עבור לתוכן

ספק 550w מספיק בשביל ה gtx760?

Featured Replies

פורסם

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס

הספק שלי הוא hec win 550ub

כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט

יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

פורסם

550 וואט, אבל אולי המסילה של ה-12 וולט אליה חיברת לא נותנת מספיק... נסה להחליף חיבור אם אפשר.

פורסם

יש לו שתי מסילות 12V שנותנות ביחד 35 אמפר.

כנראה שהוא חיבר לאחת מהן, וזה לא מספיק.

אבל המחשב אמור לעלות, היות והכרטיס לא צורך הרבה חשמל בהפעלת המחשב...

פורסם
  • מחבר

הספק עבר יחסית הרבה, כבר לפחות בן 4-5 שנים...

יוצא לי מהספק כבל עם 2 חיבורי 6 פין, בהתחלה ניסיתי לחבר את שתיהם לכרטיס ולא עבד כמו שצריך, אז הסקתי שזה לא מספיק. אז כרגע הוא מחובר עם המתאם שקיבלתי איתו, כבל אחד מה-6 פין שיוצא מהספק והשני מורכב מ-2 צמות שונות שיוצאות מהספק עם המתאם מולקס-6פין שקיבלתי עם הכרטיס - גם זה לא ממש עובד ונותן לי את אותו הדבר כמו שהזכרתי למעלה...

חייב לציין שחוץ מהעלייה של המחשב הכרטיס נראה שעובד תקין. ניסיתי להריץ 3dmark וכמה משחקים ולא ראיתי קריסות או משהו. אבל יכול ליהיות שהדרייבר מגביל את הכרטיס בגלל שאין מספיק מתח?

פורסם

אולי איזה ריסט לביוס או משהו, אנא עארף? בכל מקרה, הכי כדאי זה לבדוק את זה על מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לאפס ביוס שכאני אגיע הביתה, אבל לנסות את הכרטיס במחשב אחר יש לי בעיה. אין לי מחשב אחר עם ספק מספיק חזק בשבילו...

פורסם

תצטרך ספק של בין 350-400W איכותי של חברה מוכרת..

פורסם
  • מחבר

ואין לי משהו כזה... יש לי איזה 300W גנרי.

אם כבר, אולי תוכל להמליץ לי על ספק כלשהו באיזור ה-350-400 ש"ח מTMS? (ספציפית מTMS כי יש להם את המשלוח מהיום למחר, כך שאם אני אזמין עוד היום כבר מחר בבוקר הוא יהיה אצלי)

למען האמת רציתי מזמן להחליף את הספק לאיזה מודולרי או משהו נורמאלי בלי 20 אלף צמות כמו הנוכחי שלי :P

אני אגיע הביתה אני אעלה כמה תמונות של איך שזה מחובר כרגע ואולי וידאו של מה קורה בבוט

פורסם

תוכל לבקש מהחנות שקנית אותו בה לבדוק עם ספק שלהם. אבל אם ממילא אתה בעד קניית ספק חדש... :rolleyes:

פורסם

המודולרי היחיד שאני חושב עליו בסכום הזה הוא:

http://www.tms.co.il/product/8789

ספק מצויין שמסוגל לספק גם יותר ממה שמוצהר עליו, היה לי אותו והוחלף לפלטינום 860W עקב מעבר למערך.

בבדיקות שערכו על הספק הוא הצליח לספק 580W, הרבה יותר מהמוצהר.

הוא קצת אוברקיל למערכת שלך אבל אם במודולרי עסקינן אזי זו הכלה..

נערך על-ידי idanmal

פורסם

הספק שלך אמור להספיק בהחלט. הייתי מחפש את הבעיה במקום אחר.

פורסם

אנחנו חושדים שאולי הספק כבר לא מתפקד כראוי...

פורסם

חשד צריך לבדוק. למה שלא יהיה מוצדק? הספק וותיק, קרוב ל-5 שנים במקצוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים