עבור לתוכן

OC ל-Haswell, עד כדי כך נורא?

Featured Replies

פורסם

בהחלט שווה בדיקה. פותח הת'ראד מוזמן לבדוק ולעדכן אותנו, או לקנות את המעבד הנ"ל מחנות אחרת, או לקנות מעבד האסוול ב-KSP.

• תגובות 42
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
בהחלט שווה בדיקה. פותח הת'ראד מוזמן לבדוק ולעדכן אותנו, או לקנות את המעבד הנ"ל מחנות אחרת, או לקנות מעבד האסוול ב-KSP.

כן...אני כבר אלך על האסוול

קונה עוד פחות משבוע את כל המחשב

נקווה לטוב :(

פורסם

חבל דווקא. אבל שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
  • מחבר
חבל דווקא. אבל שיהיה לך בהצלחה.

אוי ואוי...שיניתי את דעתי עוד פעם

די אני פשוט מתחרפן פה

אני כנראה יקנה את כל המחשב מ-Ivory כי יש להם 3570K ולוח אם שאני רוצה (MSI Z77A-G45 Gaming)

די אני פשוט משנה את הדעה כל 5 דקות

פורסם

מה הבעיה לקנות כל חלק במקום אחר?!

פורסם
  • מחבר
מה הבעיה לקנות כל חלק במקום אחר?!

אם כבר אני קונה את המעבד ולוח אם מ-Ivory אז אני כבר יקנה שם את הכל

פורסם

אבל למה?! כי הם ירכיבו לך את זה?

פורסם
  • מחבר
אבל למה?! כי הם ירכיבו לך את זה?

אולי...

לא החלטתי עדיין אם אני ירכיב לבד או שאני אתן לחנות

וגם בשביל לקבל כמה שיותר הנחה, כי אני משלם במזומן, אז כמה שהמחיר יותר מצטבר, ככה גם ההנחה גדולה יותר

וכי זה יותר נוח פשוט, לא רוצה לרוץ מחנות לחנות

פורסם

פשוט תקנה את כל החלקים בחנות שאתה מעדיף ואת החלק הספציפי שחסר במקום אחר

פורסם
  • מחבר

ב-Ivory כתוב של-3570k יש 3.3Ghz, אבל אמור להיות לו בכלל 3.4...

סתם טעות שלהם או מה?

פורסם

גבר אתה אוכל על עצמך סרטים בוא תן לי לעודד אותך.

נניח ותקנה את הסדרה של האייבי או סנדי, אתה חושב שיש הבדל כל כך גדול בינם לבין ה- האסוול ? שורה תחתונה ההבדלים יחסית (שוב אני אומר, יחסית) זניחים !!

ככה או ככה אתה תהנה.

אני הייתי בהתלבטות שלך עד לפני כמה ימים טובים, בחרתי ללכת עם טכנולוגיה חדשה יותר מעבד חדש יותר למרות הטמפרטורות ולמרות הOC שכולם מדברים על היכולות הירודות של המעבדים האלו בנושאים האלו.

אני כרגע רץ על 4.5 האסוול 4670K יציב ומיוצב, FPS גבוה ומחשב עובד פנטסטי.

בסוף הדילמה שלך לא כל כך גדולה אתה רק רוצה את הטוב ביותר באותו מחיר ואני מבין את זה, אבל כנס לפרופורציה ותבין שתהנה מאיזה מעבד שלא תיקח.

דבר נוסף, לגבי הגוף קירור, במידה ואתה הולך על האסוול כך את הקירור עם השטח פנים הגדול יותר (נוקטואה 14) במידה ואייבי\ סנדי - כך H100 או 110(לא זוכר את כל הסדרות )

שיהיה בהצלחה .

פורסם

למה לעשות שטויות ... תיקח האזוול , תעשה OC לאן שיגיע , ההבדל בין 4.3 ל4.5 זה 4.5% (על אותו מעבד), אין סיבה לקחת לוח ומעבד פג תוקף בשביל זה. בנוסף רוב המשחקים בקושי מרוויחים משהו משינויים קטנים בכוח של המעבד (בניגוד לכ.מסך)

אם כבר אתה עושה OC עדיף שתעשה עם מתח דינמי (שירד במנוחה), והאזוול מאפשר את זה כמו שצריך. יש אפשרות דומה באייבי אבל היא יכולה לשרוף את המעבד.

אם כבר לא אכפת לך לקחת מעבד ולוח ישנים תקנה איזה סנדי משומש ותחסוך מלא כסף.

דרך אגב, אם ידפק לך לוח Z77, רוב הסיכויים שתוך כמה חודשים לא יהיה כמעט אף דגם בארץ אצל היבואנים במלאי. זה אומר שיקח לך חודש לקבל החלפה, ואם תיפול על חג שלנו או שלהם אז בכלל... והיצרן, בניגוד לחנות שמחזיקה מלאי וישר מחליפה, יחקור את הלוח שלך עם זכוכית מגדלת, מספיק שריטה הכי קטנה על הלוח שעשית בהרכבה, הלך הלוח. ואז גם לא תמצא חדש בחנויות כמובן.

לא יודע מה יותר פשוט וברור מלא לקנות דברים ישנים . אתה לא צריך להתפשר אפילו על הביצועים כמו שהסברתי.

נערך על-ידי 11GnR

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מסכים עם 11GnR.

בשביל 200mhz לכאן או לכאן לא שווה ללכת על פלטפורמה ישנה.

לפחות בשנה הראשונה של הקנייה מומלץ שיהיו חלקי חילוף בזמינות גבוהה.

בנוסף, למותר לציין שz87 הוא צ׳יפסט הרבה יותר עשיר בפיצ׳רים(לדוגמה, יותר sata 6gbit, יותר usb3) והלוחות הרבה יותר יפים ומתקדמים מאלה המבוססים על z77.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים