ככה שתמיד יש לי במגירה אחת של דימטיז אחת של ON ככה לא צריך להתאמץ איך שאני פותח את האבקה לחפש את הכף

שייקר אין יותר מדי מה לחסוך..10 שקל לפה או לשם, תקנה איפה שנוח לך - בחנות הקרובה לבית/IB/Vitacost

פורסם
  • מחבר

איזה שייקר עדיף, זה עם הכדור מתכת הזה שמכניסים לתוכו להקצפה, או בקבוק שייקר רגיל שפשוט משקשקים?

אם אני מזמין מVITACOST אבקת חלבון+שייקר, מחיר המשלוח יעלה?

האם ניתן להשיג הנחה גדולה יותר מהקופון של ה-10$?

פורסם

לא מכיר את הכדור מתכת..יש לי שייקר רגיל

המשלוח הכי מושפע לדעתי ממשקל הרכיבים, פשוט תנסה..

מה שכן - לא ממליץ לעבור את ה75 דולר לפני משלוח אחרת תשלם מע"מ

אם אנשים נרשמים דרכך ל-Vitacost ובסוף מזמינים אז אתה מקבל עוד קופון של 10$

פורסם
  • מחבר

המעמ תלוי במחיר כולל המשלוח לא? אם אני מזמין את האבקה עם השייקר זה יעלה לי יותר מ80 דולר כולל משלוח, אז יהיה לי על זה מעמ לא?

אז אם אני עושה שתי הזמנות נפרדות; אחת לשייקר ואחת לאבקה, לא יחול על זה מע"מ. אני טועה?

נערך על-ידי yoni_h

פורסם
המעמ תלוי במחיר כולל המשלוח לא? אם אני מזמין את האבקה עם השייקר זה יעלה לי יותר מ80 דולר כולל משלוח, אז יהיה לי על זה מעמ לא? אז אם אני עושה שתי הזמנות נפרדות; אחת לשייקר ואחת לאבקה, לא יחול על זה מע"מ. אני טועה?

תיאורטית זה תלוי במחיר הכולל(זה מה שהחוק אומר), מעשית ופה אני לא מתחייב רק מספר מניסיון ההזמנות שלי מויטהקוסט(שוב כ-7-8 הזמנות) יש להסתכל על המחיר לפני משלוח, הסיבה היא שעל האריזה החיצונית ויטהקוסט שמים את הקבלה על המוצרים בלבד לא כולל המשלוח וזה מה שהמכס רואה ומעביר את זה(ועל ההזמנות שלי כן היה חותמת של רשות המיסים שהחבילה פטורה, גם כאלה שעברו את ה-75$ כולל משלוח)

ככה ששוב- מהניסיון שלי ההמלצה היא לא לעבור את ה-75$ לפני משלוח, כולל משלוח אפשר לעבור

בכל מקרה אם אתה מפצל למספר הזמנות מן הסתם שהם בלתי תלויות אחת בשנייה ולכל אחת מתייחסים בנפרד

נערך על-ידי OutRaGe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים