עבור לתוכן

המלצה על כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

כן. ספק גרוע נותן זרם לא יציב לחומרה, דבר שיכול לפגוע בה לאורך זמן. במקרה שלך, יתכן גם שהספק חלש מהמוצהר ולא יצליח להחזיק את הכרטיס, או שיחזיק אותו באופן גבולי, דבר שעוד יותר מסכן את החומרה. זאת בהנחה שהספק אינו טוב.

פתח את הספק והעלה הנה תמונות, יוכלו לומר לך פה מהו טיבו.

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שלא מתמצא בנושא לא מומלץ לפתוח את הספק, שלא לומר מסוכן אפילו.

פורסם

כל עוד הוא זוכר לנתק מהחשמל, וכל עוד הוא לא נוגע בקבלים שבפנים, לא מובן לי מה הבעיה בלשחרר כמה ברגים ולהזיז את חתיכת הפח שמכסה את שבפנים.

אם הוא לא יודע להחזיר את כבלי הכוח חזרה לרכיבי המחשב, לעומת זאת, הוא עלול להסתבך וגם לקלקל את זרימת האוויר במארז. זה תלוי בפותח הת'ראד.

פורסם
  • מחבר

יש לי פה את האריזה המקורית שלו אם זה יעזור

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לי פה את האריזה המקורית שלו אם זה יעזור

פורסם

זה לא.

פורסם
  • מחבר
כן. ספק גרוע נותן זרם לא יציב לחומרה, דבר שיכול לפגוע בה לאורך זמן. במקרה שלך, יתכן גם שהספק חלש מהמוצהר ולא יצליח להחזיק את הכרטיס, או שיחזיק אותו באופן גבולי, דבר שעוד יותר מסכן את החומרה. זאת בהנחה שהספק אינו טוב.

פתח את הספק והעלה הנה תמונות, יוכלו לומר לך פה מהו טיבו.

מה בדיוק אני צריך לעשות איך לפתוח? פשוט אתם רוצים לראות את הספק?

או ממש לפרק אותו ל2?

פורסם

לפתוח-לפתוח, ממש כמו בדיון הזה למשל: http://hwzone.co.il/community/threads/526990-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97-%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%99-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%9B%D7%9D

זה בסך הכל לשחרר כמה ברגים ולנתק כבלים מרכיבי המחשב, ואח"כ לחבר הכל חזרה. אם אתה חושש כי זה מעל לכוחך - אל תעשה זאת. לא רוצה שבגללי תתקע בלי מחשב בזמן הקרוב :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים