עבור לתוכן

מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלוגיטק בקצה היקר.. יש לך המלצה אחרת? ומה דעתך על הTRIGGER עם חומים? הוא זול ב200~ שקל

פורסם

בארץ אין את ה-Trigger עם חומים, יש רק עם כחולים ושחורים. מה דעתך על ה-K90? כוללת תאורה וסוויצ'ים אדומים.

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע מה לגבי KSP, אבל באייבורי קיבלנו השבוע את הCM TRIGGER עם סויצ'ים חומים ואדומים. והן כרגע נמצאות בחריטת לייזר לאותיות עברית, הן יהיו זמינות במלאי במהלך השבוע הקרוב. גם אני חיפשתי סויצ'ים חומים ולא היה לי כוח להמתין ל CM TRIGGER, מה גם שהתאורה שלהן אדומה ויש כמה תלונות על הכבל שלהן. בסוף קניתי את ה- LOGITECH G710+ עם סויצ'ים חומים. תוכל למצוא אותה גם בKSP וגם באייבורי ב625 ש"ח. היא אצלי כמה ימים ואני פשוט מת עליה. לסויצ'ים יש את ההרגשה הקליקית הסקסית של מכנית והם לא רועשים כמו הכחולים. תאורה בצבע לבן שניתן לשלוט עליה. הייתי נותן לה 10/10 אבל דבר אחד מציק לי זה שהמשענת ליד די קצרה ויש לי ידיים גדולות אז.. 9/10 אצלי. אם אין לך כוח להמתין ולא אכפת לנצל את כל הקתציב שלך לך על הלוג'יטק. אם אתה רוצה לחסוך קצת ולא אכפת לך לחכות כמה ימים, אני מאמין שיתמחרו את הCM TRIGGER בסביבות ה500 שקלים פלוס מינוס (בדרך כלל סויצ'ים חומים ואדומים קצת יותר יקרים מכחולים ושחורים) מה שכן לדעתי אל תלך השחורים אני מתעב אותם. הן מרגישות כמו מקלדת רגילה לכל דבר. ואני ממש לא אוהב את הK60 למרות שיש לי חיבה ענקית לCORSAIR. (יש לנו אחת כזאת בחנות אז יצא לי להתנסות בה. לא מרגישה משהו O.o)

לפיו יהיה השבוע. הK90 ענקי ויקר.. ה60K ממש מצא חן בעיני אבל אין לו תאורה

פורסם

הבנתי, אז חכה ל-Trigger עם הסוויצ'ים החומים.

פורסם
  • מחבר

שאלה אליך - שהם חורטים בלייזר את העברית האם גם האותיות בעברית מוארות?

פורסם

עד כמה שזכור לי האותיות בעברית בחריטה גם מוארות. ליתר בטחון תבדוק את זה עם אייבורי.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

פורסם

אכן גם החריטה בעברית מוארת, שלי גם נקנתה באייבורי.

פורסם
  • מחבר

תודה עידן. אבל היום אמר לי הנציג (וגם באתר) שהביא את הquickfire tk לא trigger.מעצבנים..

איך לדעתכם זה-

Ducky Shine Zero ראיתי אותו באיביי יוצא עם משלוח 510 ש"ח:

http://www.ebay.com/itm/Ducky-DK2108S-Shine-Zero-Mechanical-keyboard-Cherry-MX-Brown-switch-W-White-LED-/300938625185?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item46115700a1

פורסם

תוסיף מע"מ. קח בחשבון שחריטה בעברית לא תהיה לך.

פורסם
  • מחבר

אויש מע"מ... החריטה אני יודע.. טוב אם ככה אני ימתין עד שתהיה מקלדת עם חומים מתחת ל600

פורסם
אכן גם החריטה בעברית מוארת, שלי גם נקנתה באייבורי.

איזו מקלדת ישלך? לוג׳יטק G710?

כי ללוג׳יטק שלי אין תאורה על המקשים בעברית.

אני ירביץ להם!! -.-׳׳

ABL,

אני גם התאכזבתי, אני איזה חודש מחכה לטריגר פתאום מסתבר שזה משהו אחר.

ואגב, 25 שקל זה מה שמפריע לך? כי לדעתי הלוג׳יטק שווה כמעט כל אגורה.

פורסם
  • מחבר

עד איזה מחיר אין מע"מ?

יש לו blackwidow (לפי המפרט). התכוונתי שאני מעוניין לקנות את הטריגר שכרגע עולה 470. הבנתי שחומים ואדומים יותר יקרים. אם העלות תיהיה בסביבות 600 אני אוותר על הקניה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים