עבור לתוכן

בעיה מוזרה במחשב .

Featured Replies

פורסם

היי

בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב עובד אבל יש רגעים שאני חוזר אליו לאחר זמן מה ואני רואה שהמסך מכובה ואני לא מצליח עם העבר או המקלדת להדליק את המסך , במסך הנורה מתחלפת לכחול אבל המסך עדיין שחור, לפניי כחודש חשבתי שזה כרטיס המסך ושלחתי אותו לTMS לבדיקה , הם אמרו לי שמצאו בו בעיה אחרת ובחליפו לי ל7970 , גם לאחר החלפת הכרטיס ראיתי שיש לי אותה הבעיה , גם היה לי מקרה שחזרתי למחשב וראיתי שאין אור אדום משתיי העכברים שלי +המקלדת , חיברתי עכבר נוסף לUSB האחר וגם ראיתי שאין ביכלל תגובה , רציתי גם לציין שבהתחלה כשחיברתי את ה7970 למחשב וניסיתי להדליק אותו לא היתה כל תגובה ולא נשמע הפוסט ביכלל, בTMS אמרו לשדרג את הביוס לחדש ולאחר זאת כן הצלחתי להפעיל את המחשב עם הכרטיס 7970 , אבל שמתי לב שתמיד יש לי בעיות בהתקנה של ווינדוס 7 שבכל התחול אוטומטי של ההתקנה אני לא מצליח לראות את המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט ידני כל הזמן עד שאני מצליח להתקין את כל הדריוורים של המערכת וכרטיס המסך , יש לי הרגשה של חוסר תאימות של ה7970 ללוח אם שלי , אני כבר לא יודע מה לעשות , יש לי נסיון רב עם מחשבים(אני מרכיב מחשבים מ0) ולא נתקלתי בבעיה כזו לעולם ,

בתודה.

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

לאחר בדיקת כרטיס המסך שלי 7970 גם במחשב אחר , וגם ראיתי שברגע שאני מכוון בהגדרות מתקדמות בצריכת החשמל לכיבויי המסך לאחר דקה , ראיתי שפשוט לאחר דקה המסך נכבה וברגע שאני רוצה להדלקו עם העכבר אז המחש עושה ריסטרט כל הזמן, וזה חוץ מכל הבעיות שכתבתי בשירשור של תמיכה טכנית היום, החלפתי זמנית לכרטיס 6850 ישן שלי ואין לי כל תופעה כזו או כל תקלה בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7, לכן אני מחזיר את הכרטיס לחנות להחלפה באחר , נאמר לי שיש להם 7970 רפרנט רגיל עם המאוורר בקצה של שפיר, אני מקווה שאיתו לא יהיו לי בעיות משונות כאלו שלא ניתקלתי בכל 20 שנות נסיוני עם מחשבים.

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר ולא בכרטיס

אבל אם ויידאת את זה - טוב עשית שהחלפת הכרטיס

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר ולא בכרטיס

אבל אם ויידאת את זה - טוב עשית שהחלפת הכרטיס

בהצלחה,

גבריאל

תודה

תאמין לי שניסיתי את כל סוגיי הדריוורים , תקלות מוזרות כאלו לא נתקלתי מעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים