עבור לתוכן

בעיה חמורה עם המחשב. בבקשה תעזרו לי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר.

חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק...

חבר'ה מה אני עושה???

אני ממש מתוסכל מזה...

תודה מראש!

ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...

פורסם

אני לא חושב שהבעיה קשורה למסך או לכרטיס מסך. אני לא בטוח שהבעיה שלך היא ש"המסך לא נדלק".

1) קח את המסך שלך מהמחשב הראשי ותחבר אותו למחשב של אמא שלך. סתם כי שווה לנסות.

2) המסך מהמחשב של אמא שלך, איזה הזנה יש לו? הוא מתחבר לשקע אמריקאי (ז"א, אתה מחבר אותו לספק הכוח של המחשב) או לישראלי (אתה מחבר אותו לשקע שבקיר)? יכול להיות שההזנה של המסך נדפקה (השקע שבספק או שבקיר), אבל הסבירות נמוכה מאוד.

3) זה שהמסך לא נדלק עשוי להצביע על בעיה שלא קשורה למסך בכלל. תנסה לתת יותר פרטים על איך המערכת רצה: כשאתה מדליק את המחשב, אתה מקבל את הביפים הרגילים מהביוס? אולי יש צפצופים חריגים? אולי בדרך כלל יש צפצוף אחד ועכשיו גם את זה אין?

נשמע כאילו הבעיה נמצאת בלוח האם או במעבד דווקא.

4) כמה זמן הבעיה קיימת? יש לך אל-פסק שמגן על המחשב של אמא שלך? יכול להיות שמשהו בו נשרף בעקבות מזג האוויר הסוער? (קפיצות ונפילות מתח גובות קורבנות רבים בימים אלה...).

פורסם
  • מחבר

תדה על התגובה!

(1) אני אנסה אולי מאוחר יותר כי זה קצת מסובך.

(2) אני מחבר אותו לשקע הרגיל (לא דרך המחשב) והמסך פועל.

(3) הקטע הוא שאני לא זוכר ב100% אם היה צפצוף או לא(פעם אני מתכוון) כנראה היה ועכשיו אין.

(4) מאתמול.

המחשב נשמע כרגיל, חוץ מהצפצוף שלא נשמע..

פורסם

הערכה שלי:

במקרה הזול והפחות סביר זו בעיה בספק, ובמקרה היקר... מזג האוויר הרג לך את לוח האם, או את המעבד.

'צטערת. :-\

פורסם

הנורה של הHD דולקת?

אם כן אז זאת סבירות גדולה שהלוח אם הלך.

פורסם
  • מחבר

הנורה של ההרד דיסק דולקת ואז כעבור 10-15 שניות מפסיקה כמו תמיד...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הספק והוא תקין...

אני מזמין לוח אם..

פורסם

חכה שניייה !!

זה קורה לי כל הזמן, תנסה לעשות את זה:

תדליק את המחשב ל3 דקות בערך *לא פחות מזה* עכשיו תכבה

תוציא את הכבל מהספק

תוציא את הזכרונות

תכניס את הכבל ותדליק את המחשב, חכה 3 דקות שוב **לא פחות**

תכבה ותוציא את החוט מן הספק

תוציא את הסוללה של הביוס, תכניס את הכבל לספק ותדליק את המחשב

חכה שוב 3 דקות לפחות, תכבה ותוציא את הכבל

תכניס זכרונות, תדליק תכבה.. ואז תכניס את הסוללה של הביוס ועכשיו אמור לעבוד, אם לא אז תנסה שוב בקונפיגורציות אחרות.

לי זה קורה וזה תמיד פתר את הבעיה... אל תמהר לבזבז את הכסף שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים