פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אני רוצה להתחיל אוברקלוק אבל רק שיהיה לי את הציוד הנכון...מה הגוף קירור למעבד הכי מומלץ?קראתי את הביקורת על הVOLCANO 12 והמקביל לו של פנטיום זה ספרק 4 אם אני לא טועה אבל אין לו מאורר עם 3 להבים!בכל אופן מה מומלץ?אני מאמין שמשהו מבין הSLK למיניהם אבל איזה?
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים גוף הקירור של מעבדי אינטל הוא טוב בהחלט ומספיק גם לאוברקלוק כבד.אם אתה רוצה להעלות מתח בצורה עצבנית אז תצטרך לקנות מאוורר כמו הספארק4 או האירו 4 (בשילוב עם אוזניות נגד רעש)
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר ספארק 4? לא שמעתי עליו... האחרון הוא 7 לא?ומזה אירו 4?לא עדיף:http://www.pch.co.il/docs/pd-1298221677.htmאוhttp://www.pch.co.il/docs/pd-1924740838.htmהם נראים יותר על רמה... הם באים עם מאוורר? באתר כתוב שהם באים עם מאוורר דלתא (יופי עכשיו השכנים יחשבו שאנחנו עושים שיפוצים)ומה ההבדל בין שני הגופים האלה?
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים The SP92 is probably the best cooling solution for P4, the main difference between it and the SLK947U is the usage of heatpipes.Neither of these sinks are sold with a fan in Israel, you should add a nice 92 mm fan to the sink, Enermax would be a good choice.
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר מה שאתה אמרת זהSP92מה שיש באתר של ת'רמלרייט ובPCH זה SP94התבלבלת או שזה דגם אחר?אגב, אמורה להיות בעיית הרכבה של העניין הזה? או שזה פשוט עם קליפסים וברגים?
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים I got confused, it's SP94 indeed, the installation shouldn't be too complex, you could check the guide @ Thermalright's site.
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231&start=10+חיפוש קליל ביותר!
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר אתה צודק אני מתנצל הייתי אמור לעשות את זה.אבל תמיד דעה אישית עדיפה לדעתי.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים למה שדעה אישית תיהיה עדיפהבן אדם ברמה מישהו שבאמת מבין פותח סטיקי לעניין הזה בשביל המטרה הזאת בדיוקשלא יצטרכו כל יומיים לפתוח תארד חדש בנושא ושהכל יהיה מאורגן ומורכז במקום אחד..דרך אגב עד כמה שידוע לי הסטיקי מתעדכן לא מעט והוא תמיד נשאר עדכני
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר אבל למשל תקח את המפרטים המומלציםהם לא יתאימו לכל אחדלא לכל אחד יש אותם העדפותלאחד לא אכפת מכרטיס מסך אבל כן אכפת לו מכרטיס קול למשל...בגלל זה שואלים פה.וחוצמזה אני לא חושב שצריך להיות גאון כדי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב לP4. זה כמו שתשאל מה הכרטיס מסך הכי טוב... זה לא תשובה מסובכת.אבל נכון הייתי צריך להסתכל בת'ראד ההוא במקרה הזה.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים זה באמת תלוי בהרבה דברים איזה גוף קירור מומלץאם אתה רוצה להשתמש בו להגנה עצמית (או סתם בא לך מינימום רעש) יש לך את ה Zalman 7000-Cu
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים בגלל זה הם ממוינים שם לפי רמת/עוצמת הרעש ומדורגים לפי ביצועי קירור, יש יותר טוב מזה?אלו ההעדפות של בחירת גוף קירור, הנתון האחרון שאתה תקבע לקנות גוף קירור מסויים זה הכסף, אז תבחר את ההכי מתאים לההעדפות שלך לפי התקציב המוקצה לך.
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים אני רוצה לקנות קירור עוד מעט (להוריד את הרעש) זה לא לOC כבד זה רק להוריד תיפה טמפרטורה ולהשקיט את המחשב (זה הרבה עבודה יש לי 3 מאוררים של ANTEC ועוד 2 בדרך) אז אני יעשה פן באס וחשבתי על הזלמן 7000.יש בKSP ב210 זה מחיר טוב? אבל הוא אלומיניום שזה נראה לי פחות טוב מהנחושת אבל זה הרבה פחות טוב?
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים יש בKSP גם את הגרסת נחושת ב230...הבעיה היא שהוא מאוד מאוד כבדאבל שקקקקקקקקקקקט(וגם גדול, אתה צריך לבדוק אם הלוח והמארז-ספק שלך מתאימים מבחינת גודל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.