BarBee פורסם 2013 ביולי 25 Share פורסם 2013 ביולי 25 מעצבן שכבר אי אפשר לסמוך על שומדבר.גם שומשום צריך להתחיל לגדל לבד... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
tal t פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 מישהו ראה ויכול להסביר מה הסקנדל הפעם? שכחתי לראות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הדוד משה פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 מישהו טען שהוא מייבא טחינה בזיל הזול, בניגוד למחירים המופרכים בארץ, ופתח אתר הונאה בו הוא מנסה למכור את הטחינה, והפיל ברשתו הרבה- טעות שלי, מדובר בת'ראד אחר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
d30DK פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 מישהו ראה ויכול להסביר מה הסקנדל הפעם? שכחתי לראות לקחו את כל הטחינות שיש, שומשום מלא, עם קליפה, בלי קליפה ועשו בדיקות ב-2 מעבדות באיטליה. בדקו כמות ברזל וסידן לעומת מה שהם מצהירים על האריזה. היו כמה שיצאו טוב מאוד והרוב על הפנים. ובסוף עשו בדיקה של עוד חומר, חומר משמר/טעם שהוא איכשהו עדיין מותר לשימוש באוכל אבל מבדיקות שעשו בעבר, נמצא כי הוא מסרטן חיות מעבדה. לא בדקו על בני אדם... וחלק מהטחינות מכילות את החומר הזה. ולגבי טחינה עם שומשום מלא עם קליפה, זה די דבילי. אין להם את המכונות המתאימות. מה שהם עושים זה טחינה עם שומשום ללא קליפה ואז בנפרד מוסיפים את הקליפה. היה אמור להיות במקור הרבה יותר סידן אבל כשהם עושים את התהליך בצורה כזו זה מאבד הרבה סידן. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
tal t פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 תודה רבה על ההסבר המפורט.איזו טחינה יצאה טוב אז? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
d30DK פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 טחינה אל ארז יצאה הכי טוב, סיפקה הכי הרבה סידן וברזל אפילו ממה שהצהירו.http://www.alarz.co.ilאחריה טחינה 'המותג', שזה בעצם היצרן 'הנסיך' שגם יצא טוב. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הדוד משה פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 בדקו גם את כל הטחינות מהשטחים למיניהן? הגמל, היונה וכו'... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yossarian22 פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 מה עם כל הגנריות אחלה וזה? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Axel Foley פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 בדקו טחינה גולמית, לא הזבל המוכן של אחלה, שמיר וכו'. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
abnatan פורסם 2013 ביולי 26 Share פורסם 2013 ביולי 26 טחינה אל ארז יצאה הכי טוב, סיפקה הכי הרבה סידן וברזל אפילו ממה שהצהירו.http://www.alarz.co.ilאחריה טחינה 'המותג', שזה בעצם היצרן 'הנסיך' שגם יצא טוב.ערבבת פה שתי קטגוריות שונות כאילו זו אותה קטגוריה.המבחן בדק בנפרד טחינות רגילות וטחינות משומשום מלא.אלו היצרנים הטובים ביותר בכל קטגוריה:טחינה רגילה1. סמל היונה2. הנסיך3. אל ארזטחינה משומשום מלא1. אל ארז2. אחוה3. המותג (מבית הנסיך) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
d30DK פורסם 2013 ביולי 27 Share פורסם 2013 ביולי 27 אז אני ראיתי את הבדיקות של שומשום מלא בלבד.אני בכל מקרה לא נוגע בטחינה (לא אוהב), אבל מי שכן, כדאי שיקנה את אלו שיצאו טוב בבדיקות.לפחות לא תשלמו על ערכים תזונתיים שאין מצב שתקבלו.אצלנו בבית בכל מקרה יש את 'הנסיך'. דווקא מרוצים ממנה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ido.G פורסם 2013 ביולי 27 Share פורסם 2013 ביולי 27 מפתיע שדווקא המותג יצאה טוב, לרוב המוצרים של המותג זה זבל.אמא שלי אוכלת טחינה של "הרדוף" - אני מעריך שהיא כן משומשום מלא. בטח היא לא היתה בתחקיר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
abnatan פורסם 2013 ביולי 27 Share פורסם 2013 ביולי 27 הרדוף (שומשום מלא) נכללה בתחקיר.מבחינת סידן - כמויות יפות ויש עמידה בסימון התזונתי.מבחינת ברזל - 50% פחות מהמוצהר (5.5 מ"ג לעומת 10.5 מוצהרים)d30DK, המבחן בא לבדוק עמידה בערכים התזונתיים המפורסמים ע"ג האריזה וכן שימוש ברכיבים טבעיים.לא מדובר כלל על מבחני טעימה.אני אוהב להוסיף טחינה לבשרים על האש, שווארמה ופלאפל.אצלנו יש את אחוה (שומשום מלא). היא מצוינת (גם טעימה מאוד וגם במחיר סביר).במקרה אכלתי היום אצל חבר פרגיות עם טחינה שלהם שתובלה כמו שצריך (בלי לדעת שמדובר באחוה) - הוא קיבל ממני מחמאות עליה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
d30DK פורסם 2013 ביולי 27 Share פורסם 2013 ביולי 27 לא דיברתי על מבחני טעימה, רק ציינתי בסוף ש-'הנסיך' גם יצא טוב וגם אוהבים אותו. זה הכל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yossarian22 פורסם 2013 ביולי 27 Share פורסם 2013 ביולי 27 אז מי בעצם יצאו גרועים? אלה לא כל סוגי הטחינה שקיימים? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.