עבור לתוכן

מסכים שעושים SMOOTHING, למה כרטיסי מסך לא יכולים גם?

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שהSVP לוקח את הFRAME MULTIPLIER לרמות גבוהות יותר מSPLASH PRO.

זאת ההתמחות של SVP, לשמה הוא נוצר, ועובדים עליו כמה וכמה מומחים לנושא במשך תקופה לא קצרה.

אבל הגדרות מקסימליות בSVP דורשות מחשב עוצמתי מאוד! כדי לעבוד חלק.

הSEEK TIME יהיה איטי ברמה בלתי נסבלת לטעמי, והקריסות יהיו כל כך נפוצות שאתם פשוט תפחדו לגעת בSEEK BAR.

האם חיסול/הפחתת הארטיפקטים בFRAME MULTIPLIER באמת שווה איבוד פונקציונליות בסיסית של תגובתיות ויציבות תוכנה?

לא במצב הקיים.

כשתהיה אינטגרציה טובה יותר בין נוסחאות הSVP לתוכנות הניגון והDECODERS, שתביא גם יעילות(תגובתיות) וגם יציבות, זה וודאי ישנה את המשקל על המאזניים.

עד אז SVP הוא פשוט פרויקט מחקר נסיוני בשלבי BETA, ושילובו עם תוכנות ומקודדים זה פרויקט נסיוני בשלבי ALPHA.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

הסיק אכן לא משהו. אם לא עושים סיק כל 2 שניות אין קריסות. היתרון האדיר שלה מעבר להכפלת הפריימים הוא השילוב עם מקודדים חיצוניים. אין מה להשוות את המקודד המובנה של splash pro לmadvr.

פורסם

על זה אני לא מסכים.

יש לי MADVR מותקן ופועל, וישבתי והשוותי איכות עם SPLASH PRO.

הMADVR אולי מרשים באיכותו מול מקודדים גרועים שאנשים שמשתמשים בנגנים חינמים מכירים/התרגלו, אבל מול SPLASH PRO אי אפשר לומר שיש יתרון ממשי או אפילו כזה הנראה תחת השוואה קפדנית.

לעומת מקודדים גרועים שניהם ליגה אחרת.

באמת ובתמים ישבתי ובדקתי פריים אחרי פריים, סצנה אחרי סצנה במשך שעות, לא בנסיון לשלול את הMADVR אלה בנסיון למצוא שביב של סיבה לעבור תוכנה כדי לקבל יותר איכות.

ולא מצאתי אפילו שביב של סיבה כזאת.

אם אתה צופה בסרטים באיכות נמוכה, הסיפור אולי שונה בגלל שאפשר להריץ פילטרים שמשפרים את האיכות הגרועה, שהופכת להיות גרועה טיפה פחות.

אני מתעסק רק עם 1080P, ומדי פעם עם 720P.

ב1080P אין שום יתרון לMADVR.

ב720P אולי יש מעט הבדל בשילוב עם הגדרות ספציפיות, אבל בגלל שמבחינתי בכל מקרה מדובר בפשרה על איכות שאני עושה רק עם תכנים בינוניים, ההבדלים המיקרוסקופים לא באמת מזיזים לי.

פורסם

כל מה שכתבתי מתייחס לhd. אין טעם בכל המקודדים האלו לsd.

נערך על-ידי ag43

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע בנוגע להדמיית תמונה חלקה יותר במשחקים, כמו שהמסך הזה עושה ?

ז"א יש במילא FPS גבוה בהרבה מהקצב רענון, אבל זה עושה משהו שנותן לזה להראות יותר חלק .

פורסם

כל מה שזה עושה זה לקחת תוכן פחות מ60 הרץ ולהגדיל אותו מלאכותית. אין שום טעם בזה בכרטיס מסך חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים