פורסם 2013 ביולי 2112 שנים שלום,בעקבות כך שאני נמצא רוב הזמן בצבא רציתי להראות לכם מפרט יד שנייה שאני מתכנן לקנות.מצטער שהפרטים לוקים בחסר אבל זה המידע שיש לי כרגע.בכל מקרה : מעבד i5 750 2.6ghzכרטיס מסך ati hd4890זיכרונות 4 ג'יגה 1333mhz לא זוכר שם חברהקשיח 320gbלוח אם של גיגהבייטספק 650w לא של חברה גנריתכל זה במחיר של 1300 ש"חכרגע המערכת שלי מזעזעת:E2200 2.2ghz2gb זיכרון ddr2Geforce gt610ולוח ישן של אינטל.
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים תביא את המפרט המלא, לדעתי המחיר גבוה מידי, גם אם לצורך העניין מדובר בספק יקר, וגם במידה ומדובר בלוח ומארז יקרים, זה לא משהו שיוסיף לביצועי המערכת ולכן גם אין טעם לשלם יותרולא בטוח שזו עסקה כדאית מבחינתך.אם אתה קצר בתקציב ומחפש פיתרון מיד שניה, שווה לך להתבסס על שילוש סביר, אפשר למצוא היום מעבדי CORE מהדור הראשון כמו זה בגרושים, לוח בסיסי שיענה על הדרישות יהיה זול גם כן, אני מניח שאתה מחפש מערכת לגיימינג, ה-4890 כבר כרטיס מיושן, העדר התמיכה שלו במשחקים ילך ויגבר,ומאחר שכרטיסי מסך הם לא מהחלקים האמינים יותר במערכת זה גם עניין של מזל.מה שהייתי מציע לך לעשות, זה לקחת את התקציב המירבי שאתה יכול להשקיע, לרכוש רכיבי מערכת רצוי בנפרד שבצורה כזו תיהיה פחות מוגבל, בכמה שיותר קרוב לחצי מהתקציב, ובחצי השני בערך לרכוש את כרטיס המסך הכי עדכני וחזק שאתה מוצא ביד שניה, רצוי אחד עם אחריות. נערך 2013 ביולי 2212 שנים על-ידי Roy.T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.