עבור לתוכן

IIYAMA HM204DT Vision Master Pro 514

Featured Replies

פורסם

טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין!

הנה המיפרט שלו:

http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH

הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר.

האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA.

דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?

פורסם

מעבר לשיקול של מסך טוב או לא בגדלים כאלה כדאי להתחשב גם בשיקול הרזולוציה אם אתה משחק. על מסך 19" משחק ב1024X768 לא נראה כל כך טוב, וב22" עוד פחות. כך שאם אתה רוצה מסך גדול וגם מתכנן לשחק ברזולוציות גבוהות תצטרך לשמור גם על כרטיס מסך חדש.

ישנם כבר LCDים חדישים שאין עושים בעיות במשחקים, אבל דאג להתנסות במסך שאתה קונה או באחד בעל זמן תגובה זהה בשביל לא לקנות חתול בשק מבחינתך

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בקשר לרזו' אבל אני משתמש ב-ATI 9800P כך שב-"19 אני משחק על 1600x1200 וב-"21 אני יכול לעלות עוד המסך 514 והכרטיס תומכים בזה.

בקשר ל-LCD אתה בטח מתכוון לאלה של 16ns, אבל אני הבנתי שגם להם תופעת ה-Ghost. אתה יכול לפרט קצת לאיזה LCD אתה מתכוון? לאיזה נתונים דגמים וכו'.

פורסם

יש לי בבית (לא במחשב הראשי) BENQ 567S, הוא גם ממסכי ה16MS ושיחקתי עליו Jedi knight, NBA ועוד כמה משחקים ולא נתקלתי בבעיות. לbidome ולעוד כמה יש את הVIEWSONIC 171B שהוא גם בעל זמן תגובה זהה ואני חושב שהוא מרוצה ממנו.

בכל מקרה, אולי אתה יותר רגיש לעניינים כאלה ובמסך למשל של 26MS תרגיש בGHOSTING. לכן אני ממליץ לך להתנסות קצת במסכים דומים למה שאתה מתכנן לקנות כדי ל"הרגיש" את המסך

פורסם

פה אני חולק עלייך קצת דרעקי, ראיתי במציאות את ה171 ופשוט אין לו צבעים, מילולית.

הוא מסך מעולה מבחינת איכות תמונה, אין בו גוסטינג ושאר תופעות, אבל מבחינת צבעים - בכלל לא טוב.

זה בגלל שהוא מסך 18bit.

פורסם

אני דווקא לא מרגיש בעיה עם הצבעים, אבל הוא כן חשוך לי מדי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים