פורסם 2013 ביולי 2412 שנים כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים בטל ריסטרט אוטומטי בכשלון מערכת (disable automatic restart in system failure)כאשר המערכת כבר עולה אין בעיות עם מערכת ההפעלה?
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר אין בעיה של ריסטים יש בעיה בעליה כאשר אני עושה ריסט יזום .אני חושש שיש קשר למעגל החשמלי של לוח האם ואחד החיבורים שם עושה לי בעיות .. בשביל זה צריך להוציא הכל ולעשות בדיקה יסודית . יכול להיות אפילו מאוורר.. נערך 2013 ביולי 2912 שנים על-ידי Armageddon1
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים מחבר יכול להיות שמצאתי את הבעיה , אחד הכבלים (USB) שהיו מחוברים כנראה עשה בעיות .או שזה כניסת USB עצמה ..בנתיים זה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.