עבור לתוכן

קניית מדפסת חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

פורסם

אם דיו עולה כמו מדפסת חדשה, כנראה שקנית HP...

פורסם

מיכל הדיו שמגיע עם המדפסת יותר קטן ממיכל רגיל. בערך חצי מהגודל למיטב זכרוני.

פורסם
אם דיו עולה כמו מדפסת חדשה, כנראה שקנית HP...

לגמרי במקרה לפני כחודש נתקעתי בלי דיו שחור במדפסת, אז קפצתי לקנות דיו חדש.

הסתובבתי ב-2 סניפים של באג, ב-2 סניפים של קרביץ, ובסניף של אופיס דיפו.

חזרתי בלי מיכל דיו.

אתה יודע למה?

כי היתה לי מדפסת של EPSON.

בבאג אין שום מיכלי דיו חוץ מאשר HP.

בקרביץ יש מלאי מאוד מאוד מוגבל של מיכלי דיו שאינם EPSON, ובשני הסניפים שבדקתי לא היה דיו שחור במלאי. היו צבעוניים, אבל שחור לא.

כנ"ל גם לגבי אופיס דיפו, ומעבר לסניף הספציפי שבו הייתי הם גם בדקו דרך המחשב בכל הרשת - ולא היה שום סניף באיזור שלי (הצפון) עם דיו שחור לאפסון.

זה לא משנה מה כותבים בביקורות באינטרנט.

זה לא משנה אם מדפסת X יותר משתלמת ממדפסת Y כי היא נותנת עוד פיצ'ר Z באותו תקציב.

זה לא משנה אם דיו של X עולה 80 שקל ודיו של Y עולה 50 שקל (אבל לך תמצא אותו בחנות בפועל... כשאתה נתקע בלי דיו וצריך דיו חדש עכשיו - ברגע זה. לא עוד שבועיים בהזמנה מאיביי..)

אני למדתי את הלקח וקניתי מדפסת של HP.

היא מגיעה עם מיכל דיו מלא, אגב. בניגוד לפעם שמדפסות באמת היו מגיעות עם חצי מיכל.

זה לא משנה אם יש מדפסות טובות או משתלמות יותר.

בפועל, במדינת ישראל, למרות שניתן למצוא מדפסות ממגוון חברות - מבחינת הדיו יש כמעט מונופול בלעדי של HP.

אז אפשר ללכת עם הראש בקיר ולדפוק בעיקר את עצמך...

ואפשר לשחות עם הזרם.

ואגב, מבחינת המחירים של הדיו - לפי מה שראיתי יש כמעט תמיד מבצעים מאוד רציניים (1+1, 50% הנחה וכו') על מיכלי דיו מקוריים שמביאים אותם לאותם מחירים כמו החלופיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים