עבור לתוכן

כבר כמה ימים שאני מקבל טלפון ממספר כלשהו מגרמניה

Featured Replies

פורסם

כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי.

הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010

יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר?

לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

פורסם

כן ,יש כמה ספקי ספאם בארץ שמשתמשים במספרים מחו"ל. אל תענה ואל תתיחס.

פורסם

ומה אם זאת ירושה גדולה שהתגלתה? או בן משפחה שהופרד בלידתו וגילה את הטלפון שלך באינטרנט? זה מסקרן :)

תענה לכמה שניות רק כדי לראות במה מדובר.

פורסם
  • מחבר

^ חח.. אני קצת בפסק :)

למען האמת זה התחיל אחרי שביצעתי הזמנה מפלונטר. מה הסיכוי שהם שלחו עם ההזמנה שלהם לחברה מהם הם מייבאים את המוצרים גם את הטלפון שלי?

פורסם

הו קטן אמונה, בפעם האחרונה שקניתי מפלונטר הם שלחו את הטלפון שלי לנסיך ניגרי גוסס שהיה צריך להוציא את כספו עקב מהפכה בארצו.

מה רבה הייתה הפתעתי כשהתגלה שבחריי אוקהקה אנוור אל סנה סואו השני- התברר להיות מוישה זלמן בן דודי האובד שהופרד בלידתו עם ירושה גדולה אותה הוא גילה דרך קניה בפלונטר שהעבירו את מספר הטלפון שלו לנסיך ניגרי גולה שהתברר להיות בן דודו האובד שימחה פרלמן שגילה ירושה מפתיעה אחרי קניה בפלונטר שהעבירו את מספר הטלפון שלו שלנסיך ניגרי גולה שהיוודע כיהודה המכבי בן דוד אובד שגילה את ירושתו אחרי....

כיום, אני טוטו גובן טראורה החמישי, יושב בריביירה ולוגם מרלו כשזרתי (הזרת שלי) מונפת אל על. יושב ומחכה לטלפון מפלונטר שתודיע על היורש הבא.

בוא'נה מלא מוסלמים יש פה מסביב.

פורסם
הו קטן אמונה, בפעם האחרונה שקניתי מפלונטר הם שלחו את הטלפון שלי לנסיך ניגרי גוסס שהיה צריך להוציא את כספו עקב מהפכה בארצו.

מה רבה הייתה הפתעתי כשהתגלה שבחריי אוקהקה אנוור אל סנה סואו השני- התברר להיות מוישה זלמן בן דודי האובד שהופרד בלידתו עם ירושה גדולה אותה הוא גילה דרך קניה בפלונטר שהעבירו את מספר הטלפון שלו לנסיך ניגרי גולה שהתברר להיות בן דודו האובד שימחה פרלמן שגילה ירושה מפתיעה אחרי קניה בפלונטר שהעבירו את מספר הטלפון שלו שלנסיך ניגרי גולה שהיוודע כיהודה המכבי בן דוד אובד שגילה את ירושתו אחרי....

כיום, אני טוטו גובן טראורה החמישי, יושב בריביירה ולוגם מרלו כשזרתי (הזרת שלי) מונפת אל על. יושב ומחכה לטלפון מפלונטר שתודיע על היורש הבא.

בוא'נה מלא מוסלמים יש פה מסביב.

10\10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים