עבור לתוכן

[עזרה] מאוורר רועש

Featured Replies

פורסם

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה.

מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון).

מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות?

ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

נערך על-ידי GOLD_BOMB
מנסה לערוך כותרת עם שם הכרטיס, אך לא מצליח עמכם הסליחה.

פורסם

מה דגם הכרטיס, הוא עם קירור סטוק/מפוח?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא 1G-5 MSI, מלבד המובנה עם הכרטיס אין קירור נוסף.

חשבתי לנסות את הפיתרון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=poJijnLL2Lk (אין אחריות בדבר)

פורסם

זה בדיוק למה שאלתי אותך..טפטף שמן מכונות על המיסב של המאוורר, זה בטוח יעזור.

אם כי הפתרון של הבחור נראה לי דפוק, לקדוח במאוורר..אם כבר פירקת את הקירור תגיע למאוורר ותשמן.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הבעיה, אני לא מצליח להגיע למאוורר.... יש לכרטיס 2 שכבות. לשכבה השנייה פשוט לא מצליח עם הברגים. אני אנסה עוד מברגים, רוב רובם אצלי הם גדולים.

פורסם

צלם תמונה אולי אוכל לעזור לך, יש לי כזה קירור מפורק במחסן, החלפתי את שלי לאקסלרו לפני כמה חודשים..

פורסם

צלם תמונה

נציין גם שהקידוח הוא שיטה גרועה לגמרי, זה גם הורס את המאורר וזה בטוח לא יעשה אותו שקט יותר כי זה פוגע באיזון שלו

פורסם

אכן זה פוגע באיזון שלו, תלוי כמה החור רחוק מציר הסיבוב(מומנטים), מה גם שהחור עלול לגרום לשריקה.

לא הבנתי מה הוא חשב לעצמו כשהו הדביק שם איזה מסטיק שבסיבובים מהירים מגדיל את הכח הצנטרפוגלי ודופק את ציר המאוורר עוד יותר..

פורסם
  • מחבר

עדכון מהיום: שלחתי את הכרטיס ומהמאוורר קירור של המעבד לטכנאי פרטי. (אחרי שהיו באייבורי - מקום הרכישה המקורי לפני שנים)

הטכנאי הצליח לסדר לי קליפסים ובכך חסך לי קניית מאוורר בקירוב ל-200 שקל.

בעניין הכרטיס מסך הוא גם לא הצליח לפרק....

אין לי מה לצלם, אחרי שמורידים את הברגים יש את האזור ששמים את המשחה, אחרי זה ישנם עוד ברגים על מנת לגשת לאזור המאוורר, את החלק הזה אני לא מצליח להוריד - בעיקר בגלל הברגים שלא זזים לא משנה מה אני מנסה, עוד לא הגעתי לשלב של המאוורר.

בינתיים הרכבתי הכול ושקט, עד למאמץ נוסף של הכרטיס והכיף (רעש) מתחיל.

כמה שווה כרטיס מסך חדש באותה הרמה?

פורסם

רק בשביל הספורט..

היום ארד למחסן כדי לחפש את הקירור הישן של הכרטיס(אמור להיות דומה), נראה מה הסיפור ואיך להגיע לפתיחת המאוורר.

חוץ מזה מוכרים כאלו מאווררים ב-EBAY אם אתה לא רוצה להשקיע בכרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה שמצאתי באינטרנט אך זאת בדיוק השכבה השנייה שהגעתי אלייה, חצי מהברגים הקטנים האלה פשוט בלתי ניתנים להורדה, הצלחתי אחרי שעה להוריד רק חצי, שאר הברגים שלא נראה לי קצת השתפשפו אחרי הניסיונות.

cooler2.jpg

פורסם

עבדת עם מברג לא מתאים ודפקת את ראשי הברגים?

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה.....:cwm31:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים