עבור לתוכן

מעלות המחשב

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך:

ברשותי

AMD Athlon XP 2500+ Barton

ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard

Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory

ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card

Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD

HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply

Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER

את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG

עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו על 41 מעלות ותוך כדקה עלו ל-60 מעלות. האם זה נורמלי? או שמה הסנסורים בלוח אם שלי דפוקים? או שבכלל הקירור לא עושה את עבודתו? תגובות יתקבלו בברכה ותודה מראש! :)

פורסם

אני מהמר שזאת המשחה התרמית

אבל זה גם יכול להיות בגלל קריאה שגויה של הביוס, נסה לעדכן את הביוס....

פורסם

כפיר , לדעתי הבעיה היא בקירור , הקירור הזה פשוט חרא , הוא קטן כמו אני לא יודע מה , אפילו Spire FridgeRock ב50שקל יותר טוב ממנו , אני ממליץ לך ללכת ולקנות FRIDGEROCK ב50שקל , ואם אתה לא יודע להרכיב תבוא ללאן פרטי ואני ירכיב לך..

כפיר, אם היית רואה את הקירור היית מבין למה אני מדבר ככה , הוא פשוט פיצי! כמו הקירור שיש על הp3 Shocket 370 שלך של הCOOLERMASTER , הקירור הזה קטן בטירוף! נורא קטן ולא מזיז לכלום , אני מאמין שזה בעיה עם הקירור שלך של המעבד , הוא דיי(מאוד) חרא.

פורסם

גם לי זה נשמע כמו משחה שלא מרוחה היטב

היה לי בעיה דומה עם ה2500+, הוא לא עלה ל60 מעלות אבל את ה52 הוא בהחלט הכיר מקרוב

לדעתי גם אם זו לא הבעיה שווה למרוח את המשחה בצורה טובה זה מוריד לפחות 3 מעלות אם לא יותר

יש לך במדור מדריכים באתר הסבר מצויין לדבר הזה במיוחד

פורסם
  • מחבר

אני אעדכן את הביוס שלי, דרך אגב מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לגרסה החדשה ביותר לביוס של ABIT? וסטינגר, אלכס מ-PCH המליץ לי בחום על הקירור הזה, אז מה, הוא עבד עלי?

פורסם

מהניסיון שלי עם משחות טרמיות המריחה הנכונה או "לא נכונה" לא משפיעות על יותר מ 5 מעלות וגם זה דיי בהגזמה, אז אני לא חושב על הכיווןן הזה

מה גם ש PCH חברה מכובדת ולא נראה לי שיש מצב שלא ישימו בכל חומר טרמי

בקיצור על הסינק הזה לא שמעתי הרבה תגובות כי אני לא AMDer חחח

אבל לפי מה שאמרו פה כדאי לך מהר מאוד להחליף כי אם הFridgeRock טוב יותר ממנו אתה במצב דרסטי (זה סינק על הפנים לדעתי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים