עבור לתוכן

NVIDIA עשו מאתנו צחוק ? או שהכרטיס שלי דפוק ?

Featured Replies

פורסם

יש לי GIGABYTE 660 FACTORY OC

יש לNVIDIA מהירות "ללא בוסט" - 980MHZ

המקסימום בוסט על המגבלת מתח המקורית של 1.5/1.75 (אמור להיות 1.5, שלי עולה ל1.75, לא הבנתי למה) הוא לפי איכות השבב , אולי מה שנקרא ASIC QUALITY, כי מה שראיתי זה שאנשים שונים מדווחים במתח המקורי על תדר בוסט מירבי שונה ... למרות שהמגבלה של הכרטיס עצמו, לא משנה איזו דגימה זו, היא 1202MHZ או 1254MHZ ברוב הגרסאות OC.

בקיצור במשחקים שלא על 100% GPU שהייתי בהם תמיד על מקסימום בוסט (אצלי 1150MHZ - למרות שיש 70% ASIC שנראה לי קצת נמוך?), לא הייתה לי בעייה.

בBF3 למשל בCanals אין לי בעיה, ובאותו המשחק ! במפות אחרות, יש את הקטע שה"בוסט" יורד מדי פעם בגלל החום או בגלל הPOWER TARGET (לא עוזר לשנות אצלי). במפות האלה יש לי MOUSE LAG והמשחק בכלל מרגיש "כבד" ולא זורם - למרות שאני בהגדרות נמוכות מאוד (לא יורד אף פעם מ120FPS).

עכשיו חשבתי לנסות משהו מעניין - להגביל את הכרטיס שלי ל980MHZ. המתח יורד לבד (לכל מהירות יש לו מתח קבוע מראש) וכרגע אני רחוק מאוד מהPOWER TARGET ומ70 מעלות , ואפילו ב3DMARK ו-OCCT GPU TEST לא מקבל THROTTLING .

אז נכנסתי לשחק ככה, ופתאום, על מהירות GPU נמוכה יותר, המשחק מרגיש לי חלק בטירוף, באותן המפות שסבלתי מMOUSE LAG והרגשה לא חלקה !!

כרגע אני ממש מתלבט אם להשאיר את הכרטיס ככה. התוצאות ב3DMARK כמובן ירדו מאוד ובBF3 הFPS ירד עוד יותר משמעותית.

מי שסובל מSTUTTER או מMOUSE LAG (וכמובן מגביל PRE RENDERED FRAMES למינימום) עם סדרת 600, אני מאוד אשמח אם תנסו גם את מה שעשיתי ותדווחו.

פורסם

ה-BOOST עובד לפי הטמפ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים