עבור לתוכן

בעיה בהתקנת זיכרון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G הזיכרון הנ"ל מופיע באתר של kingston כמתאים ללוח האם שלי תודה.

פורסם

אין OC? ביוס מאופס ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי איפוס לביוס ולא עזר ואין לי OC.

הרצתי את memtest86 בגרסה הקודמת שלו והבדיקה עברה בהצלחה. ובנוסף אם אני מגביל את ה upper limit בגרסה החדשה ל 4096M זה גם עובד (הזכרון ממופה עד לכתובת 5120M עם חור באמצע בין 3008 ל 4096).

אבל כשאני מעלה את הווינדוס (XP 32 bit) היא מתרסטת. אני יודע שיש בעיה למערכת הפעלה 32 bit לראות את כל ה 4G אבל הייתי מצפה שהמערכת תעבוד ותראה לי פחות זכרון, אבל לא שתתרסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים