עבור לתוכן

disk write error בסטים

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb.

נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה.

מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן.

בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת.

אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יופי.

למישהו יש רעיון מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים :)

עריכה: הבדיקה עברה ללא בעיות, אך הבעיה עדיין לא נפתרה.

בנוסף, מחיפוש קצר בגוגל לא ממש ראיתי שאנשים מצאו פיתרון לבעיה חוץ מלהפעיל את סטים כמנהל.

נערך על-ידי TomL94

פורסם
  • מחבר

איבדתי אותך..תרגום למשתמש הממוצע? :)

פורסם

סטים מותקן במקרה תחת program files?

אם כן תעביר אותו משם למקום שלא דורש הרשאות אדמין כדי לכתוב אליו, לדוגמה ישירות על c:\steam או אם אתה באמת רוצה ליהיות בטוח, תעביר אותו לאיפשהו תחת C:\Users\Public

פורסם

רקורסיבי אומר מהנקודה הזו הלאה

משמע שאם יש לך תיקיה עם תתי תיקיות ותתי תתי תיקיות מה שעשית תופס על כל העץ מהנקודה העליונה ומטה

:mad0233:

משהו פיצוץ (הייתי חייב...)

פורסם
  • מחבר
סטים מותקן במקרה תחת program files?

אם כן תעביר אותו משם למקום שלא דורש הרשאות אדמין כדי לכתוב אליו, לדוגמה ישירות על c:\steam או אם אתה באמת רוצה ליהיות בטוח, תעביר אותו לאיפשהו תחת C:\Users\Public

המצב הוא כזה - הסטים עצמו מותקן בHDD. הבעיה צצה כאשר אני מנסה להתקין משחק בprogram files בSSD.

כשהסטים מנסה להתקין בprogram files בHDD אין שום בעיות. מה שכן אולי הבעיה נובעת מהסיבה שהסטים מותקן על דיסק אחר?

רקורסיבי אומר מהנקודה הזו הלאה

משמע שאם יש לך תיקיה עם תתי תיקיות ותתי תתי תיקיות מה שעשית תופס על כל העץ מהנקודה העליונה ומטה

:mad0233:

משהו פיצוץ (הייתי חייב...)

מכיר את המושג רקורסיה מתכנות, היה לי קשה לקשר אותו לבעיה הנ"ל, תודה על ההבהרה :P

האמת שאני בכלל לא בטוח שעשיתי את זה בצורה נכונה, זה מה שעשיתי:

הולך לComputer, מקש ימני על C (הSSD).

ומשם:

Properties->Security->Advanced->Permissions->Change Permissions

ואז מסמן את המשתמש שלי ולוחץ על Edit וזה החלון שאני מקבל (זה כבר לאחר שהוספתי הרשאות):

6XJXrPV.jpg

אבל!! מה ששמתי לב עכשיו. כשאני יוצא ועושה Apply מופיעות השגיאות הבאות:

oxglnrn.jpg

אותה שגיאה מופיעה לגבי Pagefile.sys, C:\Windows, C:\Program Files (x86).

נערך על-ידי TomL94

פורסם
  • מחבר

אני מבצע את הדרך הראשונה ואותן הודעות בדיוק מוצגות, רק לגבי יותר כתובות..לא פותר את הבעיה

פורסם

סימנת את ה checkbox של "Replace owner on subcontainers and objects"?

פורסם
  • מחבר

סימנתי.

בעת ביצוע הפעולה הוא מראה עוד כמה הודעות של Access denied, והסטים עדיין מסרב להוריד את המשחק.

פורסם

זה לא אמור להתרחש. בNTFS אתה יכול לקחת בעלות על כל האובייקטים במערכת הקבצים באופן רקורסיבי.

תבצע את זה על הנתיב של ספריית Steam ולא ה root של המחיצה שלך.

פורסם

בwindows יש קבצים וספריות נעולים לשינוי בעלות.

פורסם
  • מחבר

הלכתי עכשיו ישירות לתיקייה של סטים בדיסק, שיניתי הרשאות (הownership כבר שונה, ההרשאות לא. מוזר) ועכשיו זה פועל.

מה הייתה הבעיה אני עדיין לא יכול להבין, אבל נו מילא :P

תודה על העזרה! :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה לא אותו דבר, אבל כתבתי כבר מספר פעמים שהגדרתי הרשאות מלאות באופן רקורסיבי - ועכשיו גיליתי שלמעשה הוא לא ביצע את הפעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים