פורסם 2013 ביולי 2312 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gbקניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחדממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכליש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 132 סיביותהמחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן)רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gbתודה מראש לכולכם
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר ceon ddr II 800 2 gbחשבתי שאולי ווינדוז 7 32 סיביות לא יכול להריץ 4 gb אלא רק 64 סיביות, מה אתה אומר?אגב תודה על העזרה
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מערכת 32BIT מוגבלת ל-4GB זיכרון (כשלא הכל מוקצה ל-RAM)תתקין 64BIT ותבדוק את הזכרונות. הקריסה לא קשורה לכמות הזיכרון. תריץ memtest על כל אחד מהזכרונות.
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים http://download1.msi.com/files/downloads/mnu_exe/E7527v1.0.rarתשים לב למה מפורט בעמוד 21. אני לא סתם שאלתי לגבי הדגמים.
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר הי תודה על ההסבר, ועל הקובץ. אתה יכול להסביר לי מה זה single side ומה זה double sideוגם אם ניתן בלוח הזה לשים זיכרון שני ג'יגה או שצריך 4 של ג'יגה כל אחד?
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים תעיף מבט על הסטיקים. יש DIMM שבו ה"ג'וקים" מולחמים בצד אחד ויש כזה שבשניהים.
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים מחבר אהלן, הם מולחמים בשניהם חיברתי אותם המחשב עולה ומריץ בהתחלה וסופר 4 ג'יגה אבל כשהווינדוז עולה המחשב קורס, יש את המסך הכחול עם הכיתוב הלבן.אולי הבעייה היא בגרסא של הווינדוז אולי צריך להוריד עדכון לביוס, אולי אי אפשר כרטיס זיכרון של שני ג'יגה (למרות שעכשיו הוא עובד עם שלושה ג'יגה - כרטיס של שניים וכרטיס של אחד*, תאמין לי כבר השתגעתי מכל העניין, מה אתה אומר?ועוד שאלה מה זו התוכנה לבדיקת זיכרון שכתבת? איפה מורידים אותה?
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים וודא כי הזכרונות מותקנים בלוח על DIMM 1 + 3 במידה ועדיין לא מצליח לעשות boot השאר מודול זכרון אחד רק על DIMM 1 והפעל את המחשב. אם עלה, כבה והוסף את המודול השני על DIMM 3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.